baš,uspio sam ga savladati napokonjohn_constantine wrote:više naporan...John_Ryder wrote:ajme al je zajeban ovaj boss s motorkom u resident evilu 5
Igre, konzole i slično
-
John_Ryder
Re: Igre, konzole i slično
- Bub
Prešao "The Witcher-a" još prije neki dan, prejebena igra i priča, sad mi žao što sam preskočio neke side quest-ove. Sljedeće ću instalirat "Dragon Age", pa kad završim završim, vjerojatno će mi trebat godina dana, kad se nema baš vremena.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DeadFish
AKo misliš proć sve DLCeve i expansione onda definitvno XDBub wrote:Prešao "The Witcher-a" još prije neki dan, prejebena igra i priča, sad mi žao što sam preskočio neke side quest-ove. Sljedeće ću instalirat "Dragon Age", pa kad završim završim, vjerojatno će mi trebat godina dana, kad se nema baš vremena.
btw dolazi Dead Space 2
-
John_Ryder
kad dolazi dead space 2 ?
- one and only
Najavili su ga za 25.01.2011
- maddjuro
otključao sam onu neku "tvornicu" u rouge galaxy-u. Interesantna stvar je sam slagati postrojenje za proizvodnju koječega
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
je, ali i dosta komplicirana. Kada budeš mogao posjećivati planete, onda ima bolju svrhu radi brojnih resursa koje treba pronaći. samo zna nervirati kada su razlike u sekundama... Ali istini za volju, rijetko kad sam koristio jer nisam primijetio toliko predmeta za stalnu uporabu. A mape za tvornice nalaziš kada pričaš s ljudima, imaju žuti krug nad glavom...maddjuro wrote:otključao sam onu neku "tvornicu" u rouge galaxy-u. Interesantna stvar je sam slagati postrojenje za proizvodnju koječega
Michel puši karu.
- Bub
Koliko ekspanzija ima?DeadFish wrote:AKo misliš proć sve DLCeve i expansione onda definitvno XDBub wrote:Prešao "The Witcher-a" još prije neki dan, prejebena igra i priča, sad mi žao što sam preskočio neke side quest-ove. Sljedeće ću instalirat "Dragon Age", pa kad završim završim, vjerojatno će mi trebat godina dana, kad se nema baš vremena.
btw dolazi Dead Space 2, će da bude masakra
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
samo jedna ekspanzija: Awakening. A DLC - ova... hm, mislim da ih sada trenutačno ima 4 ili 5. Ali dosta njih su, ono, ništa posebno. Možda će biti bolji ovaj posljednji Witch hunt. Ali čujem od jednog forumaša da je i to, kao i ostali DLC - ovi sranje...Bub wrote:Koliko ekspanzija ima?DeadFish wrote:AKo misliš proć sve DLCeve i expansione onda definitvno XDBub wrote:Prešao "The Witcher-a" još prije neki dan, prejebena igra i priča, sad mi žao što sam preskočio neke side quest-ove. Sljedeće ću instalirat "Dragon Age", pa kad završim završim, vjerojatno će mi trebat godina dana, kad se nema baš vremena.
btw dolazi Dead Space 2, će da bude masakra
Čeka se civilization 5.
Michel puši karu.
- john_constantine
- maddjuro
igra li netko ovdje "minecraft" ako da kako da ga pokrenem, imam jednu modificiranu verziju kja se igra samo offline, ali ne radi. Na ovom šrot laptopu koji imam je normalo pokrenem, ali previše šteka, dok na desktop kompu mi se pokrene ali odmah se ugasi i javi neki eror. Iako sm pratio sve upute, updejtao drivere i javu, opet ništa.
Anyone can help.
Anyone can help.
- dr_gonzo
Vidio sam da XBOX360 kod nas nema multiregiju...
Nego su sve igrice R2...shit
A ja mislio kupiti XBOX360 i onda kupovati igre preko SecondSpina te odigrati napokon Dead Space, Gears of War 1 i 2, te Resident Evil 5...a ovako izgleda da ću u skorašnje vrijeme kurac igrati samo zato jer ove naše igre dođu 350-530kn, a nemam volje kupovati ova polovne kod nas...
A ja mislio kupiti XBOX360 i onda kupovati igre preko SecondSpina te odigrati napokon Dead Space, Gears of War 1 i 2, te Resident Evil 5...a ovako izgleda da ću u skorašnje vrijeme kurac igrati samo zato jer ove naše igre dođu 350-530kn, a nemam volje kupovati ova polovne kod nas...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- maddjuro
Re:
modchip bi rješio taj problemdr_gonzo wrote:Vidio sam da XBOX360 kod nas nema multiregiju...![]()
![]()
Nego su sve igrice R2...shit
- john_constantine
Michel puši karu.
- Bub
Jel valja to šta? Po gameplay-u izgleda dobro.john_constantine wrote:Izašao Darksiders za PC.