Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
jeli netko igrao onaj zdnji devil may cry, i ako da valja li što?
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
malčice mi je dojadio dragonage, pa cu da ga se opet poželim, malo zaigrati red dead redemption undead nightmare
- john_constantine
glavni lik nije Dante, već jedan drugi, pa ako ti to ne smeta... A kažu da se i dosta bossova kasnije ponavlja. Ali ima dosta novih poteza, akcije, dobre radnje i slično.maddjuro wrote:jeli netko igrao onaj zdnji devil may cry, i ako da valja li što?
Je, dragon age je baš dosadan da popizdiš...
Michel puši karu.
- maddjuro
nije dosadan, jednostavno nakon cca 20 sati igre, malo promjene ne škodi. Vraćam se ja njemu garantirano. Sad mi se malo zombiji ubijajujohn_constantine wrote:glavni lik nije Dante, već jedan drugi, pa ako ti to ne smeta... A kažu da se i dosta bossova kasnije ponavlja. Ali ima dosta novih poteza, akcije, dobre radnje i slično.maddjuro wrote:jeli netko igrao onaj zdnji devil may cry, i ako da valja li što?
Je, dragon age je baš dosadan da popizdiš...
pogledajte trailer, i recite da vam sline ne cure
http://www.youtube.com/watch?v=0Di2eOr- ... re=related
- john_constantine
Ma meni je bio naporan, naročito oni DLC - ovi. Dijalozi, akcija, grafika, radnja... ma nisam ja uopće za fantasy igre.
eh, jedva čekam taj RDR, ali to ću vjerojatno tek drugi mjesec. Makar možda ga nađem negdje jeftino...
ma kvragu sve, zar će sada na youtube imati stalno oglase?
eh, jedva čekam taj RDR, ali to ću vjerojatno tek drugi mjesec. Makar možda ga nađem negdje jeftino...
Michel puši karu.
- maddjuro
DLCi su sranje, kad ti nemogu dati igru, bez da te pokušaju još oderat, ali inače volim RPg ove, sam dragon age mi je dosta dobar, ali sumnjam ad cu ga igrati još koji put s drugom klasom, ali onu expanziju vjerojatno budem; sad kad mi stigne novi hard za xbox( a vjerojatno i je sam je na carini zapeo, i gledaju kako da me što više na carini oderu), bum zaigrao FF13, lost odyssey, mass effect...john_constantine wrote:Ma meni je bio naporan, naročito oni DLC - ovi. Dijalozi, akcija, grafika, radnja... ma nisam ja uopće za fantasy igre.
- john_constantine
da, ma jedino ti zavidim što ćeš moći igrati gears of wars serijal na xboxu.
A mass effect je odličan serijal. Baš je izašao interaktivni strip za PC u obliku DLC - a. A trojka će iduće godine.
A mass effect je odličan serijal. Baš je izašao interaktivni strip za PC u obliku DLC - a. A trojka će iduće godine.
Michel puši karu.
- maddjuro
RDR sam mislim vidio jeftino ili na aukcije.hr ili na njuškalu; mislim čak za manje od 200knjohn_constantine wrote:Ma meni je bio naporan, naročito oni DLC - ovi. Dijalozi, akcija, grafika, radnja... ma nisam ja uopće za fantasy igre.
a gears of war necu igrat, jer memrem ja kako spada shootere preko amazona igrat
- maddjuro
Red dead redemption undead nightmare- kratak dodatak, DLC, orginal igri, ali je se može igrati bez orginala, u igri je glavni lik iz orginala, kao i dio likova (što živih što undead), priča je da se navednom pojavi zombie infestacija, ženu i djete vam zaraze pa ih vežete i krenete u potragu za ljekom, početak i kraj infestacije neću navesti da ne spoilam. Ima interesantnih stvari u igri, kao 4 konja od konjanika sudnjeg dana (rat, bolest, glad i smrt), svaki ima neke interesanne bonuse, te Unicorn, chupacabra, sasquatch.... Što se tiče zombia, nema nekih nebuloza kao u Tesident evilu, 4 vrste zombia, koji se ubiju jedino pogotkom u glavu neki su brzi, neki spori a neki pljuju. Oružja su kao i u prethodnom djelu, s dodatkom nekoliko novih. mapa je ista kao i orginal, idete od gradića do gradića, pobijete zombie, te tako dobijete novo oružje, povremeno zombiji napadnu neki od slobodnih gradova pa vam je u ineresu obraniti ga, ali nemorate to nužno napraviti. Što se tiče dužine igre, glavnu priču možete proći za cca 8 sati, naravno možete se mrcvariti s onim stvarima tipa skupi toliko i toliko nečega, ili ubi određen broj zombia na određeni način. Za razliku od orginala imate samo 2 dodatna kostima za otključati.
Meni je igra bila dobra, western s zombi-ima. Svakako preporučam.
Sada se vraćam dragonageu
Meni je igra bila dobra, western s zombi-ima. Svakako preporučam.
Sada se vraćam dragonageu
- maddjuro
DraGON AGE OROGINS- super fantasy RPG, koji ce vam ponuditi oko 30 sati igre. U igri se vidi da vuče elemente iz raznih SF djela, tipa lord of rings, bravehearta, ima čak i referenca na Supermana. Sama igra je dobra, imate 4 lika koja kontrolirate. Na početku sami napravite glavnoga lika, di birate između tri klase, nekoliko rase, i još imate jednu podjelu unutar rase, iako je ta podjela više na stalež, pa nema previše utjecaja. Naravno svaka klasa ima još specijalizacija,(npr. mage se može djeliti na healera, bloodmagea, archwariora) svaka vam ta specijalizacija da neke specialne napade. Tokom igre vam se pridruže brojni drugi likovi, tako da si sami slažete kakvu grupu hoćete ( ja sam imao warriora za glavnoga, magea za lječenje, rougea za otvaranje brava, i psa koji me je spasio nebrojeno puta). U igri ima dosta dijaloga, sami birate hoćete li milom ili silom nešto razrješiti. Cilj uigri je skupiti saveznike u nadolazećem ratu protiv "blighta". Imate četiri lokacije di skupljate saveznike, ali na svakoj od lokacija je napravljena priča tako da možete odabrati između dvije strane, npr, vilenjaci ili vukodlaci, mageovi ili templari...Ovisno o odabiru imati ćete određen broj vojnika da vam pomognu u velikoj borbi na kraju. Kada god sam prije mislio na RPGove uvjek mi je na pamet padalo dugo grindanje, toga ovdje nema, činjenica da je to ako vam glavni lik dosegne lvl 20, je dostignuće(ačivment). U igri je pametno primjenjivati taktiku, a ne samo uletavati u borbu. Koliko sam čitao igra vam ima više mogućih završetaka,.U igri ima i humora, jer kada hodate po nekome gradu, likovi koje imate u grupi često vode interesantne razgovore. Igru svakako preporučam svima koji su ljubitelji RPG igara, i preporučam je igrati na računalu, jer je daleko praktičnije nego igrati preko joysticka.
castlevania lords of shadow
castlevania lords of shadow
-
John_Ryder
dirt 3 mi se sviđa
- DeadDispatcher90
Meni je trenutno pozornost što se tiče igara, 100% fokusirana na Witcher 2 i Darksiders... Moram si nabaviti nešto od toga što prije...
Revenge solves everything
-
John_Ryder
cons jesi igrao Red Faction Armageddon ?
- Wendigo
ja ću popizditi više od čekanja diabla 3.... -.-
- john_constantine
mislim da ga još nema za pc, nego samo za konzole... Ali ocjene su pozitivne iako odudara od prošlog nastavka.John_Ryder wrote:cons jesi igrao Red Faction Armageddon ?
Michel puši karu.