Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
za prijeći prvi dvd FF13-ice mi je trebalo samo 8 sati; iskreno se nadam da ce drugi dvdi duže trajati
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
ne sjećam se koliko već igram, ali mislim da isto osam sati. Sada sam kombinaciji Snowa i onog klinca Hopea. Već mi smeta ta linearnost, ali kažu da će 20 sati igre biti tako. A onda tek kreće otvoreni svijet...maddjuro wrote:za prijeći prvi dvd FF13-ice mi je trebalo samo 8 sati; iskreno se nadam da ce drugi dvdi duže trajati
Summoni su stvarno atraktivni, ali nisu više tako moćni kao što su inače bili. Previše se energije potroši na desetak slabijih protivnika.
Michel puši karu.
- metallicat
joj, ja bi. meni još ps2 nije došao s popravka, bome je prošlo već mj i pol.maddjuro wrote:za prijeći prvi dvd FF13-ice mi je trebalo samo 8 sati; iskreno se nadam da ce drugi dvdi duže trajati

- maddjuro
FF13 je za ps3/xbox 360metallicat wrote:joj, ja bi. meni još ps2 nije došao s popravka, bome je prošlo već mj i pol.maddjuro wrote:za prijeći prvi dvd FF13-ice mi je trebalo samo 8 sati; iskreno se nadam da ce drugi dvdi duže trajati
a sada ce za te konzole i reizdati remasteranu FF X -icu
- john_constantine
- maddjuro
sad sam došao u rodni grad onoga klinca hope-a, to je podosta nakon što sam dobio odina i sad će radnja preći opet na snow-ajohn_constantine wrote:gdje si ti stao kod igre?
Last edited by maddjuro on 30 Sep 2011, 20:14, edited 1 time in total.
- john_constantine
hm... Odin je onaj summon od Lighting, zar ne? Znači da još nemaš kombinaciju Snow i Hope. Ma ionako igra traje 50 sati tako da će ti dugo potrajati. To ti se samo čini jer ti je na više dvd - a radi zastarjelosti Xboxa360...maddjuro wrote:sad sam došao u rodni grad onoga klinca "hope", to je nakon što sam dobio odina i sad cu vjerojatno prijeć na snow-ajohn_constantine wrote:gdje si ti stao kod igre?
Michel puši karu.
- maddjuro
ja se nadam, u načelu one animacije pojedu puno prostora; recimo ovaj JRPG "tales of vasperia" je na jednom dvdu, a skup s sidequestovima može i do 60h trajat; a igra je jako dobra, free roaming, u stilo onih FF.a na PS1-ci, nije random encounter bitke, a same bitke su slične FF12-ci, tj nisu turnbased, slobodno se krećeš po terenu i napadaš raznoraznim napadima koje tokom igre otključaš; jedino što mi malo ide na živce u FF13-ci je to da je automatski igra gotova ako lik u ulozi "leadera" poginejohn_constantine wrote:hm... Odin je onaj summon od Lighting, zar ne? Znači da još nemaš kombinaciju Snow i Hope. Ma ionako igra traje 50 sati tako da će ti dugo potrajati. To ti se samo čini jer ti je na više dvd - a radi zastarjelosti Xboxa360...maddjuro wrote:sad sam došao u rodni grad onoga klinca "hope", to je nakon što sam dobio odina i sad cu vjerojatno prijeć na snow-ajohn_constantine wrote:gdje si ti stao kod igre?
- john_constantine
da, imam tales of vesperia na spisku za ps3, ali je izgleda nema kod nas. Ma do kraja godine nema nikakvih novih ps3 igara, besparica...
Ali slažem se, isto me nervira to kada leader pogine game over što je zastarjela metoda. A i borbe protiv summona su puno teže od nekih bossova do kojih sam se zasada susreo... Ne želim niti znati kakvi su ostali.
I nervira me to što se dosta često mijenjaju likovi, pa kada složim onu "taktiku" heal + soldier, i dobijem lika koji nije soldier, pa moram sve opet iznova spajati i slagati...
Trenutno mi nema logike nadograđivanje oružja kada sam već nekoliko tako nadogradio da mi je pitanje isplativosti nadograditi novo oružje koje niti u prvom levelu nije bolje od njega. ono, ring koji ima + 50 HP biti će par levela bolji od ring koji daje + 100 HP...
Ali slažem se, isto me nervira to kada leader pogine game over što je zastarjela metoda. A i borbe protiv summona su puno teže od nekih bossova do kojih sam se zasada susreo... Ne želim niti znati kakvi su ostali.
I nervira me to što se dosta često mijenjaju likovi, pa kada složim onu "taktiku" heal + soldier, i dobijem lika koji nije soldier, pa moram sve opet iznova spajati i slagati...
Trenutno mi nema logike nadograđivanje oružja kada sam već nekoliko tako nadogradio da mi je pitanje isplativosti nadograditi novo oružje koje niti u prvom levelu nije bolje od njega. ono, ring koji ima + 50 HP biti će par levela bolji od ring koji daje + 100 HP...
Michel puši karu.
- maddjuro
neznam samo postoji li verzija tales of vasperi.e na engleskome; ali imaš nekoliko igara iz toga tales serijala na PS2-ci;
i meni ide na živce to kad mi svako malo rotiraju likove, i još mi nedaju da biram koji ce biti leader, maloprije sam došao do djela kad igram snow/hope kombinacijom; sad za koji mjesec izlazi direktni nastavak na ovaj FF13, pa me baš zanima kako ce tamo odraditi borbe
i meni ide na živce to kad mi svako malo rotiraju likove, i još mi nedaju da biram koji ce biti leader, maloprije sam došao do djela kad igram snow/hope kombinacijom; sad za koji mjesec izlazi direktni nastavak na ovaj FF13, pa me baš zanima kako ce tamo odraditi borbe
- metallicat
ma znam da je za trojku, to sam samo tako napisala. što ima odina u 13-ici
?

- john_constantine
ma kažu da ćeš poslije 20 sati igranja moći imati cijelu ekipu, otvoreni planet i onda tek birati tko će biti leader. Tada ne bi trebalo biti više linearno...maddjuro wrote:neznam samo postoji li verzija tales of vasperi.e na engleskome; ali imaš nekoliko igara iz toga tales serijala na PS2-ci;
Metallicat: da, ratnik s bijelim konjem. Fora to da možeš i prekidati animacije.
Nastavak bi trebao imati bolje razrađenu akciju s onim buton finisherima tako da bude zanimljivije, s manje linearnosti...
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote:ma kažu da ćeš poslije 20 sati igranja moći imati cijelu ekipu, otvoreni planet i onda tek birati tko će biti leader. Tada ne bi trebalo biti više linearno...maddjuro wrote:neznam samo postoji li verzija tales of vasperi.e na engleskome; ali imaš nekoliko igara iz toga tales serijala na PS2-ci;
Metallicat: da, ratnik s bijelim konjem. Fora to da možeš i prekidati animacije.
Nastavak bi trebao imati bolje razrađenu akciju s onim buton finisherima tako da bude zanimljivije, s manje linearnosti...
također kada summonaš odina, a vjerojatno i bilo koga drugoga, taj ti se pridruži i on sam skup s drugim likovima napada, a onda pritiskom na tipku se summon pretvori u nešto što ti lik koji summona "zajaši" i onda dobivaš na jedno 15 sekundi taj summon za napadanje, odi se pretvori u konja, shiva u motor
- john_constantine
Svi summoni se mogu pretvoriti u vozilo, kao one blizanke koje se mogu pretvoriti u motorno vozilo ili Vanille, njezin summon se pretvara u mehaničko stvorenje. A ionako ih većinom pretvaram u vozilo prije nego istekne energija, bolje iskoristiti sve te opcije. Nisam baš primijetio da je previše moćan u borbi. Sjećam se kako su u sedmici znali pokositi sve neprijatelje svojom pojavom...
Za nastavak sam još čitao da će biti moguće osvojiti oko 200 čudovišta i imati ih u borbi, a svaki će imati vlastitu animaciju.
Za nastavak sam još čitao da će biti moguće osvojiti oko 200 čudovišta i imati ih u borbi, a svaki će imati vlastitu animaciju.
Michel puši karu.
- metallicat