sad sam poceo Rainbow Six: Vegas 2..iako se prva igra ne zavrsava i pise da ce se nastavit ova druga pocinje na sasvim drugom mjestu i nema veze sa prvom ..sad moram porguglat kako to..kaj nema prva kraj?
Igre, konzole i slično
- A$H
- john_constantine
to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.Dragonrage wrote:Počeo sam igrati Splinter Cell: Double Agent...fora je za sada. S početka maalo zamorno i teško, ali kad se čovjek privikne na princip igranja, svo to šuljanje, taktiziranje i tome slično...bude baš fora...
Michel puši karu.
- john_constantine
burnout boring?Cannibalist wrote:ja se ponovo vratio na ps2, malo zagam Burnout Dominator, ali je boring .....hmm nema vise nis dobrih igara u zadnje vrijeme, mozda
da se ponovo bacim na DBZ ili ne....hmmm....jel igro ko novi Dragon Ball Z Tenkaichi 3?
A probaj god hand, teška igra, ali suludo zabavna tučnjava. Možeš šamarati ženske po guzici, a one isto tako tebe po licu.
Michel puši karu.
-
Hec
God Hand.....nicejohn_constantine wrote:burnout boring?Cannibalist wrote:ja se ponovo vratio na ps2, malo zagam Burnout Dominator, ali je boring .....hmm nema vise nis dobrih igara u zadnje vrijeme, mozda
da se ponovo bacim na DBZ ili ne....hmmm....jel igro ko novi Dragon Ball Z Tenkaichi 3?![]()
![]()
A probaj god hand, teška igra, ali suludo zabavna tučnjava. Možeš šamarati ženske po guzici, a one isto tako tebe po licu.Odlična glazba, suludi bossovi kao gorila koji to nije, propali bend, patuljak čarobnjak, ostarjeli samuraj. A tek vlastita ruka, koja mu je odrezana i ima "božju" ruku. Teška igra, ali vrlo zabavna.
a burnout 3 mi je bio jos najbolji, ovaj dominator je cisti force...
"Six strings to cover fear..."
- Dragonrage
Iskreno ne znam nakon čega dolazi...ali fora mi je to što možeš u biti tijekom igre birati da li želiš "igrati" za jednu ili drugu stranu pošto si kak ti deep undercover...john_constantine wrote:to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.Dragonrage wrote:Počeo sam igrati Splinter Cell: Double Agent...fora je za sada. S početka maalo zamorno i teško, ali kad se čovjek privikne na princip igranja, svo to šuljanje, taktiziranje i tome slično...bude baš fora...
- john_constantine
Dragonrage wrote:Iskreno ne znam nakon čega dolazi...ali fora mi je to što možeš u biti tijekom igre birati da li želiš "igrati" za jednu ili drugu stranu pošto si kak ti deep undercover...john_constantine wrote:to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.Dragonrage wrote:Počeo sam igrati Splinter Cell: Double Agent...fora je za sada. S početka maalo zamorno i teško, ali kad se čovjek privikne na princip igranja, svo to šuljanje, taktiziranje i tome slično...bude baš fora...
Michel puši karu.
- Dragonrage
Je...to je na samom početku i taj dio je bio skroz fora. Kupio...na sniženju...za PS3john_constantine wrote:Dragonrage wrote:Iskreno ne znam nakon čega dolazi...ali fora mi je to što možeš u biti tijekom igre birati da li želiš "igrati" za jednu ili drugu stranu pošto si kak ti deep undercover...john_constantine wrote: to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.A ima i onaj dio u zatvoru? Ma kako si došao do te igre? original ili spržena verzija?
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
je, moju plaću bar nisu dirali. Kriza je samo u tome što više nema wc papira.Dragonrage wrote:Sve što ja igram u zadnje vrijeme je za PS3...komp mi je u kurcu a novi još nisam kupio...sjebala me ova kriza i smanjenje plaća...john_constantine wrote:ah, za ps3... makar nisam niti znao da ima za ps3. A ništa, pokušati ću i dalje tražiti.
Michel puši karu.
- maddjuro
ma nabavi nintendo wii skini s neta romove igara za super nintendo/genessis i derijohn_constantine wrote:je, moju plaću bar nisu dirali. Kriza je samo u tome što više nema wc papira.Dragonrage wrote:Sve što ja igram u zadnje vrijeme je za PS3...komp mi je u kurcu a novi još nisam kupio...sjebala me ova kriza i smanjenje plaća...john_constantine wrote:ah, za ps3... makar nisam niti znao da ima za ps3. A ništa, pokušati ću i dalje tražiti.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine