Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Dead space- prjeđoh ovo pred pola sata i imam samo rječi hvale za ovu igru. Odlična atmosfera, dobra priča, odličan dizajn neprijatelja, iako su mi neki od njih išli na živce. Ovo je jedna od rjetkih igara, iskeno nemogu se, sjetiti trenutno ni jedne druge, di vam je prvo oružje koje dobijete u igri i najkorisnije, dok je ostalo relativno beskorisno. Sistem borbe ovdje je da neprijateljima uništite udove i onda dokrajčite, istina malo je bezveze da kada i zgzite nekoga neprijatelja, on zna preživiti i oštetiti vas, a uzevši u obzir da u igri i nema previše resursa, treba štediti municiju i paziti na zdravlje. Osobno bi vam peporučio da plasmacuter u igri vam bude primarno oružje, a kada ga do kraja unaprjedite koristite ga stalo. Ostala oružja su korisna na lakšim razinama težine, ali na hard težini i ne baš. Kada god prjeđete igru sva vam oprema ostaje ako je želite opet odigrati.Također mi se sviđa kako lik ima neke odlike gordona freeman-a
Igru svakako preporućam za sve ljubitelje horror survivor igara. kraj je bio interesantan, i baš me zanima kao ce se priča nastaviti u dvojci.
Igru svakako preporućam za sve ljubitelje horror survivor igara. kraj je bio interesantan, i baš me zanima kao ce se priča nastaviti u dvojci.
I may be an idiot, but i am no fool.
- boyko
jebena igra 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
aš, došla sega prije par danam ali je danas tek pokupila s pošte. kad nađem odgovarajuć adapter ću je isprobat

- maddjuro
koja sega? master, genesis, saturn, dreamcast?metallicat wrote:aš, došla sega prije par danam ali je danas tek pokupila s pošte. kad nađem odgovarajuć adapter ću je isprobat![]()
- metallicat
- john_constantine
ipak neću igrati one nastavke od 1 - 6, samo od 7 - 12. I ako mi se bude dalo, nabaviti ću 13 - icu...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
jel probao tko fable 3 ?
- john_constantine
meni fali još 7 %, pa ću to tek sutra probati. Javim utiske. A witcher 2 je gotov, ali čekati će instalacija dok ne dovršim prvi dio na strani order of the flame. Imaju brutalne metode nalik na inkviziciju, ali su zaštitnici ljudi za razliku od Vilenjaka koji ubijaju ljude i ostavljaju mrtve iza sebe...John_Ryder wrote:jel probao tko fable 3 ?
A sjajna igra, već ju četvrti put igram i svaki put otkriješ nešto novo. Spoiler u vezi questa..
SpoilerShow
quest s Carmen i Vincentom. Na kraju ispada da ima tri različite verzije radnje tijekom prepada u krčmi. Prva, pustite Vincenta da preživi kao vukodlak, ali ne riješite do kraja quest s Carmen (prebrutalno kada traži djevičansku krv, a Sigfried ima to...) i pomoći će vam kao vukodlak u borbi. Drugi, ubijete Vincenta i borite se protiv čuvara. I treće, izliječite likantropiju i Vincent će se boriti kraj vas u ljudskom obliku s romantičnom pozadinom. Obožavam to u witcheru, taj utjecaj vaših izbora na svijet, likove i situacije.
Michel puši karu.
- john_constantine
Probao par sati Fable 3. Dosta zahtjevan, čak i kod mene gdje su nove igre počele lagano zafrkavati. Valjda do drivera... A sama igra, hardcore igrači će obavezno popljuvati igru. A drugi, casual igrači će uživati u toj akcionoj igri. Ono, dobra šarena grafika, humor kroz cijelu igru, zanimljiva radnja, blesava interakcija s likovima, miniigre (za PC djeluju zasada bezveze, vjerojatno je veći gušt na Xboxu...), akcija je dobra iako može biti pomalo nespretno. A da li postoji RPG elementi? Ne znam... mana ne postoji, znači da možete pucati magije koliko god hoćete, ali ste ograničenu na jednu ili dvije. Health se obnavlja (ali ima i izbor težine za PC). I klasičan cnobijeli izbor dobra i zla. Ono, zabavna akcijska igra otvorenog svijeta, ali živcira idiotski postupak da kod jednostavnih stvari, iz nekog debilnog razloga, morate držati neku tipku, pa držati dok se krug ne napuni. Traje nekoliko sekundi, ali jednostavno je debilno...
Michel puši karu.
- maddjuro
morao bi ovo odigrati, ali bi trebao početi od prvoga djela jer su sva tri nastavka povezanajohn_constantine wrote:Probao par sati Fable 3. Dosta zahtjevan, čak i kod mene gdje su nove igre počele lagano zafrkavati. Valjda do drivera... A sama igra, hardcore igrači će obavezno popljuvati igru. A drugi, casual igrači će uživati u toj akcionoj igri. Ono, dobra šarena grafika, humor kroz cijelu igru, zanimljiva radnja, blesava interakcija s likovima, miniigre (za PC djeluju zasada bezveze, vjerojatno je veći gušt na Xboxu...), akcija je dobra iako može biti pomalo nespretno. A da li postoji RPG elementi? Ne znam... mana ne postoji, znači da možete pucati magije koliko god hoćete, ali ste ograničenu na jednu ili dvije. Health se obnavlja (ali ima i izbor težine za PC). I klasičan cnobijeli izbor dobra i zla. Ono, zabavna akcijska igra otvorenog svijeta, ali živcira idiotski postupak da kod jednostavnih stvari, iz nekog debilnog razloga, morate držati neku tipku, pa držati dok se krug ne napuni. Traje nekoliko sekundi, ali jednostavno je debilno...
- john_constantine
nisam primijetio da su uopće povezani.... To se sigurno misli na svijet Albion? Ionako, Molyneux više niti ne zna raditi igre, samo mu najbolje leže reklame dok samo prodaje malo nadograđene, ali slične igre/nastavke.maddjuro wrote:morao bi ovo odigrati, ali bi trebao početi od prvoga djela jer su sva tri nastavka povezanajohn_constantine wrote:Probao par sati Fable 3. Dosta zahtjevan, čak i kod mene gdje su nove igre počele lagano zafrkavati. Valjda do drivera... A sama igra, hardcore igrači će obavezno popljuvati igru. A drugi, casual igrači će uživati u toj akcionoj igri. Ono, dobra šarena grafika, humor kroz cijelu igru, zanimljiva radnja, blesava interakcija s likovima, miniigre (za PC djeluju zasada bezveze, vjerojatno je veći gušt na Xboxu...), akcija je dobra iako može biti pomalo nespretno. A da li postoji RPG elementi? Ne znam... mana ne postoji, znači da možete pucati magije koliko god hoćete, ali ste ograničenu na jednu ili dvije. Health se obnavlja (ali ima i izbor težine za PC). I klasičan cnobijeli izbor dobra i zla. Ono, zabavna akcijska igra otvorenog svijeta, ali živcira idiotski postupak da kod jednostavnih stvari, iz nekog debilnog razloga, morate držati neku tipku, pa držati dok se krug ne napuni. Traje nekoliko sekundi, ali jednostavno je debilno...
Michel puši karu.
- john_constantine
Shadows of the damned i Infamous 2 - najočekivanje igre za ps3 uz Batman: Arkham city za PC.
Michel puši karu.
- maddjuro
assassins creed- odigrah prvi dio ovoga serijala, i moram priznati da nisam preveć oduševljen, igra je vizualno jako ljepa, super kontrole, ali igra je prerepetetivna, imate tri grada, svaki grad ima po tri četvrti, i s vremenom cete svaku cetvrt posjetiti da ubojete po jednoga lika. Ali da bi skupili informacije kako doći do lika svaki put činite jedno te isto; džeparite jednu do dvije osobe, istucete jednoga lika, te prisluškujete jedan razgovor, svaki put je sve na istu šemu, i nije praktički nikakav izazov, također u svakoj četvrti se možete, a često i morate popeti na par tornjeva da izvidite krajolik, te je preporučljivo spasiti par civila, opet svaki put jedno te isto, a sama taktika kao da ubijete neki cilj je više manje isti. Sama borba je napravljena dobro,branite se te protunapadate. Samo bježanje i akrobacije dok trčite po krovovia je interesantno. Imate u svakome gradu dodatne misije da skupljate neke skrivene zastave , po 100 u svakome gradu, ali tj je isključivo da dobijete ačivment. Nadam se da ce ostali nastavci biti bolji.
Sada se bacam na dead space 2
Sada se bacam na dead space 2
- john_constantine
Da, nastavci su bolji. Bolje razrađena priča, borbe protiv bossova, puno mogućnosti, poticaj da skupljaš te zastavice i slično, zanimljiv lik, raznovrsnost, akcija i slično. A ekspanzija brotherhood je slična dvojci, ali ima dosta popravljenih stvari + noviteta.
Michel puši karu.
- maddjuro
to cu jednog dana zaigrat, sada planiram dead space 2, pa onda dragon age origins, da konačno to odigram
usput
zna li netko, jeli Dragon Age: Origins – Awakening , verzija za xbox, samo expanzija, ili se preko nje može odigrati i Dragon Age: Origins orginal
usput
zna li netko, jeli Dragon Age: Origins – Awakening , verzija za xbox, samo expanzija, ili se preko nje može odigrati i Dragon Age: Origins orginal