Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
nakon što sam odustao od persone 3 na zadnjem bossu, jer mi je taj boss popio živce(ako ste viši lvl s super personama trebati ce vam jedno sat; dva da ga ubijete)a ja sam spiskao bar 5 sati na njega, odlučih staviti to za sada na pauzu i odigrati devil may cry 3 special edition
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
hm, da, ista situacija kao kod final fantasy 7, he.maddjuro wrote:nakon što sam odustao od persone 3 na zadnjem bossu, jer mi je taj boss popio živce(ako ste viši lvl s super personama trebati ce vam jedno sat; dva da ga ubijete)a ja sam spiskao bar 5 sati na njega, odlučih staviti to za sada na pauzu i odigrati devil may cry 3 special edition
Michel puši karu.
- maddjuro
a tja boss zadnji u personi 3 je ustvari kao da se bori s 13 uzastopnih bossova, Plus AI ostalih likova u skupini je blago rečeno retardiran, ali koliko čujem u personi 4 ih sve možeš kontrolirati kako hoćeš.john_constantine wrote:hm, da, ista situacija kao kod final fantasy 7, he.maddjuro wrote:nakon što sam odustao od persone 3 na zadnjem bossu, jer mi je taj boss popio živce(ako ste viši lvl s super personama trebati ce vam jedno sat; dva da ga ubijete)a ja sam spiskao bar 5 sati na njega, odlučih staviti to za sada na pauzu i odigrati devil may cry 3 special editionMa još nisam došao do njega, ali ću se dobro pripremiti, dobro da si me upozorio. A odigraj onda persona 4, tu ćeš se sigurno oduševiti.
ali sada nakon devil may cry-a sam pikirao na rouge galxy
- john_constantine
da, zato trojku igram na lakšoj razini da ne gubim previše živce na borbe. Ma možeš ono utjecati, ali nije to to...maddjuro wrote:a tja boss zadnji u personi 3 je ustvari kao da se bori s 13 uzastopnih bossova, Plus AI ostalih likova u skupini je blago rečeno retardiran, ali koliko čujem u personi 4 ih sve možeš kontrolirati kako hoćeš.john_constantine wrote:hm, da, ista situacija kao kod final fantasy 7, he.maddjuro wrote:nakon što sam odustao od persone 3 na zadnjem bossu, jer mi je taj boss popio živce(ako ste viši lvl s super personama trebati ce vam jedno sat; dva da ga ubijete)a ja sam spiskao bar 5 sati na njega, odlučih staviti to za sada na pauzu i odigrati devil may cry 3 special editionMa još nisam došao do njega, ali ću se dobro pripremiti, dobro da si me upozorio. A odigraj onda persona 4, tu ćeš se sigurno oduševiti.
ali sada nakon devil may cry-a sam pikirao na rouge galxy
Michel puši karu.
- maddjuro
to se okvirno stavi da rade što hoćeš. ali ja hoću da doslovno svakome naredim što da točno radi, kao što se može u final fantasy igrama. I da , meni je isto žao da nisam odabrao lakšu razinu.
- Josef K
Ne radi mi Batman Arkham Asylum
Mogu ga jedva pokrenut ak onda kad krenem "igrat" sve je tolko usporeno da boli
Edit: Jel igro iko ovo? Silent Hill: Shattered Memories
- maddjuro
odigrah devil may cry 3, specialnu ediciju. Odlična igra, bosovi dok se ne skuži kako ih se treba potamaniti, znaju biti iritantni. Svakako preporučam.
Sada sam započeo rouge galaxy (undubbed verziju) prvi dojmovi su da je igra dobra, nije turn based, što me izneneadilo. A sudeć po prvome bosu, izgleda da ce trebati malo taktiku razviti kako tamaniti bossove, pošto ih nemožete samo napadati
Sada sam započeo rouge galaxy (undubbed verziju) prvi dojmovi su da je igra dobra, nije turn based, što me izneneadilo. A sudeć po prvome bosu, izgleda da ce trebati malo taktiku razviti kako tamaniti bossove, pošto ih nemožete samo napadati
- john_constantine
znam da ima i za ps2, ali nisam igrao... čujem da je kratka, ali ima dosta dobrih fora zbog kojih vrijedi više puta prelaziti igru.Zadro wrote:Ne radi mi Batman Arkham Asylum![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
Nabijaj likove što više možeš jer ćeš time olakšati neke teške borbe protiv bossova. Igra ima hrpu mogućnosti, ali dva puta sam je igrao (prvo piratsku dok se nije smrzavao na jednom dijelu nakon 50 sat igranja), a onda original, pa sam zaboravio na to.maddjuro wrote:odigrah devil may cry 3, specialnu ediciju. Odlična igra, bosovi dok se ne skuži kako ih se treba potamaniti, znaju biti iritantni. Svakako preporučam.
Michel puši karu.
- maddjuro
ja se nadam da mi se neće zamrznut.john_constantine wrote:Nabijaj likove što više možeš jer ćeš time olakšati neke teške borbe protiv bossova. Igra ima hrpu mogućnosti, ali dva puta sam je igrao (prvo piratsku dok se nije smrzavao na jednom dijelu nakon 50 sat igranja), a onda original, pa sam zaboravio na to.maddjuro wrote:odigrah devil may cry 3, specialnu ediciju. Odlična igra, bosovi dok se ne skuži kako ih se treba potamaniti, znaju biti iritantni. Svakako preporučam.
- john_constantine
he, znati ćeš kada budeš drugi put u pustinjskom planetu, odmah poslije borbe s nekakvim likom koji ima crno/bijelo lice.maddjuro wrote:ja se nadam da mi se neće zamrznut.john_constantine wrote:Nabijaj likove što više možeš jer ćeš time olakšati neke teške borbe protiv bossova. Igra ima hrpu mogućnosti, ali dva puta sam je igrao (prvo piratsku dok se nije smrzavao na jednom dijelu nakon 50 sat igranja), a onda original, pa sam zaboravio na to.maddjuro wrote:odigrah devil may cry 3, specialnu ediciju. Odlična igra, bosovi dok se ne skuži kako ih se treba potamaniti, znaju biti iritantni. Svakako preporučam.
Michel puši karu.
- maddjuro
ako se to i desi sumnjam da cu ići kupovati orginal ako se s orgnalom nemre nastavit odakle se je stalo, pogotovo ako cu morati to izvana naručivati
- john_constantine
imaš i kod nas, ali ne sjećam se koliko je koštao. Valjda 250 kn. A vidjeti ćeš da li ćeš zapeti ili je to samo kod moje verzije.maddjuro wrote:ako se to i desi sumnjam da cu ići kupovati orginal ako se s orgnalom nemre nastavit odakle se je stalo, pogotovo ako cu morati to izvana naručivati
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ajme al je zajeban ovaj boss s motorkom u resident evilu 5 
- john_constantine
više naporan...John_Ryder wrote:ajme al je zajeban ovaj boss s motorkom u resident evilu 5
Michel puši karu.