Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
Re: Igre, konzole i slično
Revenge solves everything
- boyko
jebeno!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- DeadDispatcher90
- maddjuro
nakon jedno 45 sati igre mi je malo dojadio Dragon Quest 8, pa ga budem stavio na standby, i isprobao nešto drugo. Dragon quest 8 je jeda turn based RPG za PS2, solidan je gameplay,priča ništa preveć orginalno (zli čarobnjak, bla bla bla, devno zlo, bla bla bla, skupina se ujedinjuje da ga poraze...) Plus mi je što imate samo 4 lika, koja cjelo vrjeme koristite, i što je to free roaming RPG, spellovi su standardni. Postoji mogućnost kombiniranja stvari/oružja u nova oružja.
Sada planiram odigrati alone in the dark(ako cu uspiti svladati analogno nišanjenje), ili ICO (od studia koji nam je dao shadow of collosus)
Sada planiram odigrati alone in the dark(ako cu uspiti svladati analogno nišanjenje), ili ICO (od studia koji nam je dao shadow of collosus)
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- maddjuro
čuh da nije dobio previsoke ocjene.john_constantine wrote:bolje ICO. Alone in the dark je preloš...
A što se tiče dragon questa, ok RPG, palniram ga završiti, sad pauzirah jer mi se neda grindati, ali FF je ipak bolji.
sad i iščekujem pošiljku s ebaja, jedna prebičing stvar
I may be an idiot, but i am no fool.
- DeadDispatcher90
Ej cons jesi kad probao bacač plamena u Dead Space-u? Imam ogroman problem sa tim. Svaki put kada nešto zapalim (necromorphe, leševe) igra toliko uspori da se ne može igrati... Znaš što o tome?
Revenge solves everything
- john_constantine
hm, možda je bug ili zahtjevnost. Nisam imao problema s time, a i tako ga nisam previše koristio..DeadDispatcher90 wrote:Ej cons jesi kad probao bacač plamena u Dead Space-u? Imam ogroman problem sa tim. Svaki put kada nešto zapalim (necromorphe, leševe) igra toliko uspori da se ne može igrati... Znaš što o tome?
Michel puši karu.
- Wendigo
kaj će ti flamethrower kad je plasma cutter jedino korisno oružje u igri?
- john_constantine
Baš tako... Ma ja ga koristim samo kod onih svemirskih kukaca. Ali inače, zbilja beskorisno oružje. Jedino se isplati ugraditi pulse rifle...Wendigo wrote:kaj će ti flamethrower kad je plasma cutter jedino korisno oružje u igri?
Michel puši karu.
- Wendigo
ja mislim da je plasma cutter jedino isplativo oružje, pošto je jedini način da ubiješ one kreature taj da im odsjećeš udove.
- john_constantine
jep. Ali nije pogodan kod svih vrsta neprijatelja kao ono more kukaca koji ti se prilijepe na tvoja leđa. Ili onaj stvor prilijepljen na zid koji izbacuje kugle. Imao sam par rezervnih oružja i koristio ih povremeno. A plasma cutter će se u drugom dijelu igrati, izgleda, samo ako imaš savegame od prvog nastavka.Wendigo wrote:ja mislim da je plasma cutter jedino isplativo oružje, pošto je jedini način da ubiješ one kreature taj da im odsjećeš udove.
I izašao je crack, ali samo do sedmog chaptera, pa sada čekaju cracfix. Jbt i ti manijaci koji u jednom danu moraju prijeći igru...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ja fino čekam reloaded verziju,istina,neki se stvarno forsiraju s time prelaženjem igre dok još nema ni poštenog kreka 
- john_constantine
da, već iz dosade pratim onaj topic gdje samo cvile kada će krek.John_Ryder wrote:ja fino čekam reloaded verziju,istina,neki se stvarno forsiraju s time prelaženjem igre dok još nema ni poštenog kreka
Michel puši karu.
- Bub
Ja nisam igrao jedinicu, koliko je otprilike dugačka? Mada ne vjerujem da ću stići igrat nisam ništa igrao 2mj+, još nisam završio ni Fallout NV i AS2. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series