Ajde znamo i ja i ti da ćeš je ionako kupit na kraju.john_constantine wrote:došao crack za starcraft 2.Sada se skida, da vidim da li se isplati uopće nabavljati originale.
![]()
jebo ih pes, original je 450 kn.![]()
![]()
![]()
Ma goniš ih u kurac, sada nema šanse da kupim igru. Ne vidim po čemu bi trebala biti toliko skuplja od drugih igara...
Igre, konzole i slično
- Scarface
Re: Igre, konzole i slično
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
- Josef K
Ghostface wrote:Ajde znamo i ja i ti da ćeš je ionako kupit na kraju.john_constantine wrote:došao crack za starcraft 2.Sada se skida, da vidim da li se isplati uopće nabavljati originale.
![]()
![]()
![]()
Ma goniš ih u kurac, sada nema šanse da kupim igru. Ne vidim po čemu bi trebala biti toliko skuplja od drugih igara...
- john_constantine
na kraju se skida reloaded verzija. Nema uopće nikakve isprike za tako visoku cijenu - par key questova, 10 dana free za Wow i to je to. A bez MP mogu. Danas poslijepodne će se igrati starcraft 2 nakon tolikih godina.Zadro wrote:Ghostface wrote:Ajde znamo i ja i ti da ćeš je ionako kupit na kraju.john_constantine wrote:došao crack za starcraft 2.Sada se skida, da vidim da li se isplati uopće nabavljati originale.
![]()
![]()
![]()
![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
Približavam se kraju Starcrafta 2 (26 + bonus misija) i mogu reći da sam stvarno oduševljen. Prekrasna grafika s brojnim sitnicama poput dijela kada upravljate ghostom i gađate protivnike snajperom. A tek siege tenkovi, i dalje su opaki. Vulture su bolji nego u originalu, samo spider mine više nije automatski (odnosno, da krene prema protivniku), a Goliathi su opaka mašina. Nešto puno veći izbor letjelica od kojih valja samo wrathovi jer jedini mogu gađati u zraku i po zemlji. Vjerojatno najjača jedinica je Odin, samo sam ga nakratko probao (ima visoki damage, ali nije tako izdržljiv usprkos ogromnoj veličini). Ima odličnih izbora jedinica, od starih do nekih novih.
Radnja je prikazana u odličnim animacijama koju neću spoilati, ali odlična je. Kerrigan je i dalje vrlo zanimljiv lik. Kasnije imate i mogućnost igrati Protoss kampanju u kojem je finalna misija preodlična koliko napeta. Slabo sam igrao s protossima jer su previše komplicirani (način na koji se grade građevine, warp, i jedinice), ali ovdje su mi baš dobro sjeli. S zergovima sam nešto malo igrao u skirmishu, i dalje zajebana rasa za koju treba vremena da se nauči igrati s njima. Ali mutalisk je vrlo opak, može pobiti grupno 6 - 7 marinaca i građevine. A ima i nekih opakih jedinica kao worm, koji vjerojatno služi kao neka vrsta "teretnjaka" za jedinicama ispod zemlje...
A osim toga, ima i brojnih dodataka kao vlastiti brod i unutrašnjost, izbor određenih likova tijekom nekih misija (ne znam da li ima dva kraja ili samo jedan), odličnih animacija, vijesti, biranje tehnologije (automatske rafinerije ili regeneracija borbenih strojeva) i plaćenici. Više brzina igranja, izbor težine, brojne misije koje se ne svode samo na uništavanje protivničke baze. Da, riječ je o zbilja kvalitetnoj igri. Samo šteta što je kampanja podijeljena na više dijelova i što se mora čekati godinu dana za sljedeće epizode. Ne mogu dočekati da igram s Zergovima.
Ali da, kao i većina, slažem se da je cijena prenapuhana. Ionako polako pada cijena, a MP me ionako ne zanima.
Radnja je prikazana u odličnim animacijama koju neću spoilati, ali odlična je. Kerrigan je i dalje vrlo zanimljiv lik. Kasnije imate i mogućnost igrati Protoss kampanju u kojem je finalna misija preodlična koliko napeta. Slabo sam igrao s protossima jer su previše komplicirani (način na koji se grade građevine, warp, i jedinice), ali ovdje su mi baš dobro sjeli. S zergovima sam nešto malo igrao u skirmishu, i dalje zajebana rasa za koju treba vremena da se nauči igrati s njima. Ali mutalisk je vrlo opak, može pobiti grupno 6 - 7 marinaca i građevine. A ima i nekih opakih jedinica kao worm, koji vjerojatno služi kao neka vrsta "teretnjaka" za jedinicama ispod zemlje...
A osim toga, ima i brojnih dodataka kao vlastiti brod i unutrašnjost, izbor određenih likova tijekom nekih misija (ne znam da li ima dva kraja ili samo jedan), odličnih animacija, vijesti, biranje tehnologije (automatske rafinerije ili regeneracija borbenih strojeva) i plaćenici. Više brzina igranja, izbor težine, brojne misije koje se ne svode samo na uništavanje protivničke baze. Da, riječ je o zbilja kvalitetnoj igri. Samo šteta što je kampanja podijeljena na više dijelova i što se mora čekati godinu dana za sljedeće epizode. Ne mogu dočekati da igram s Zergovima.
Ali da, kao i većina, slažem se da je cijena prenapuhana. Ionako polako pada cijena, a MP me ionako ne zanima.
Michel puši karu.
- Andrej
Ne znam da li ste ovo videl, ali igra je bolestttttttt.........
Crayon Physics Deluxe
http://www.youtube.com/watch?v=1JuG7wUB ... re=related
Crayon Physics Deluxe
We're all mad here...
- john_constantine
je, igrao sam to, ali poslije mi je dosadilo...Andrej wrote:Ne znam da li ste ovo videl, ali igra je bolestttttttt.........
Crayon Physics Deluxe
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Decadentor wrote:Trenutno igram Homm3 i skida se diablo 2![]()
![]()
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
nisam prije naletion na tu igtu...ovo je takva zaraza od igre nemogu prestat igratAndrej wrote:Ne znam da li ste ovo videl, ali igra je bolestttttttt.........
Crayon Physics Deluxe
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- maddjuro
resident evil 4- fajneli sam se "usudio" ovo zaigrati na ps2, odgađao sam je jer sam se bojao da necu znati kako nišan iti preko analoga, ali nasreću igra je napravljena tako da se i noobovi na tome području znaju lako snaći. Mogu reći sve samo najbolje o ovoj igri, konačno je serijal dobio normalno nišanjenje, igra ima puno orušja koje se može svako malo nadograditi,municije mi nikada nije ponestalo, mjesta u inventoryu ima dovoljno. Grafika i protivnici kao i glasovi su super, kao minus bih naveo one neke "regeneratore" koji se mogu ubiti jedino sniper puškama, možete ih gađati u ta ista mjesta s bilo kojim oružjem, ali jedino ih oružja s optikom mogu ubiti. kao i u prijašnjim igrama svakim prelaskom ovisno o "kvaliteti" igre možete otključati razne bonuse za nove prelaske, također se nakon prvoga prelaska može igrati s druga dva lika i to iz drugačijih perspektiva, ali iako to još nisam prešao čini se da je to znatno kraće od orginalnpg lika, i još jedan mi nus je što to nisu zombi.i neko neki paraziti protiv kojih se borite.
Igru svakako preporučam.
P.s.
Jesam li samo ja u pitanju , ili su paraziti koji se pojave kada nekome raznese glava praktički isti kao i oni iz mange "parasyte"
Igru svakako preporučam.
P.s.
Jesam li samo ja u pitanju , ili su paraziti koji se pojave kada nekome raznese glava praktički isti kao i oni iz mange "parasyte"
I may be an idiot, but i am no fool.
- Jandra
Ja sam isto bio oduševljen kad sam vidio, al glupo su ju napravili jer se nivo može preć uvijek na isti način bez obzira na ostale elemente.Bub wrote:nisam prije naletion na tu igtu...ovo je takva zaraza od igre nemogu prestat igratAndrej wrote:Ne znam da li ste ovo videl, ali igra je bolestttttttt.........
Crayon Physics Deluxe
- john_constantine
ma vjerujem da ima još dosta filmova ili stripova gdje paraziti izlaze iz glave kada ih razneseš...maddjuro wrote:resident evil 4- fajneli sam se "usudio" ovo zaigrati na ps2, odgađao sam je jer sam se bojao da necu znati kako nišan iti preko analoga, ali nasreću igra je napravljena tako da se i noobovi na tome području znaju lako snaći. Mogu reći sve samo najbolje o ovoj igri, konačno je serijal dobio normalno nišanjenje, igra ima puno orušja koje se može svako malo nadograditi,municije mi nikada nije ponestalo, mjesta u inventoryu ima dovoljno. Grafika i protivnici kao i glasovi su super, kao minus bih naveo one neke "regeneratore" koji se mogu ubiti jedino sniper puškama, možete ih gađati u ta ista mjesta s bilo kojim oružjem, ali jedino ih oružja s optikom mogu ubiti. kao i u prijašnjim igrama svakim prelaskom ovisno o "kvaliteti" igre možete otključati razne bonuse za nove prelaske, također se nakon prvoga prelaska može igrati s druga dva lika i to iz drugačijih perspektiva, ali iako to još nisam prešao čini se da je to znatno kraće od orginalnpg lika, i još jedan mi nus je što to nisu zombi.i neko neki paraziti protiv kojih se borite.
Igru svakako preporučam.
P.s.
A renegeratori su mi najstrašnija stvorenja u igri. Uvijek se naježim kada se pojave. Najgore mi je bilo kada sam prvi put igrao jer nisam pokupio onaj infracrveni senzor za snajper. Ali priča je odlična, kao i likovi, bossovi, čudovišta, akcija. A i igra čak nije niti malo repetitivna, stalno neke nove lokacije, događaji, neprijatelji, nove rase za svaki novi chapter, bonusi i slično. A tek borba na jezeru s mutiranim krokodilom ili lik koji kao da je ispao iz TCM. Šteta što je izbačena ona opcija da se puškom obraniš od njegove motorke. A tek ubačeni likovi iz dvojke... Istini za volju, na ps2 je čak puno bolje igrati nego PC verziju.
Ah, tek ona borba noževa protiv onog specijalca. Već dugo nisam igrao tu igru, morati ću ponoviti.
Michel puši karu.
- Bub
To da i dosta je lagana usudio bi se reći dječja igra, ali ja pokušavam na što teži naćin završit...za ubit ponešto vremena i malo mozgat je super.Jandra wrote:Ja sam isto bio oduševljen kad sam vidio, al glupo su ju napravili jer se nivo može preć uvijek na isti način bez obzira na ostale elemente.Bub wrote:nisam prije naletion na tu igtu...ovo je takva zaraza od igre nemogu prestat igratAndrej wrote:Ne znam da li ste ovo videl, ali igra je bolestttttttt.........
Crayon Physics Deluxe
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- maddjuro
sad cu mlo zaigrati shadow hearts, pa onda planiram prvi prjeći onaj seperate ways misije, da otključam tomgun s beskonačno municije i koi se ne reloada, pa onda prjeći na najteže da otključam ono neko uber oružje,john_constantine wrote:ma vjerujem da ima još dosta filmova ili stripova gdje paraziti izlaze iz glave kada ih razneseš...maddjuro wrote:resident evil 4- fajneli sam se "usudio" ovo zaigrati na ps2, odgađao sam je jer sam se bojao da necu znati kako nišan iti preko analoga, ali nasreću igra je napravljena tako da se i noobovi na tome području znaju lako snaći. Mogu reći sve samo najbolje o ovoj igri, konačno je serijal dobio normalno nišanjenje, igra ima puno orušja koje se može svako malo nadograditi,municije mi nikada nije ponestalo, mjesta u inventoryu ima dovoljno. Grafika i protivnici kao i glasovi su super, kao minus bih naveo one neke "regeneratore" koji se mogu ubiti jedino sniper puškama, možete ih gađati u ta ista mjesta s bilo kojim oružjem, ali jedino ih oružja s optikom mogu ubiti. kao i u prijašnjim igrama svakim prelaskom ovisno o "kvaliteti" igre možete otključati razne bonuse za nove prelaske, također se nakon prvoga prelaska može igrati s druga dva lika i to iz drugačijih perspektiva, ali iako to još nisam prešao čini se da je to znatno kraće od orginalnpg lika, i još jedan mi nus je što to nisu zombi.i neko neki paraziti protiv kojih se borite.
Igru svakako preporučam.
P.s.
A renegeratori su mi najstrašnija stvorenja u igri. Uvijek se naježim kada se pojave. Najgore mi je bilo kada sam prvi put igrao jer nisam pokupio onaj infracrveni senzor za snajper. Ali priča je odlična, kao i likovi, bossovi, čudovišta, akcija. A i igra čak nije niti malo repetitivna, stalno neke nove lokacije, događaji, neprijatelji, nove rase za svaki novi chapter, bonusi i slično. A tek borba na jezeru s mutiranim krokodilom ili lik koji kao da je ispao iz TCM. Šteta što je izbačena ona opcija da se puškom obraniš od njegove motorke. A tek ubačeni likovi iz dvojke... Istini za volju, na ps2 je čak puno bolje igrati nego PC verziju.
Ah, tek ona borba noževa protiv onog specijalca. Već dugo nisam igrao tu igru, morati ću ponoviti.
sad da mi je još samo ovaj joystick

I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
resident evil 4 je abnormalno jebena igra.
nisam je još završio ali budem ubrzo, ionako sam na zadnjem chapteru.
nisam je još završio ali budem ubrzo, ionako sam na zadnjem chapteru.