famozni ali i najbizarniji bug na koji sam ja naišao.. to će ti javit bilo da se radi o kopiji ili o originalnoj igri.... dakle šta ti je činit...sljedeće: Start-Control panel-Date and time i pomakni vrijeme za koju godinu unazad...tako bi ti trebalo radit,bar je meni štimalo na taj debilni nači, nažalost svaki put kad budeš pokreća igru trebat će date and time tako bit podešen pa ti je najednostavnije recimo da nakon što ga vratiš u recimo 2005 godinu ne diraš dok misliš igrat Gears of war...eto javi funkcionira li!?DeadDispatcher90 wrote:Nabavio Gears of War. Instalirao, crackao i pokušao pokrenuti... Šipak. Ništa... Piše mi neko sranje "'You cannot run this game with moddified executable code, please reinstall". Jel ko zna kako to riješiti? Reinstaliranje ne radi usput. Može neka pomoć?
Igre, konzole i slično
- bakero
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
ma to se isto događa i kod messengera, meni je istekla baterija, pa stalno pokazuje krivo vrijeme i onda se poremete datumi, pa mi dosta programa neće normalno fukcionirati...DeadDispatcher90 wrote:WTF??? Kako si to uopće skužio??? Iskreno, ne vjerujem ni pol posto u to, ali nemam drugog izbora pa ću probati... Ipak hvala... Koliko god nevjerojatno zvučalo.
Michel puši karu.
- bakero
Eto skužio isto ko i ti, pita po forumu i neki lik mi rekao,meni je uspilo...probaj pa javi!DeadDispatcher90 wrote:WTF??? Kako si to uopće skužio??? Iskreno, ne vjerujem ni pol posto u to, ali nemam drugog izbora pa ću probati... Ipak hvala... Koliko god nevjerojatno zvučalo.
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- john_constantine
potpis, niti mene se nije previše dojmilo. Nerviralo me to sklanje u zaklon i akcija koja mi je bila bezveze... a odustao sam od igre kada mi se izbrisao taj savegame...DeadDispatcher90 wrote:Igra je dobra... Ali Call of Juarez 2 je bolji. Mislim da je GOW bio previše hvaljen samo na temelju grafike, koja je definitivno nevjerojatna, ali gameplay mi je jednostavno običan. Ništa revolucionarno, a Lancer je poprilično neprecizan za glavno oružje.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- bakero
meni se igra neobično mnogo svidila....DeadDispatcher90 wrote:Pa... Nije da je loša. Samo je prehvaljena. Call of Juarez s druge strane... Je potpuno remek-dijelo i jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
- Wendigo
hmm.. znači dobro je.. čuo sam da je kao GTA, pa me to automatski odbilo od nabavke igre, al dobro pošto izgleda da nije taj đir.john_constantine wrote:odlična i zarazna akcijska igra, imaš hrpe mogućnosti, razne načine borbe, totalna brutalnost na novi neviđeni način, bossove, zadatke i evente, i nadograđivanje lika. Ma prezabavno...Wendigo wrote:jel tko igrao prototype (na PC-u)?
dojmovi...?
- john_constantine
mah, to je već postalo popularno povezivati s GTA, ali nema nikakve veze, imaš ogromni grad, ali si kao neka vrsta superheroja, pa možeš raditi sve što ti padne na pamet... u ovoj igri sam ubio najviše civila nego u svim "kontroverznim" igrama cijeli život.Wendigo wrote:hmm.. znači dobro je.. čuo sam da je kao GTA, pa me to automatski odbilo od nabavke igre, al dobro pošto izgleda da nije taj đir.john_constantine wrote:odlična i zarazna akcijska igra, imaš hrpe mogućnosti, razne načine borbe, totalna brutalnost na novi neviđeni način, bossove, zadatke i evente, i nadograđivanje lika. Ma prezabavno...Wendigo wrote:jel tko igrao prototype (na PC-u)?
dojmovi...?
Eh, kako sam samo zamrzio GTA, ne želim više nikad čuti za tu igru otkad sam dao 350 kn za GTA 4, gamad prokleta... Niti nemamo pc verziju nove igre za GTA 4, i još ta zahtjevnost, a platio sam puno za najjači kompjutor i neigrivo je, i još to da su tako bahati da seru da će već napraviti kompjutore koji će moći normalno optimizirati igru umjesto da priznaju da su izdali nedovršenu radi zarade...
Michel puši karu.