keyboard_kant wrote:A 10 day free trial. Šteta ne iskoristit.Ašow wrote:Nemoj počinjati s wowom
Acc kupovat neću. Nadam se.
isss, onak, 10dana ces loseati life i onda će ti se svidjeti i gotovoooo
keyboard_kant wrote:A 10 day free trial. Šteta ne iskoristit.Ašow wrote:Nemoj počinjati s wowom
mah, znam ja zakaj ti ne želiš da počnem igrat wow.Ašow wrote:keyboard_kant wrote:A 10 day free trial. Šteta ne iskoristit.Ašow wrote:Nemoj počinjati s wowom
isss, onak, 10dana ces loseati life i onda će ti se svidjeti i gotovoooo
isto duga koliko i dvojka. Naročito duže radi multiplayera.Bub wrote:Jel duža od prethodnog nastavka? Skinuo sam, ali još moram završit dvojku, stao sam na točno pola igre, ali dobro ja sam detaljan i sve sidequest-ove i sve item-e skupljam.
je, multiplayer je predobar koliko zabavan i zarazan. Level 13, manhunt i chest hunt mi je najbolji zasada. Jedini je problem to što mi s čini kao da je premalo igrača ili igra na neki drugačiji način detektira... Ponekad čekaš par minuta, a ponekad i deset minuta... uz poneke rijetke nestabilnosti poput gubitka veze ili izbacivanja iz igre.john_constantine wrote:isto duga koliko i dvojka. Naročito duže radi multiplayera.Bub wrote:Jel duža od prethodnog nastavka? Skinuo sam, ali još moram završit dvojku, stao sam na točno pola igre, ali dobro ja sam detaljan i sve sidequest-ove i sve item-e skupljam.
Ja u prektis jos,a kupio igru kad je izaslaAryx wrote:napokon usao u diamond ligu u sc2