Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
Re: Igre, konzole i slično
Meni je jedno vrijeme bila jedna od najdražih, ali ipak Punisher mi je jedan od dražih fiktivnih likova, pa možda i zbog toga pomalo... Ipak... Neporecivo je da igra ima stvarno jaki badass faktor.
Revenge solves everything
- maddjuro
čuh,a to je navodno i potvrđeno da su konačno kompletnouspili probiti zaštitu na PS3.ci. sve sto treba je da se skine taj neki program, koji je besplatan, i instalia na ps3, to vam omogućuje da skinete ps3 igre s neta, pmoću prjenosnoga HDD- ih prenesete na svoj PS3 i igrate. NAvodno se to nece moći s njohovim patchevima poništiti, a zasada se koristeći to može igrati i online. Ako se ovo pokaže istinitim, možda ozbiljno razmislim o kupnji ps3-ke
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
sve je istina osim toga da se mogu igrat igre, još se čeka to, al dolazi
trenutno je moguće igrat igre sa kariba samo sa onim usb stickom/dongleom ps3break ili kako već
trenutno je moguće igrat igre sa kariba samo sa onim usb stickom/dongleom ps3break ili kako već
- maddjuro
meni je lik rekao da je njegov frend to instalirao i da mu radi normalno igra koju je skinuo s netaolio wrote:sve je istina osim toga da se mogu igrat igre, još se čeka to, al dolazi![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
hm, da, već se dugo priča o tome, ali mislim da je bilo samo u vezi programa poput linuxa. Ali vidjeti ćemo...
Završio dead space i pogledao animirani film - sada mi je puno bolje sjela ta igra. Fantastična priča, sjajna akcija, dobri horor elementi i sve ostalo. A i jezovito to s unitolozima, kako žrtvuju vlastita tijela da bi doživjeli transformaciju u te čudovišne nakazne aliene. I odlične borbe protiv bossova, naročito zadnja. I par preokreta. Jedva čekam nastavak, još malo, iako djeluje previše slično originalu, ali vidim da će biti oružje s šiljkom, što znači nabijanje na zid kao u painkilleru...
Završio dead space i pogledao animirani film - sada mi je puno bolje sjela ta igra. Fantastična priča, sjajna akcija, dobri horor elementi i sve ostalo. A i jezovito to s unitolozima, kako žrtvuju vlastita tijela da bi doživjeli transformaciju u te čudovišne nakazne aliene. I odlične borbe protiv bossova, naročito zadnja. I par preokreta. Jedva čekam nastavak, još malo, iako djeluje previše slično originalu, ali vidim da će biti oružje s šiljkom, što znači nabijanje na zid kao u painkilleru...
Michel puši karu.
-
olio
prešao Scott Pilgrim vs. THE WORLD: THE GAME
fantastična igra u stilu old school 8-bitnih fajtera, sa super glazbom
Da mi se i nije svidia film ovo bi bilo odlično.
10/10
fantastična igra u stilu old school 8-bitnih fajtera, sa super glazbom
Da mi se i nije svidia film ovo bi bilo odlično.
10/10
- DeadDispatcher90
Već dugo to želim odigrati...Završio dead space i pogledao animirani film - sada mi je puno bolje sjela ta igra. Fantastična priča, sjajna akcija, dobri horor elementi i sve ostalo. A i jezovito to s unitolozima, kako žrtvuju vlastita tijela da bi doživjeli transformaciju u te čudovišne nakazne aliene. I odlične borbe protiv bossova, naročito zadnja. I par preokreta. Jedva čekam nastavak, još malo, iako djeluje previše slično originalu, ali vidim da će biti oružje s šiljkom, što znači nabijanje na zid kao u painkilleru...
- Bub
Naletih na Rage gameplay, jako me podsjeća na Borderlands.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
neznam zašto je ljudima crysis tako odlična igra,meni je slaba,prepuna bugova,grafika i nije toliko dobra koliko je razvikana..far cry 2 mi je bolji
- john_constantine
Slažem se. Previše precjenjena igra... Fora ideja, ali mlaka akcija. 10 - 15 minuta hodaš kroz džunglu u kojem nema ništa zanimljivo, samo skačeš po provalijama i slično. Onda akcija koja nije previše atraktivna kao call of duty: modern warfare i onda opet šetnja kroz džunglu do neke pripizdine... Čak mi niti alieni nisu bili previše atraktivni.John_Ryder wrote:neznam zašto je ljudima crysis tako odlična igra,meni je slaba,prepuna bugova,grafika i nije toliko dobra koliko je razvikana..far cry 2 mi je bolji
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Meni je od svega toga... Far Cry, Crysis, Far Cry 2, Crysis: Warhead... Još uvijek najbolji orginalni Far Cry... Nikada neću zaboraviti prvi izlazak iz onog bunkera na početku, pa pogled na plažu, pa kamp u daljini, pa more... Ma to je iskustvo, a ne igra.
- yakkazu
ne znam sta sve gledate kod igara, ali kod mene recimo prica igra 80% ugodjaja, pa onda sve ostalo, da , razmazen sam jebemu. tako da zeljno iscekujem novonajavljeno silent hill 8, jer mi je percepcija ove igre daleko najbolje prikazana nego kod ostalih igara. mada je ovaj zadnji dosta los, no budemovidli
- DeadDispatcher90
Priča doista je bitna, ali meni je dovoljno da samo postoji, da igra ima bar nekog smisla. Ne mora baš biti "Kum". Danas sam baš počeo igrati "Dead Space"... Nije loše, ali očekivao sam više. Horror elementi su vrlo slabašni i igra je više akcija nego horror, a ciljanje mišem je odrađeno dosta nespretno i ukočeno...
- john_constantine
a kada to i je akcijski horor... Većina očekuje horor, da će se preplašiti i nešto, ali meni je to bila savršena stvar. Ionako, horori s čudovišnim alienima mi već godinama više nisu tako strašni... A ciljanje, naviknuti ćeš se. Samo si namjesti malo brzinu miša, sve ostalo je stvar navike. Ali meni je to fora. A tek kakav završetak...DeadDispatcher90 wrote:Priča doista je bitna, ali meni je dovoljno da samo postoji, da igra ima bar nekog smisla. Ne mora baš biti "Kum". Danas sam baš počeo igrati "Dead Space"... Nije loše, ali očekivao sam više. Horror elementi su vrlo slabašni i igra je više akcija nego horror, a ciljanje mišem je odrađeno dosta nespretno i ukočeno...
Michel puši karu.
-
olio
ja sam se 2-3 puta prestrašia u dead space-u
nabavio Castle Crashers, super za multiplay i coop
te burnout paradise city, zasad super
SpoilerShow
na kraju scena sa ženom me skoro ubila, ono nisam očekiva, a taman sam se bia opustia
te burnout paradise city, zasad super