Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 27 Sep 2010, 19:52

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:a i ako nađeš, nećeš moći koristiti taj save od piratske verzije, nego ćeš morati iznova.
a dobro, trebalo mi je 30.ak sati da dojdem do toga tako da nije prevelik gubitak.,čudi me da to ne radi, nije da se igra zblokir, mogu ja stisnuti start i odabrati da me vrati na početak, čudi me da to nece loada. A također ćisto sumnjam da cu ga naći u zagrebu

update:
algoritam ima ovo za 80kn, ali mi je nekako žao dati te novce za nešto što cu jednom odigrat i fertig
hm, ma mislim da to je stvar verzije ili nešto... Hm, 80 kn, ja sam ipak to kupio prije 3 godine, tada je valjda bio 250 kn. A ne žalim, par sam puta igrao i uvijek se ima nešto novoga za otkriti.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2010, 20:41

sada sam opet pokušao i igra radi kako spada. Zasad
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2010, 20:42

maddjuro wrote:sada sam opet pokušao i igra radi kako spada. Zasad
he. A kada se samo smislim da su u najavi za igru rekli da će trajati čak 250 sati, a na kraju na kutiji piše 150... :kokicarenje:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2010, 20:58

Evo maloprije završih s rouge galaxy-em. Super igra, interesantne priče, sistem borbe je sličan kao u FF12, tj. nije turnbased, a za razliku od FF12-ice, ovdje svali lik ima dva oružja, tj mač, i neki tip oružja za daleki domet, tipa pištolj ect. Igrao sam japansku verziju s titlovima, tako da neznam kakvi su glasovi u dubu. Igra ima stvarno puno dodatnih opcionalnih stvari za raditi, i žao mi je da mi da se nisam s time više zafrkavao, pogotovo s onim borbama insekata, ali što je tu je. jedan veliki plus mi je što bez obzira s kime igrate svi likovi dobiv aju Xp-e, naravno oni koje koristite dobivaju 30% više od onih koje trenutno ne koristite. Isto jedan plu se što za vrjeme igre nema nikakvog učitavanja dok idete iz jednoga područja u drugo, a animacije se začas učitaju.Čuo sam da puno ljudi zna imati problema s igrom, tj da im se nakon par desetaka sati igre na jednom mjestu zablokira jer nije orginal, ja nisam imao nasreću tih problema, ali ako nekoga zanima algoritam ima još mislim dva primjerka te igre po cjeni od 90kn.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Sep 2010, 21:02

ma te borbe kukaca nisam uspio isprobati. Nikad nisam uspio uhvatiti nekog kukca tako da sam odustao od toga. A vidim po youtubeu da ima i mogućnost lova na divovske beštije. Samo nema te opcije, valjda kada se jedanput završi igra ili kasnije u igri... ma tako sam zapostavio igru.

što ćeš iduće igrati? :kokicarenje:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2010, 21:12

john_constantine wrote:ma te borbe kukaca nisam uspio isprobati. Nikad nisam uspio uhvatiti nekog kukca tako da sam odustao od toga. A vidim po youtubeu da ima i mogućnost lova na divovske beštije. Samo nema te opcije, valjda kada se jedanput završi igra ili kasnije u igri... ma tako sam zapostavio igru.

što ćeš iduće igrati? :kokicarenje:
ja sam ulovio dva kukca, ali za te borbe treba ih se imati najmanje 5. A što se tiče tih lovova, to prvo moraš nabaviti kao neki nalog da bi ih se lovilo i imati neki item da bi se summonale te ogromne beštije, te naloge dobiješ na štandu iza one nadasve iritantne Mio, a kod mio one hunter coine zamjeniš za neke hunter licence, trebaš 20 za silver, 40 coina za gold licencu...
niti meni se nije dalo te stvari loviti. Jedini im je cilj da dobiješ bodove za onu rang listu

sada planiram jednaoga dana ili devil may cry 1 ili silent hill Shattered Memories
Last edited by maddjuro on 28 Sep 2010, 21:14, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Sep 2010, 21:13

personu 4 onda nećeš tako brzo? :mrgreen:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2010, 21:15

sumnjam, radije bi zaigrao shadow hearts 2 ili al torelico 2, koji su na standby-u

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Sep 2010, 21:39

ma kužim da te trojka nije baš oduševila. A jedanput daj priliku četvorci. Prvo radi odlične i bizarne priče s odličnom atmosferom i humorom. Drugo, puno bolje karakterizirani likovi u ekipi za razliku od trojke. Puno se više vezeš za njih (ne znam da li je u trojci moguće uopće imati social kontakt s ekipom), i imaš priliku poznati svakog od njih. Samo za razliku od trojke, puno je zanimljivije i bolje razrađenije. Treće, borba je i dalje ista, samo što imaš veču kontrolu nad likovima. Jedino se lakše boriti u dungeonima jer svaki level ima od 1 - 10 levela najviše. Neki više, neki manje. I dalje mogućnost stvaranja persone. Pa taj social date, raspored, škola, samo puno zamršeniji i kompleksniji nego u trojci. I dosta mogućnosti od posla koje možeš raditi radi skupljanja iskustva do novca. A tek da vidiš lika Teddya. :mrgreen: I čini mi se da ima puno više (ali odličnih) bossova u igri nego inače. A i tri različita završetka. Tek prekomične scene kao ona na kampiranju ili tijekom pijanke.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2010, 23:01

imam ja personu 4 isto na standby-u ali cu sada odigrat ovaj silent hill shattered memories, pa onda viditi što i kako dalje

metallicat

Post by metallicat » 28 Sep 2010, 23:19

počet ću igrat neki mmorpg na netu, pa dal znate koliko to uzima mb/gb po danu, mjesecu..? :lol: jer sam ograničena, a ne želim se navuć :lol:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Sep 2010, 23:22

metallicat wrote:počet ću igrat neki mmorpg na netu, pa dal znate koliko to uzima mb/gb po danu, mjesecu..? :lol: jer sam ograničena, a ne želim se navuć :lol:
a sve ti ovisi o igri....
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Sep 2010, 23:30

a bar cca, puno, malo... :lol: ? vjerovatno ću silkroad...
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Sep 2010, 23:32

probaj dekaron, to i ja nekad znam zaigrat a ne trosi puno (puno je relativan pojam a neznam tocno)...a ovo za silkroad pitam frenda sutra (bio je igro..)
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Sep 2010, 23:40

je besplatna?
Image

Post Reply