Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
borntodie

Re: Igre, konzole i slično

Post by borntodie » 03 Oct 2010, 22:56

Trenutno igram DEAD RISING 2
Lvl 20 , igram samo 2h dnevno - manje mozda
I moram reci kako je igra stvarno teska, barem bossevi !
Tesko je truditi se pomoci kceri, rijesiti questove,manijake potamaniti i jos upoznati mjesto kako spada....

Od ostalih igaram vjerni sam fan fps-a pa tako svakog dana na serverima vrtim
BAD COMPANY 2

No ako ima netko tko igra call of duty world at war ZOMBIES
Nick: crognr

Svake veceri igram jednu od 150 mapa zombija, igram to 3god po 3h dnevno min, nema mape i modifikacije koju nisam prosao, clan sam ZMC-a ili zombie modding clana koji izraduje modove i mape za zombije, i najbolju fps horror igru ikad, cod waw zombies !

Ako imate igru orginal , dodajte me pod friends - crognr i lets play
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

Andrej

Post by Andrej » 04 Oct 2010, 01:26

borntodie wrote: No ako ima netko tko igra call of duty world at war ZOMBIES
Nick: crognr
Ako imate igru orginal , dodajte me pod friends - crognr i lets play
E maler. Ja igram isključivo CoD UO i na serveru koji broji oko 15000 članova sam na 47 mestu.
CoD je carska igra. Probao sam ove novije, ali nije mi to to...
Kad se navikneš da ti se pri pucanju nišan trese preko celog ekrana, uzmeš da igraš ove novije i sve skidaš sa po metkom u glavu.
Nema ništa lepše nego udmeš mp44, tompsonku ili kar98k i udri....
Još kad vas je 30 na 30.....Joj koje ludilo. Ko preživi 30 sekundi, svaka čast...
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 11:17

@bub-za pes si skini patch obavezno,inače igra me nije baš oduševila,slabija od 2010,za takve banalne prekršaje se dobije crveni :roll:

igram i dead rising 2,čak sam level 5,užasno iritirajuće hodanje od jednog kraja mape do drugog zbog neke side misije,trebali su to vremensko ograničenje maknut da se mogu potpuno zabavit
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2010, 11:23

Dragi ljudi :wink:
treba mi pomoć, tj. treba mi jedna igrica, tj. jako si ju želim.

Dungeon siege 2

naime, imam samo neku prženu koja nema zvuka i šteka, nisam imala od koga bolju nabavit jgb damn :skrujufakju:
tako, pa bi bila zahvalna ako ko prodaje očuvanu, prži (peče i poše :D ) ili zna di ima za skinut.
Zvala Algoritam, kažu da je više nema za naručit, a okolo samo vidim ekspanziju, damn, kaj će mi to bez orginalne :cry:
Image

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 11:38

DUNGEON 2 imas na IPTorrents ili ako imas free pogledaj na mojblink.si tamo je bilo nedavno, reloaded verzija ''najbolja''.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 11:39

John_Ryder wrote:@bub-za pes si skini patch obavezno,inače igra me nije baš oduševila,slabija od 2010,za takve banalne prekršaje se dobije crveni :roll:

igram i dead rising 2,čak sam level 5,užasno iritirajuće hodanje od jednog kraja mape do drugog zbog neke side misije,trebali su to vremensko ograničenje maknut da se mogu potpuno zabavit

Sa vremenom ces dobivati speed up pa ces trcati brzo nakraju, sve ovisi koji ces level biti, ja sam evo sinoc zapeo malo zesce i sad sam lvl24 i bogme sve radi super, imam cak jedno 10 health i 10 mjesta za oruzje, nazalost ostalo mi je 2h do dolaska vojske :roll:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2010, 11:41

borntodie wrote:DUNGEON 2 imas na IPTorrents ili ako imas free pogledaj na mojblink.si tamo je bilo nedavno, reloaded verzija ''najbolja''.
thanks, budem pogledala.
inaće skidam sve s rapidshare-a, tako da sam torent zapostavila totalno...
bacim oko ili 2 :shock: :zubifale:
fala :partyman:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 11:43

@borntodie - a što kada istekne to vrijeme? dođe vojska i to je kraj igrice ili? ,nisam baš pratio priču na samom početku

Image
Image

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 11:44

Jane Doe wrote:
borntodie wrote:DUNGEON 2 imas na IPTorrents ili ako imas free pogledaj na mojblink.si tamo je bilo nedavno, reloaded verzija ''najbolja''.
thanks, budem pogledala.
inaće skidam sve s rapidshare-a, tako da sam torent zapostavila totalno...
bacim oko ili 2 :shock: :zubifale:
fala :partyman:

NP

Inace ako ti pase filserve,hotfile ili megaupload imas ga i na http://www.heroturko.org/games/pc/27793 ... ition.html
Inace imas gore search pa uzivaj.

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 11:45

John_Ryder wrote:@borntodie - a što kada istekne to vrijeme? dođe vojska i to je kraj igrice ili? ,nisam baš pratio priču na samom početku

Pa mislim da dode vojska, sad ovisi sto napravis dal uspijes pratiti FILE CASE ili popusis kao ja na file case 6-1 pa pise FAILED ali se igra nastavlja iako nikad neces otkriti pravu istinu.

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 11:47

John_Ryder wrote:@bub-za pes si skini patch obavezno,inače igra me nije baš oduševila,slabija od 2010,za takve banalne prekršaje se dobije crveni :roll:
Što već ima patch? Nisam ni tražio, kod kuće većinom igram "Become a Legend" pošto samom mi dojadi brzo igrat tekme, dok turnire igramo na playki. De nemoj reći...znači razočarala te? Damn, možda ima veze po jačini ako si stavio na top player...ma kao i svaki dio, očekuje se nešto bombastično i dobije se kita.

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 11:48

Bub wrote:
Što već ima patch? Nisam ni tražio, kod kuće većinom igram "Become a Legend" pošto samom mi dojadi brzo igrat tekme, dok turnire igramo na playki. De nemoj reći...znači razočarala te? Damn, možda ima veze po jačini ako si stavio na top player...ma kao i svaki dio, očekuje se nešto bombastično i dobije se kita.

Sto su bolje igre imas vise patcheva :finga: tj rade nedovrsene pa onda moras patchati da bi uzivao :)

Andrej

Post by Andrej » 04 Oct 2010, 11:51

Bub wrote: De nemoj reći...znači razočarala te? Damn, možda ima veze po jačini ako si stavio na top player...ma kao i svaki dio, očekuje se nešto bombastično i dobije se kita.
Meni je i dalje najbolji PES6
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 11:55

borntodie wrote:Sto su bolje igre imas vise patcheva :finga: tj rade nedovrsene pa onda moras patchati da bi uzivao :)
Ne kužim ćemu ovaj sa srednjim prstima, al okay. Znam ja to samo igra je tek izašla prije nekoliko dana.
Andrej wrote:Meni je i dalje najbolji PES6
Uff taj je jako brz i moš prolazit kroz igrače kao duh :zubifale: al da svakako se pamti. Igrao sam još od internationa superstar soccer na nintendu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 11:56

@bub - 70% faulova je žuti,crvene isto dijele bzvz,sinoć mi se zgadila igra za kako glupav "prekršaj" sam dobio crveni,grafika je isti drek ko i prethodna 2-3 pesa,nema nikakvih značajnih noviteta nego pes 2010,ajd ima dinamo i čak su točna imena igrača,treba čekat 3454534 pečeva da si skinem prave dresove za sve,prave stadione,prave logose...ajd nabavio sam taj prvi peč pa imam točna imena svih klubova,ali mislim da ću ove godine više bit fokusiran na fifu

Image
Image

Post Reply