Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Bub

Re: Igre, konzole i slično

Post by Bub » 05 Apr 2011, 17:11

Grim Fandango je jedna od najboljih.

Ne znam ja sam probao preko nekoliko novih i nije to više to, sve je bazirano na grafici, a priče budu jako loše. A bome u avanturama priča je jako bita. Starije avanture poput Monkey Island-a su sve dali na priču koja je odlična kao i u onima što sam naveo, ovo novo mi je sve bezveze. Osim recimo Penumbre, ali ona nije čista point and click avantura.

Jednostavno više nema dobrih avantura.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2011, 17:27

da, a i zagonetke su ili čudne ili nelogične ili nešto. Mislim, ona igraća verzija 10 malih crnaca, je trebalo spojiti pet - šest predmeta za jednostavan predmet u vreći žita... Broken sword je imao baš dobre logične zagonetke, ali četvrti dio nikad nisam niti došao do kraja. A vjerojatno je nikada neću završiti, par puta sam pokušao, ali ne ide, preloše je.

makar igrao sam space quest serijal, isto tekstualna igra, samo na komande. Ali je prokleto teška, ako zaboraviš neki predmet, onda nema više šanse da nastaviš dalje, moraš sve iznova igrati... a dobro, traje tek par sati, ali s obzirom da postoji sto mjesta na kojem možeš umrijeti... malo ide na živce.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 06 Apr 2011, 01:11

jučer počeli ja i frend od početka igrat FF X :heart: odmah smo 7 sati u šutu :mrgreen:
ah, koje savršenstvo od igre.
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Apr 2011, 01:16

metallicat wrote:jučer počeli ja i frend od početka igrat FF X :heart: odmah smo 7 sati u šutu :mrgreen:
ah, koje savršenstvo od igre.
potpis, super igra
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Apr 2011, 22:04

taj čas završih s silent hillom 2. kao i većina igara ovoga serijala odličan nastavak, super atmosfera, kao i neprijatelji, pogotovo one medicinske sestre, te legendrni payramid head, dobra priča, s nekoliko mogućih završetaka (alien i UFO ending FTW). Igra nije preduga, danas sam zasjeo i odlučio je orjeći poto poto jer mi sutra ujutro stiže Eternal Darkness; neću sad previše u detalje, od minusa bi jedino naveo da me kamera katkada zezala, ali izuzev toga nemam nekih zamjerki. U 95% igre sa koristio tupo oružje, a vatreno sa, bezveze, štedio, iako i takvom igrom sam sasvim komotno ubijao sve, jer nemprijatelja nema previše. Igru svakako preporučam igrati u neko gluho doba noći (ja sam je uglavnom igrao iza 1 ujutro, pa sat dva odigrao)

Sutra mi stiše eternal darknes, pa cu konačno za nešto iskoristiti taj svoj game cube.

metallicat

Post by metallicat » 08 Apr 2011, 00:15

maddjuro wrote:taj čas završih s silent hillom 2. kao i većina igara ovoga serijala odličan nastavak, super atmosfera, kao i neprijatelji, pogotovo one medicinske sestre, te legendrni payramid head, dobra priča, s nekoliko mogućih završetaka (alien i UFO ending FTW).
odličan :prayer: te med sestre su super, baš su creepy, kao i cijela bolnica :D ma, obožavam SH. tako mi je žao što nikad nisam imala priliku završit the room.
Image

Aryx

Post by Aryx » 08 Apr 2011, 00:40

na temu avanturu

jedna od najdrazih mi je Sanitarium, prebolesna atmosfera, a i prica :) must play za fanove avantura
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 08 Apr 2011, 00:44

to sam isto planirala. ali dok ne uspijem kupit novu TV, ništa od svega tog. valjda bude nešto.
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Apr 2011, 01:39

Aryx wrote:na temu avanturu

jedna od najdrazih mi je Sanitarium, prebolesna atmosfera, a i prica :) must play za fanove avantura
fenomenalna point and click igra, šteta jedino da se praktički nemože poginuti, niti ima vremensko ograničenje(izuzev na dva mjesta)

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2011, 17:09

maddjuro wrote:
Aryx wrote:na temu avanturu

fenomenalna point and click igra, šteta jedino da se praktički nemože poginuti, niti ima vremensko ograničenje(izuzev na dva mjesta)
da, preizvrsna avantura genijalne radnje, odlične atmosfere i sjajnog twista.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 09 Apr 2011, 03:40

Upravo skinuo "Shogun 2 Total war" :samuraj:
Nadam se da nije :shajse: kao Empire i Napoleon, pošto su Rome i Medieval II dve najjače igre koje sam probao. :kasapljenje:
We're all mad here...

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Apr 2011, 11:12

wow. ali ovaj puta free, na piratskom serveru koji ja za divno čudo stabilan.
malo sam se navukao i u subotu sam igrao od 10 ujutro do pola 7 navečer. :mrgreen:

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 13 Apr 2011, 23:47

Jedino kaj igram su heroesi i guitar hero/rock band (bubanj/vokal) :rock:
probala sam igrati ddo, al mi se nije svidjelo.
igram često i random igre na wiiju i xboxu s frendovima, pucačine, raving rabbits (bolesna igra :zubifale: ), zajebancije itd.
još mi uvijek doma stoji 10 days free triala za wow al nemam sad vremena izgubiti život na 10 dana. :lol:
And I feel this coming over like a storm again.

Ašow

Post by Ašow » 14 Apr 2011, 15:43

Nemoj počinjati s wowom :lol:
--------
Last.fm

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 14 Apr 2011, 15:57

Ašow wrote:Nemoj počinjati s wowom :lol:
A 10 day free trial. Šteta ne iskoristit.
Acc kupovat neću. Nadam se. :lol:
And I feel this coming over like a storm again.

Post Reply