igrat će se.
Igre, konzole i slično
- john_constantine
pri kraju sam za legacy of kain - još samo defiance. Već sam zaboravio koliko je bila stvarno loša kamera, nedostatak mape (stalno se nalazim da lutam okolo), odlična borba, i puno mogućnosti, uzeli su dosta stvari iz blood omen 2 i soul reavera 2, ali opet, neke sitnice se krše - Malek je koristio koplje, a ne mač i štit...
Michel puši karu.
-
Hec
- DeadDispatcher90
- bakero
a ta igra mi nikako nije legla bar ne na ps2....nekako mi ima previše skakutanja za moj ukus...DeadDispatcher90 wrote:Crysis je dobar prvih 5 minuta dok su ti oći zaljepljene za grafiku. Nakon toga... Ništa. Prototype je totalno zakon. Meni sada najradje dođe da instaliram sve i zadnji nastavak Prince of Persia trilogije. Baš mi je počelo faliti.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
Imam problem sa Call of Juarez 2. Moj primjerak ima neki problem da ponekad zašteka, ali tako jako da cijeli PC stane. Mislim ne mogu izići na desktop ni ništa. Jedino mi preostaje restart. Sada... To sam morao napraviti oko tri puta. Stane na stvarno glupim mjestima. Jednom kad sam stisnuo esc, jednom kada sam gledao creditse i jednom kada sam prekinuo animaciju na kraju misije. Da li to restartanje šteti PC-u? Da li je problem u PC-u ili u igri? Bilo kakva pomoć bi bila cijenjena.
Revenge solves everything
- A$H
vecinom se to dogodi kad je igra prezahtjevna pa muci komp..onda se zna smrznud da mozda nesto ne izgori ako se previse zagrijava nesto, muci itd..provijeri temp. procesora, harda i graficke kad se to dogodi(ako mozes na svom kompu)..
frend je imao jednom takav problem pa mu je riknulo napajanje i memorija..
u 90% slucajeva ne mora bit nista posebno, nego do igre ili tak nes banalno..a nekad se stvarno zna sranje dogodit..
frend je imao jednom takav problem pa mu je riknulo napajanje i memorija..
u 90% slucajeva ne mora bit nista posebno, nego do igre ili tak nes banalno..a nekad se stvarno zna sranje dogodit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DeadDispatcher90
- maddjuro
ja u kompu imam samo SNES, NES, GENESIS I NEOGEO igre, to su kratke(ugavnom) i super igre za ubit malo vremenaHec wrote:ja sam zbriso sve igre kompa i zapecatio sam sebi da necu nis vise igrat, radije bi volio imat ps3 i onak iz zabave igrat nesto, ili prec zeljeni mgs4.... al ovo na kompu ili online igre vise NE! jbte umjesto zabave to ti udje u obavezu![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- bakero
tako je meni bilo sa Warcraft II.... igra bi 15-ak minuti i onda bi se komp samo od sebe restartao iz čista mira, i tako svaki put...čudesa, ja ga lijepo posla u 3....materine i izbrisa!DeadDispatcher90 wrote:Imam problem sa Call of Juarez 2. Moj primjerak ima neki problem da ponekad zašteka, ali tako jako da cijeli PC stane. Mislim ne mogu izići na desktop ni ništa. Jedino mi preostaje restart. Sada... To sam morao napraviti oko tri puta. Stane na stvarno glupim mjestima. Jednom kad sam stisnuo esc, jednom kada sam gledao creditse i jednom kada sam prekinuo animaciju na kraju misije. Da li to restartanje šteti PC-u? Da li je problem u PC-u ili u igri? Bilo kakva pomoć bi bila cijenjena.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- boyko