Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
DrugsBunny

Re: Igre, konzole i slično

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 13:46

Jedino što igram tu i tamo je Heroes of might and magic 3.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 11 Apr 2010, 15:41

DrugsBunny wrote:Jedino što igram tu i tamo je Heroes of might and magic 3.
Image

imaš neki fav town?

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 15:58

elrania wrote:
Image

imaš neki fav town?
Stronghold 8)
Poslije tog Necropolis.
Ti?

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 16:03

DrugsBunny wrote:
elrania wrote:
Image

imaš neki fav town?
Stronghold 8)
Poslije tog Necropolis.
Ti?
također stronghold. Imaju najbolje jedinice, ali najslabiji su mi Nekromanti. Lako to što možeš kasnije stvarati vojsku mrtvaca nakon svakih borbi, ali jednostavno, preslabi su, čak i bone dragon... Najbolji zmaj je ipak onaj zeleni koji stvaraš kod vilenjaka, uz entove i strijelce s dvostrukim strijelama.
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 16:11

john_constantine wrote:također stronghold. Imaju najbolje jedinice, ali najslabiji su mi Nekromanti. Lako to što možeš kasnije stvarati vojsku mrtvaca nakon svakih borbi, ali jednostavno, preslabi su, čak i bone dragon... Najbolji zmaj je ipak onaj zeleni koji stvaraš kod vilenjaka, uz entove i strijelce s dvostrukim strijelama.
Meni su nekromanti zanimljivi jako, iako, da, slabiji su.
Vilenjake ne podnosim, baš su mi nekako pregej i preblistavi, ko da su iz twilighta ispali. Ne bi mogao igrati nikad s njima.
Ali zato stronghold 8) 8) 8)
Haste + expert air magic + might hero rade čuda. :D

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 16:21

DrugsBunny wrote:
john_constantine wrote:također stronghold. Imaju najbolje jedinice, ali najslabiji su mi Nekromanti. Lako to što možeš kasnije stvarati vojsku mrtvaca nakon svakih borbi, ali jednostavno, preslabi su, čak i bone dragon... Najbolji zmaj je ipak onaj zeleni koji stvaraš kod vilenjaka, uz entove i strijelce s dvostrukim strijelama.
Meni su nekromanti zanimljivi jako, iako, da, slabiji su.
Vilenjake ne podnosim, baš su mi nekako pregej i preblistavi, ko da su iz twilighta ispali. Ne bi mogao igrati nikad s njima.
Ali zato stronghold 8) 8) 8)
Haste + expert air magic + might hero rade čuda. :D
je, kod nekromanta je najbolja jedinica Lich king, kada imaš 50 takvih, jbt, to za čas pobije pola armije, samo je problem ako imaš nekog u vojsci tko nije undead... Ali opet, takvima pada moral, pa su beskorisni. No, dungeon je imao zanimljive jedinice kao Hydra ili Basilisk, koji je dosta žilav na udarce + sposobnost pretvaranja protivnika u kamen.

He, najveća fora je ipak ta magija Armageddon. :mrgreen: Šteta samo što devil ima mogućnost teleportacije po dvorcima, jako korisna stvar u kritičnim situacijama, ali loše jedinice...
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 16:25

john_constantine wrote:je, kod nekromanta je najbolja jedinica Lich king, kada imaš 50 takvih, jbt, to za čas pobije pola armije, samo je problem ako imaš nekog u vojsci tko nije undead... Ali opet, takvima pada moral, pa su beskorisni. No, dungeon je imao zanimljive jedinice kao Hydra ili Basilisk, koji je dosta žilav na udarce + sposobnost pretvaranja protivnika u kamen.

He, najveća fora je ipak ta magija Armageddon. :mrgreen: Šteta samo što devil ima mogućnost teleportacije po dvorcima, jako korisna stvar u kritičnim situacijama, ali loše jedinice...
Basilisci su iz fortressa, oni močvarni. Dungeon generalno ne volim jer su preskupi. Ali da, ovo sa teleportacijom je vjerojatno jedna od najboljih fora u bilo kojem dvorcu. Šteta što uniti od devila suckaju.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 16:30

DrugsBunny wrote:
john_constantine wrote:je, kod nekromanta je najbolja jedinica Lich king, kada imaš 50 takvih, jbt, to za čas pobije pola armije, samo je problem ako imaš nekog u vojsci tko nije undead... Ali opet, takvima pada moral, pa su beskorisni. No, dungeon je imao zanimljive jedinice kao Hydra ili Basilisk, koji je dosta žilav na udarce + sposobnost pretvaranja protivnika u kamen.

Basilisci su iz fortressa, oni močvarni. Dungeon generalno ne volim jer su preskupi. Ali da, ovo sa teleportacijom je vjerojatno jedna od najboljih fora u bilo kojem dvorcu. Šteta što uniti od devila suckaju.
je, pobrkao sam ih. Da, dungeon su preskupi, a i povremeno teški pošto se nalaze u podzemlju, pa dok nađeš izlaz, i onda treba kontrolirati podzemlje i gornji dio zemlje. A zmaj je dosta problematičan pošto treba hrpu elemenata da bi ga mogao napraviti. I onda još upgrade, damn...

A tek onaj dvorac zmajeva gdje se boriš protiv svih zmajeva u igri, teško ako nemaš jaku jedinicu, ali vrijedi resursa. Ma anđeli su ipak najjača jedinica u igri, naročito njihova sposobnost oživljavanja.
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 16:36

john_constantine wrote:je, pobrkao sam ih. Da, dungeon su preskupi, a i povremeno teški pošto se nalaze u podzemlju, pa dok nađeš izlaz, i onda treba kontrolirati podzemlje i gornji dio zemlje. A zmaj je dosta problematičan pošto treba hrpu elemenata da bi ga mogao napraviti. I onda još upgrade, damn...

A tek onaj dvorac zmajeva gdje se boriš protiv svih zmajeva u igri, teško ako nemaš jaku jedinicu, ali vrijedi resursa. Ma anđeli su ipak najjača jedinica u igri, naročito njihova sposobnost oživljavanja.
Da, baš zbog tog nikad nisam volio te kampanje, a ni mape sa undergroundom. Odvratno, fuj. Al ti dungeon su odvratni, ne samo što traže pun k sulfura već i gemova za labyrinth i upgrade. :( Taj dvorac zmajeva je genijalan, kake sam ja iteme tam dobijo, ijuju. U jednoj mapi sam prošao kroz više tih dvoraca i eventualno skupio cijeli armgaddon's blade, to je bilo fino. Što se tiče anđela, njihovu sposobnost rezurekcije nikada nisam koristio. Šteta mi je potrošiti turn na to, prije ću veću štetu nanijeti enemyu. Možda eventualno dok si pod siegeom, a imaš slabiju vojsku pa ono. Ali inače izbjegavam. Ali da, castle su mi, mislim, u top 3 dvorca svakako.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 16:45

Je, ali oni barbari su mi možda bezveze. Imaju dobre borce, naročito jahač na vuku i kiklop, ali zadnji borac Behemoth mi nije nešto. Prespor i ne toliko jak koliko bi očekivao. Ali jbt, baš se sjetim onih titana, odlična jedinica poslije anđela s sposobnošću munji. Samo nikada mi nije jasna svrha tog duha iz svjetiljke, meni jedna od bezveznih jedinica, ok, služi kao potpora, ali opet, u kritičnim situacijama je beskoristan.
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 17:02

john_constantine wrote:Je, ali oni barbari su mi možda bezveze. Imaju dobre borce, naročito jahač na vuku i kiklop, ali zadnji borac Behemoth mi nije nešto. Prespor i ne toliko jak koliko bi očekivao. Ali jbt, baš se sjetim onih titana, odlična jedinica poslije anđela s sposobnošću munji. Samo nikada mi nije jasna svrha tog duha iz svjetiljke, meni jedna od bezveznih jedinica, ok, služi kao potpora, ali opet, u kritičnim situacijama je beskoristan.
Zato spomenuh da treba haste i air magic derat kada se igra s njima, s tim odma cijelu mapu prehoda. Ali Behemoth ima najjači hp u igri (300) + uništi 80% neprijateljevog defensa kad ga udari. BROOOTALZ. Genie su i meni bezveze, jebo ti takvu potporu kad mi svako malo da buff protection from fire, šta će mi to :( . Kako god, tower su izvrsni također, bilo bi malo pretjerano kada bi svaki unit bio prekoristan.

Scarface

Post by Scarface » 11 Apr 2010, 17:02

Uf, koliko san samo sati proveja uz HoMaM3. Vidiš, baš bi moga opet malo zaigrat. Arkanđeli su meni uvik bili naj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Apr 2010, 17:03

Meni je ta igrica najdraža već jedno 10ak godina, nikako da dosadi. Mislim da zaslužuje zaseban topic. 8)

elrania

Post by elrania » 11 Apr 2010, 17:07

john_constantine wrote:Je, ali oni barbari su mi možda bezveze.
ne kužim ovo, gore si rekao da ti je stronghold najbolji :lol:

ugl, broj 1 mi je castle, zatim dungeon. :D
s ostalima mi nikada nije baš pretjerano ležalo igrati, pogotovo ne s towerom ili infernom. stronghold mi se također nije previše svidio.
od ostalih su mi fortress i rampat ok po nekim stvarima, al opet nije to to. :D

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 17:08

DrugsBunny wrote:
john_constantine wrote:Je, ali oni barbari su mi možda bezveze. Imaju dobre borce, naročito jahač na vuku i kiklop, ali zadnji borac Behemoth mi nije nešto. Prespor i ne toliko jak koliko bi očekivao. Ali jbt, baš se sjetim onih titana, odlična jedinica poslije anđela s sposobnošću munji. Samo nikada mi nije jasna svrha tog duha iz svjetiljke, meni jedna od bezveznih jedinica, ok, služi kao potpora, ali opet, u kritičnim situacijama je beskoristan.
Zato spomenuh da treba haste i air magic derat kada se igra s njima, s tim odma cijelu mapu prehoda. Ali Behemoth ima najjači hp u igri (300) + uništi 80% neprijateljevog defensa kad ga udari. BROOOTALZ. Genie su i meni bezveze, jebo ti takvu potporu kad mi svako malo da buff protection from fire, šta će mi to :( . Kako god, tower su izvrsni također, bilo bi malo pretjerano kada bi svaki unit bio prekoristan.
je, towersi. Znam da su mi uvijek bili iritatni kada bi napadao dvorce. Dok čekaš na red za napad, he... :mrgreen: Ma petica je ionako samo kopija trojke, s ponekih novosti. Meni je više žao što u trojci nema phoenixa kao u jedinici. Bila bi to fenomalna jedinica, kada ga jedanput uništiš, on se opet rodi iz pepela makar samo s pet - šest komada.
Michel puši karu.

Post Reply