Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
John_Ryder

Re: Igre, konzole i slično

Post by John_Ryder » 18 Nov 2010, 14:42

Bub wrote:Za tu cijenu i koliko meni treba, mislim ne patim od tolikog savršenstva za igre, ne mora biti sve na high, a i alati mi svi rade + još kad oduzmem pdv, di ćeš bolje. Imaš možda kakvu preporuku??

kolko možeš para izdvojit?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 14:47

Pa ne znam nekih 900 - 1000kn s time da mora biti uračunat PDV, ali ga ne plaćam.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Nov 2010, 14:50

Bub wrote:Za tu cijenu i koliko meni treba, mislim ne patim od tolikog savršenstva za igre, ne mora biti sve na high, a i alati mi svi rade + još kad oduzmem pdv, di ćeš bolje. Imaš možda kakvu preporuku??
daj 75 kn više i uzmi seriju 57xxx ,ovu http://www.links.hr/index.php?naziv=Gra ... 51.806.470

mislim i ova tvoja je dobra,te sve između 900 i 1100 kn su jedno te isti vrag,ali ja patim na brojke pa bi si noviji model rađe uzeo

Image
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 15:24

hmmm...sad si mi bacio bubu u uho, negdje okolo 180kn mi je razlika kad oduzmem PDV.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Nov 2010, 15:49

Bub wrote:hmmm...sad si mi bacio bubu u uho, negdje okolo 180kn mi je razlika kad oduzmem PDV.

ha čuj,razmisli,ionako novu grafu ne uzimaš svaki dan :wink: ja sam za svoju dao 2100 kn prije 4 mj. i planiram ju imat bar još godinu i pol

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Nov 2010, 21:20

sinoć sam započeo s shadow hearts 2, što se tiče prvih dojmova, pozitivni su, sviđa mi se što se sada koriste 4 lik za vrjeme borbi te da svatko može imati bilo koju magiju,kao i mogućnosti manipuliranjem onoga diska za borbe je nadasve korisna. Pretvaranje u demone je izgleda zavisno o količina Xp-a a ne o nekim eventima u igri, kao u prethodnom djelu. A i humor koji sam dosada sreo je vrjedan spomena
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2010, 21:30

da, puno bolji nastavak. A tek kada se susretneš s jednim "slatkim" bossom. :mrgreen: A tek likovi koji će se kasnije pridruživati. :prayer: Da ne spominjem moćne combo poteze. A tek stvarno odlična radnja. Inače, nisam imao nikakvih problema koliko znam, tek na par mjesta trzanje kod animacija.

Ima i treći dio, bez glavnog lika s dosta posveta i podsjećanja na prošle nastavke, ali nisam previše igrao.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Nov 2010, 11:20

jel probao netko novi nfs ?

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Nov 2010, 17:09

John_Ryder wrote:jel probao netko novi nfs ?
skinuo sam danas reloaded verziju, pa ti javim navečer kada instaliram i odigram...

Kako me samo nervira taj EA... Iritatnih 5 - 10 minuta dok uopće dođeš do igre, bez ikakve mogućnosti prekidanja njihovih reklama za igru i jedne najave za nastavak shift 2. A grafika je baš fantastična makar mi se čini da ima nekih sitnica koje smetaju + par puta trza iako imam high kompjutor. Vožnja dobra i nabrijana, ali ima nekakav čudan bug. Iz nekog razloga u prvom levelu sam bio prvi iako je tri - četiri auta bilo naprijed. A i prečice znaju biti zajebane...

A više je zabavno biti policajac. Samo, problem je što je igra više nego očito kopija burnouta za ps2. Bar od dinamične kamere do izbornika i načina bodovanja, makar nema nekih mogućnosti kao vožnja iza leđa ili udaranje protivnika što mi je najveća zamjerka. A dobar "remake" poznatog hita - ako se netko sjeća need for speed 3. Zabavno, ali pomalo iritatan izbornik i forsiranje na EA account (ako imate original).

Pas mater, Witcher 2 će izgleda imati onu iritatnu zaštitu DRM... :skrujufakju: :skrujufakju:
Michel puši karu.

borntodie

Post by borntodie » 20 Nov 2010, 13:20

Novi Hot Pursuit je odlican ali ja sam zapeo na two worldsu, evo vec lvl31 i jos uvijek rasturam po 5h dnevno unazad 10dana...
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Nov 2010, 22:45

call of duty black ops :supz: :supz: al sad nemogu prec jedan dio :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:
:skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Nov 2010, 12:12

Decadentor wrote:call of duty black ops :supz: :supz: al sad nemogu prec jedan dio :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:

koji? ja prešao u subotu,edno 5h mi trebalo za sp :kokicarenje:

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Nov 2010, 12:12

znači nfs je dobar,budem ga onda skinuo,samo ovi torenti za igrice su usrano spori :evil:

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Nov 2010, 17:00

John_Ryder wrote:
Decadentor wrote:call of duty black ops :supz: :supz: al sad nemogu prec jedan dio :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:

koji? ja prešao u subotu,edno 5h mi trebalo za sp :kokicarenje:
ma preso sam ga :lol: bio sam zapeo na onom djelu kad se spustas niz neku planinu i dolje su rovovi a mapada te milijarda mobova, i ja ih ubijam al ne predugo.... :lol:
SpoilerShow
a samo sam moro probit bacve i gurnut dolje
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Nov 2010, 11:41

e tu sam i ja bio zapeo :lol: al kad sam skužio...jebanje majke svima :twisted:

Image
Image

Post Reply