Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
dr_gonzo

Re: Re:

Post by dr_gonzo » 23 Sep 2010, 22:43

maddjuro wrote:
dr_gonzo wrote:Vidio sam da XBOX360 kod nas nema multiregiju... :jawbreaker: :facepalm: :( Nego su sve igrice R2...shit

A ja mislio kupiti XBOX360 i onda kupovati igre preko SecondSpina te odigrati napokon Dead Space, Gears of War 1 i 2, te Resident Evil 5...a ovako izgleda da ću u skorašnje vrijeme kurac igrati samo zato jer ove naše igre dođu 350-530kn, a nemam volje kupovati ova polovne kod nas...
modchip bi rješio taj problem

Želio bih riješiti sve čisto, jer nemam se volje zajebavati ni sa čipovima ni sa ostalim pizdarijama, jednostavno bih kupio sve kako treba...jer na second spinu najskuplja igra (čitaj najnovija) dođe 49$, a ovdje kod nas je čak jebenih 550kn... Stoga da i kupimk 1 igru mjesečno ne gumi neku lovu....za razliku od nas ovdje
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 24 Sep 2010, 05:55

Bub wrote:
john_constantine wrote:Izašao Darksiders za PC. :)
Jel valja to šta? Po gameplay-u izgleda dobro.
ne znam, danas poslije posla ću igrati. Najgore je extractati sve to...

Za ps3 je dobio dobre ocjene, ali nadam se da su ga dobro složili za PC, ili je to još jedna od loših konverzija s konzole za PC. Javim danas dojmove.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Sep 2010, 10:14

cons ,pa kako si uspio tako brzo skinut 13.6 giga? i reci dojmove nakon što odigraš
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Sep 2010, 17:08

John_Ryder wrote:cons ,pa kako si uspio tako brzo skinut 13.6 giga? i reci dojmove nakon što odigraš
zapravo mi je trebalo dan i pol, s obzirom da sam skidao preko rapidsharea. 400 mb link i piči... Sada samo da ga prebacim na bolji komp i instaliram...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Sep 2010, 18:17

evo, prvih pet minuta igre. Hm, ono što mi prvo upada u oči je potpuni nedostatak mijenjanja rezolucije, detalja i slično. A s obzirom da je riječ o konverziji s konzole, ništa čudnoga. Valjda ima negdje u direktoriju. A grafika dobro izgleda. Može se igrati normalno na pc makar se treba naviknuti. Normalno podržava gamepad. Akcija je dobra i brutalna, ali ne vidim neku usporedbu s God of war, osim u načinu egzekucija. One koji nisu navikli na konzolaške akcijske igre, možda im se neće dopasti, ali predstavlja dobru zabavu. A tek animacija, makar sam mislio da se radnja događa u fantasy svijetu...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 24 Sep 2010, 18:21

Jel si to SKIDROW skinuo? Bad je ako ne možeš mijenjat rezoluciju i detalje, ako je zahtjevna...gamepad imam takvu igru mi je teško igrat bez njega, navika s PS2.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Sep 2010, 18:56

Bub wrote:Jel si to SKIDROW skinuo? Bad je ako ne možeš mijenjat rezoluciju i detalje, ako je zahtjevna...gamepad imam takvu igru mi je teško igrat bez njega, navika s PS2.
jep, skidrow iako više cijenim reloaded. A za detalje, mah, vjerojatno je dosta zahtjevno, ali grafika nije baš vrh. A gamepad još nisam isprobao, jer mislim da će mi faliti 2 gumba za opcije. A ne isplati mi se kupovati kvalitetni gamepad za pc...

inače, zabavna akcijska igra. Makar bossovi nisu ništa specijalno, ono, na staromodan način su napravljeni. Izbjegavaj, napadni, i čekaj priliku, pa udri... Priča je dobra, negativci zanimljivi, jedino je problem koristiti moći. Stavljen je na caps lock, pa onda 1,2,3,4, pa je nezgodno. Ali bar postoji key maping... a i zabavan je njegov "guardian" od wara. Ali s obzirom da je tvorac THQ, primjećuje se pomalo warhammer štih na glavnom liku i drugim likovima... Ma dosta je dobro napravljeno, osim te sitnice s grafičkim detaljima.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 24 Sep 2010, 23:19

Ma sad ne vjerujem ni da ću skidat.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Sep 2010, 23:24

Bub wrote:Ma sad ne vjerujem ni da ću skidat.
kažu drugi da ipak ima opcija u options za mijenjanje rezolucije, morati ću potražiti. Akcija je poprilično nabrijana s odličnim borbama. A kasnije se stalno otkrivaju nove stvari tako da ne postaje toliko repetitivno, s velikim svijetom (makar ovi kažu da povremeno nervira što se treba vraćati). Opaki divovski bossovi, astralni svijet gdje treba riješavati questove, solidna iako konfuzna priča, cool glavni lik, odlični killovi. A komande sam se brzo navikao nakon pola sata. A tek hrpa mogućnosti i moći... ma jako zabavna igra iako zamjeraju to što previše kopira brojne igre. Ionako, osim god of war nisam ništa drugo spomenuto igrao, pa nije problem.

Usput, civlization 5 će se sutra isprobati. :prayer:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Sep 2010, 12:29

došao dead rising 2 skidrow za skinuti

Image
Image

Bub

Post by Bub » 25 Sep 2010, 13:07

@John_Ryder jel tebi sve valja s Amensiom, meni uđe u igru i kad kliknem na start new game, zvuk i titlovi mi kasne i stoji mi jedna slika te se ne mogu pokrenit?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Sep 2010, 13:19

Bub wrote:@John_Ryder jel tebi sve valja s Amensiom, meni uđe u igru i kad kliknem na start new game, zvuk i titlovi mi kasne i stoji mi jedna slika te se ne mogu pokrenit?

meni sve valja,daj pošalji na pm koji si torent skido jer je ovdje to zabranjeno

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 13:35

John_Ryder wrote:došao dead rising 2 skidrow za skinuti
znam, skidam ga. :) Original ionako dolazi tek 28, a kod nas je pitanje kada će i da li će...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Sep 2010, 14:42

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:došao dead rising 2 skidrow za skinuti
znam, skidam ga. :) Original ionako dolazi tek 28, a kod nas je pitanje kada će i da li će...
ajde kada skineš samo napiši jer valja torent,ja sam odusto od darksidersa,previše za skidat a i to je više konzolaška igra..a i po tvojima postovima zvuči kao tek prosječna igra

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 25 Sep 2010, 14:49

Darksiders je odlična na ps3, osobno vam ne bi preporučija igrat ju na pc-u, jednostavno to nije to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply