Igre, konzole i slično
- Wendigo
Re: Igre, konzole i slično
Ja imam huntera i paladina na feenixu, ali ne igram vec mjesec dana. Zasicenje.. 
- mishka
- Ašow
Odlučih si instalirati Heroes of might and magic 3 da malo peglam jel.
- john_constantine
bacimo multi?Ašow wrote:Odlučih si instalirati Heroes of might and magic 3 da malo peglam jel.
Michel puši karu.
- Jane Doe
cons, jel te king Bohan još jebe
daj reši gada više, je zajeban, ali da se, Nariko je skilerka

- john_constantine
ma je, zapostavio sam igru, pa igram enslaved.Jane Doe wrote:cons, jel te king Bohan još jebe![]()
Ma glupo je što baš u toj finalnoj borbi nema onih zlatnih ćupova za energiju. Sada se forsira na taktiku izbjegavanja i slično, samo puno strože, he. Meni takve stvari baš ne leže... Mislim da ću nakon deset partija popizditi i pogledati na youtube završetak.
Michel puši karu.
- maddjuro
KOlko su me namučila ona dva bossa u Anor Londo-u, Ornstein and Smough, nakon puno pokušaja spasila me pyromanija
I may be an idiot, but i am no fool.
- Ašow
e, mogli bi, ae sutra kad me vidiš na skypeu, javi se pa roštiljamo!john_constantine wrote:bacimo multi?Ašow wrote:Odlučih si instalirati Heroes of might and magic 3 da malo peglam jel.
- Aryx
mene istomaddjuro wrote:KOlko su me namučila ona dva bossa u Anor Londo-u, Ornstein and Smough, nakon puno pokušaja spasila me pyromanija
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- maddjuro
lako za tankanje, ja jednoga začas s pyro spelovima ubije, ali me onda drugi ,kada se pojača ubije; taj ano ej super za grindanje, sad mi je super to što imam warpovanje; sada sam prošao krou katakombe i ubio onoga pinweela, i ti samo jednim pritiskom na tipku, onom pyro magijom kojom konstantno puštaš vatru, sad se nemrem sjetit imena, ali sad moram uć u ono neosvjetljeno područje, a nemam lampu da vidim di treba ićAryx wrote:mene istomaddjuro wrote:KOlko su me namučila ona dva bossa u Anor Londo-u, Ornstein and Smough, nakon puno pokušaja spasila me pyromanijaejdva ih zabio. kasnije skuzio da mozes priznati ako imas humanity onog knight of sun solitere kak se vec zove, lakse jer jer onda on tanka jednog dok ti kokjes drugog
. inace anorlondo mi je prejebena regija, otvorena s malo mobova ali zajebanih
- Aryx
tam oej zajebano, sam ti iz mraka skoce skelici od 5 metaramaddjuro wrote:lako za tankanje, ja jednoga začas s pyro spelovima ubije, ali me onda drugi ,kada se pojača ubije; taj ano ej super za grindanje, sad mi je super to što imam warpovanje; sada sam prošao krou katakombe i ubio onoga pinweela, i ti samo jednim pritiskom na tipku, onom pyro magijom kojom konstantno puštaš vatru, sad se nemrem sjetit imena, ali sad moram uć u ono neosvjetljeno područje, a nemam lampu da vidim di treba ićAryx wrote:mene istomaddjuro wrote:KOlko su me namučila ona dva bossa u Anor Londo-u, Ornstein and Smough, nakon puno pokušaja spasila me pyromanijaejdva ih zabio. kasnije skuzio da mozes priznati ako imas humanity onog knight of sun solitere kak se vec zove, lakse jer jer onda on tanka jednog dok ti kokjes drugog
. inace anorlondo mi je prejebena regija, otvorena s malo mobova ali zajebanih
- maddjuro
Dark souls- prjeđoh konačno ovo, nakon samo 58 sati igre; odlična igra, nije čudo da je dobila jako visoke ocjene, strašno teška igra, ali kada porazite nekoga bossa i kada je prjeđete stvarno se osjećate dobro. Sreća da sam poslušao savjet, i počeo koristiti pyromaniju jer s njome je igra daleko lakša, inače sam igrao kao warrior, tako da nisam koristio nikakve magije. Sama priča je , generalno, preuuštena mašti igrača, jer se jako malo toga otkriva tokom igre, i to se otkriva u razgovorima s šačicom likova koji su u igri ili u opisima raznih predmeta koje pokupite u igri. Sama igra ima dva moguća kraja, koja ovise samo o jednoj odluci na samom kraju igre kada ubijete zadnjega bossa. Naravno, kada odaberete jedan kraj igra se automatski autosavea i onda krećete s igron ispočetka. Ovisno o klasi imate veći broj oklopa i oružja tako da si sami složite što vam najviše odgovara, i ovisno o klasi; ja kao warrior sam imao najjači(najteži), pa sam zato morao povečavati određene statistike.
Nemam preiše zamjerki što se tiče same igre, minus mi je bio što se, kad sam igrao na xboxu, desilo par puta da je igra dosta štekala kada sam bio u velikome otvorenome području i plaio neprijatelje, ali toga je bilo zanemarivo malo, i još jedna stvar koja mi je smetala je bila ta što nisu napisali koliko vam XP-a treba da se z'levelate; to su napravili namjerno da igra bude teža, ali smatram da su to mogli izostaviti, tako da igrač zna koliko gindati.
Žao mi je da je igra deamon souls PS3 exkluziva. Sada planiram prek xboxa započet s skyrimom
Nemam preiše zamjerki što se tiče same igre, minus mi je bio što se, kad sam igrao na xboxu, desilo par puta da je igra dosta štekala kada sam bio u velikome otvorenome području i plaio neprijatelje, ali toga je bilo zanemarivo malo, i još jedna stvar koja mi je smetala je bila ta što nisu napisali koliko vam XP-a treba da se z'levelate; to su napravili namjerno da igra bude teža, ali smatram da su to mogli izostaviti, tako da igrač zna koliko gindati.
Žao mi je da je igra deamon souls PS3 exkluziva. Sada planiram prek xboxa započet s skyrimom
- Aryx
ja razmisljam ili pc ili xboxmaddjuro wrote:Dark souls- prjeđoh konačno ovo, nakon samo 58 sati igre; odlična igra, nije čudo da je dobila jako visoke ocjene, strašno teška igra, ali kada porazite nekoga bossa i kada je prjeđete stvarno se osjećate dobro. Sreća da sam poslušao savjet, i počeo koristiti pyromaniju jer s njome je igra daleko lakša, inače sam igrao kao warrior, tako da nisam koristio nikakve magije. Sama priča je , generalno, preuuštena mašti igrača, jer se jako malo toga otkriva tokom igre, i to se otkriva u razgovorima s šačicom likova koji su u igri ili u opisima raznih predmeta koje pokupite u igri. Sama igra ima dva moguća kraja, koja ovise samo o jednoj odluci na samom kraju igre kada ubijete zadnjega bossa. Naravno, kada odaberete jedan kraj igra se automatski autosavea i onda krećete s igron ispočetka. Ovisno o klasi imate veći broj oklopa i oružja tako da si sami složite što vam najviše odgovara, i ovisno o klasi; ja kao warrior sam imao najjači(najteži), pa sam zato morao povečavati određene statistike.
- Alastorus
MW3 - iako prekratka kampanja, sve ostalo je znatno bolje, da ne govorim o tome kako se vuče i na osrednjem stroju, uz brži framerate nego kod MW2, optimizirani engine i zanimljiva priča.Nažalost
Perkovi su odlični kao i unlockovi, broj pušaka i pištolja na razini, a killstreak nagrade su zasebna poslastica.
BF3- what to say about this amazing game, singleplayer odličan, multiplayer (kaotičan), puno akcije,akcije i akcije, bez pretjeranog taktiziranja + vozila
SpoilerShow
zadnji dio MW sage.
BF3- what to say about this amazing game, singleplayer odličan, multiplayer (kaotičan), puno akcije,akcije i akcije, bez pretjeranog taktiziranja + vozila
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- john_constantine
he,he, da, pravi megaspektakl na kojem Michael Bay može zavidjeti, naročito
Ali previše toga je kopirano iz prošlih nastavaka. Obračun za glavnim negativcem je isto kao u sedmici koja mi je najlošija u serijalu.
SpoilerShow
rušenje Eiffelovog tornja.
SpoilerShow
I baš mi je žao što Soap na kraju umre... 
Michel puši karu.