Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Hec

Re: Igre, konzole i slično

Post by Hec » 05 Oct 2010, 23:57

john_constantine wrote:Capcom je inače poznat po teškim igrama, ne toliko kao ninja gaiden, ali dovoljno da ti popije živce povremeno. A nije teško naći safe house. Iako je lokacija ogromna, jedanput kada zapamtiš gdje je safe house, onda je dječja igra doći do tamo. Da, zna biti zajebano kada okupiš "civile" i onda baš naletiš na bossa. Kao ona situacija s golom djevojkom gdje sam išao tražiti odjeću, a naletim na ludog šerifa.

to si bas pogodio :partyman:
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2010, 00:00

e osim toga, prošao sam case 6 i dobio sam dodatnih 15 sati, jer je vojska već došla, a stigao sam na vrijeme napraviti par stvari. Ja mislim da je ipak složeno tako da ne možeš fulati, tako da mi je čudno...

Odličan preokret. A čujem da ima više završetaka, ali ne znam... A prohoda ionako još nema na gamefaqsu. Ma izvrsna igra.
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 06 Oct 2010, 00:01

jel igrao iko naughty bear? :lol: prejebena stvar!
"Six strings to cover fear..."

Ašow

Post by Ašow » 06 Oct 2010, 15:37

oce li itko pol-pol samnom uzeti onih 9 original igrica u paketu koje se prodaju u tisak mediji?

350kn dodje. Hocu 4. Ovih 5 ne :)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2010, 17:12

Ašow wrote:oce li itko pol-pol samnom uzeti onih 9 original igrica u paketu koje se prodaju u tisak mediji?

hm, jesu li to one od THQ? Supreme commander, titan quest, ekspanzija za warhammer, frontline i slično?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2010, 18:46

Završio dead rising 2 s good ending i S rezultatom. 7000 mrtvih zombija. :mrgreen: A tek pri kraj skužio čemu služi ona žuta maska. Dobiješ splicer kada spojiš masku i kosilicu, odnosno, masku s kosilicom na glavi. I našao sam losov rog na kraju, ali ga nisam uspio koristiti zbog sukoba s bossom. A sada, ne vidim da postoji sandbox niti kakva nagrada ili mogućnost (osim da možete poklanjati poklone katey, ali što se time dobiva, ne znam). I queen je vrlo opako oružje, neka vrsta puža ili što već, samo ga bacite na gomilu i svima eksplodiraju glave. A opcija je "restart story", možda postoji mogućnost da se nastavi s likom u sadašnjem levelu (32).
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Oct 2010, 21:56

john_constantine wrote:Završio dead rising 2 s good ending i S rezultatom. 7000 mrtvih zombija. :mrgreen: A tek pri kraj skužio čemu služi ona žuta maska. Dobiješ splicer kada spojiš masku i kosilicu, odnosno, masku s kosilicom na glavi. I našao sam losov rog na kraju, ali ga nisam uspio koristiti zbog sukoba s bossom. A sada, ne vidim da postoji sandbox niti kakva nagrada ili mogućnost (osim da možete poklanjati poklone katey, ali što se time dobiva, ne znam). I queen je vrlo opako oružje, neka vrsta puža ili što već, samo ga bacite na gomilu i svima eksplodiraju glave. A opcija je "restart story", možda postoji mogućnost da se nastavi s likom u sadašnjem levelu (32).
Na konzolama se može nastaviti, imaš otključano ono što si otključao tako da možeš nove stvari rješavati.

Ja sam jučer kupio igru minecraft i moram reći da je Fing zarazna igra, ali poludim kada me napadne zombie ili kostur i kada padnem u lavu pa izgubim sve stvari koje sam sakupio, jer se in ače nakon smrti kada se respawnate sve stvari koje ste imali na sebi kada poginete pokupe na mjestu poginuća. Igra je jednostavna ali interesantna. Ako je i mislite kupovati dojde 10 eura ali kada izađe u beti ce poskupiti. Ja bi je osobno preporučio, dobra je za ubit nešto vremena, možete graditi što van srce želi, mapa je ogroma i svaki puta je random. Tako da nikada nije ista postava mape. Naravno ima i neprijatelja, po noći vas napadaju zombiji, pauci, kosturi i neki exploding kaktusi; koje možete susresti u eskavacijama koječega jer di je mrak tamo se i oni mogu spawnati. Igru možete i igrati kao mulitplayer tako da si sami složite server pa s prijateljima na njemu igrate, gradite itd.
MOžete je naći i na torrentima ali to su verzije malo starije koje se ne updateaju(a pošto je igra u alfa inačici to zna biti katkada zeznuto)
I may be an idiot, but i am no fool.

Ašow

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 22:00

john_constantine wrote:
Ašow wrote:oce li itko pol-pol samnom uzeti onih 9 original igrica u paketu koje se prodaju u tisak mediji?

hm, jesu li to one od THQ? Supreme commander, titan quest, ekspanzija za warhammer, frontline i slično?
Da :)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2010, 22:01

Ašow wrote:
john_constantine wrote:

Da :)
onda već imam, nabavio sam ih u algoritmu po istoj cijeni. Odlična kolekcija osim frontline...
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 22:02

Damn.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2010, 22:03

koje to igre nećeš? :kokicarenje:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 22:08

Nemogu se sjetiti svih igara

Znam samo da sam htio warhammer i jos 3.
Daj ih nabroji :mrgreen:
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2010, 22:18

Titan quest i ekspanzija, supreme commander + ekspanzija, Warhammer ekspanzija, Frontline, Stalker, company of heroes + ekspanzija.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 22:20

eee, stalker, warhammer, supreme commander i frontline.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 14 Oct 2010, 13:22

Upravo je pala jedna dezintegracija sa harda - Pro Evolution Soccer 2011.... :x
Očaj živi... Svake godine sve gore i gore. Ovo više nije fudbal, ovo je glupost na kvadrat. Inercija +beskonačno, a onda u trenutku igrači krše sve zakone fizike i motorike, praveći neverovatne pokrete i skretanja. Igraču treba molba u tri primerka da bi šutnuo, a onda plakanje od smeha i oduševljenje balon-letom lopte. Dodavanje je vrhunsko i potreban je laserski miš a ne joypad da bi napravio tri uzastopna pasa. Na terenu se sve svelo na to ko je fizički jači i sve što je potrebno je stati pored Mesija i on će pasti ko strelom pogođen. Igrači su sa loptom 70% sporiji nego u slobodnom hodu, tako da se sve svelo na dodavanje do smrti, pa šta ti Bog da. O slobodnjacima i penalima neću ni trošiti reči :facepalm: UI igice podseća na programski jezik, a nameštanje formacije je dotaklo nebesa izletanjem nekih karti i ko zna kakvih kuka i ala.
Očigledno da je Konami odlučio da napravi proboj na latinoameričko i USA tržište, tako da je primenio formulu u glavnom meniju - "Sve što je šareno, budali je drago".
Nazad na PES6. FIFA - nikada.
We're all mad here...

Post Reply