nup. ne volim taj PSX emulator.. igrao sam malo symphony, silent hill 1 i tenchu i ne paše mi nikako, a i htio bi symphony preć u high resu.Aryx wrote:a emulator ?Wendigo wrote:budem jednog dana kad PSP nabavim.Aryx wrote:probaj symphony of the night
Igre, konzole i slično
- Wendigo
- john_constantine
- Dragonrage
Eto...završio pred dva dana Resistance 2...mnogo dobra igra...ne i savršena ali mnogo dobra. Bolja od originala. Jako je uzbudljiva i napeta. Zbilja drži kako se ono kaže, na rubu stolice. A i leveli su full raznoliki...čas si u nekom alien shipu, čak u nekom gradu, čas u nekoj prirodi...čisto dobro dođu te promjene da ne bi sve postalo repetativno. Akcija je baš onako napeta i konfuzna...ono ponekad ne znaš gdi bi pucao. Zadnje 4 minute igre su full opičene...baš sam se guštao. Jedino mi minus to što su izbacili neke elemente iz originala. tako ovaj puta ne možete voziti ni tenkić, ni džip ni nikakvo alien vozilo...sve je siključivo FPS. Ai priča je onako mao konfuzna, odnosno, potpuno je sporedna stvra i loše je ispričana pa uopće i nisam obazirao pažnju na nju...
Anyway...kad bih ocjenjivao ovu igru...dao bih joj 4/5 bez beda
Sad sam počeo igrati Conana...za sad dobar...iako znam (i očekujem) da to bude volje...
Anyway...kad bih ocjenjivao ovu igru...dao bih joj 4/5 bez beda
Sad sam počeo igrati Conana...za sad dobar...iako znam (i očekujem) da to bude volje...
- john_constantine
- Dragonrage
- Scarface
john_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga.E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
Mislin da još nema čipa za njega, al to mi je u jednu ruku i draže, tako bi jako probrano bira igrice, a i mogućnost kvarenja je jako mala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
To je istina...nemaš hrpu svega i svačega od čeka pola toga nikada nečeš ni odigrati...Ghostface wrote:john_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga.E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
Mislin da još nema čipa za njega, al to mi je u jednu ruku i draže, tako bi jako probrano bira igrice, a i mogućnost kvarenja je jako mala.
- maddjuro
a i da postoji blue ray medij je relativno skup, pa bi i cjena bila relativno velikaDragonrage wrote:Ne prodajem ga nikad...moj je dok ne crkne hahahajohn_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga.E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
![]()
![]()
![]()
Ne još...ne postoji još čip za PS3
I may be an idiot, but i am no fool.
- Dragonrage
Misliš cijena kopija? Pa možda i bi...ali definitivno jefitnija nego originali...500 kn dođu. Ja sam do sada hvala Bogu uspio pokupovati sve na sniženju...naravno, kaj me zanimalo jer mi se baš i ne bacaju pare...maddjuro wrote:a i da postoji blue ray medij je relativno skup, pa bi i cjena bila relativno velikaDragonrage wrote:Ne prodajem ga nikad...moj je dok ne crkne hahahajohn_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga.E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
![]()
![]()
![]()
Ne još...ne postoji još čip za PS3
- john_constantine
je, kužim kao to za ps2... Ali tako mi je bolje. Ima se toga da dosta toga nisam dovršio, ali jednostavno neke igre su mi nezanimljive. Stalno sam htio igrati onaj Jak, i na kraju mi se uopće nije dopao koliko god se trudio to odigrati. Da ne govorim o stutman koji sam kupio original i nakon nekoliko mjeseci odustao od njega... A i kupnja originalnih igara nije uvijek pametan potez kao GTA 4.Dragonrage wrote:To je istina...nemaš hrpu svega i svačega od čeka pola toga nikada nečeš ni odigrati...Ghostface wrote:john_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga.E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
a i ta nedostupnost većine ps2 igara, i loš izbor u algoritmu...
Ps 3 bi radije samo radi nastavaka za ps2 igara kao god of war 3 i slično...
Michel puši karu.
- Dragonrage
ALi vidiš...PS3 ima multiplayer...ti možeš gotovo sve igre igrati online akoimaš internet, naravno...za to ti trebaju originali. Ali ista stvar je i sa PC-em...ako hočeš online igru...moraš imati original.olio wrote:ja ne vidim smisla u ps3 sa čipom
ps3 bez multiplayera i patcheva za igre
BTW, igram sada Conana, i prejebena igra...s početka je bila ona...brzo je postala nekako repetativna..ti ideš, dođu neprijatelji, ti ih sasječeš...ti opet ideš dalje, opet dođu neprijatelji, ti ih opet sasječeš...ali nakon nekih pola sada postala je sve zanimljivija i zanimljivija. Kompleksni fajtovi sa bossovima (uff kako sam se najebo sa zmajem), brutalnost u fajtovima, učenje novih (cool) poteza...BTW kad smo već kod toga...igram ja tako igru ovih dana, već odigrao nekih 4 sata skoro sve skupa, skupljam experience, ali umjesto da stisnem select i upgreadam lika, ja stalno stiskao start. I odnesem tako jučer PS kod curinog buraza, nek se i on malo zgušta, kad tamo veli on meni, "pa zakaj si ne upgreadaš lika? Pa vidiš koliko experiencea imaš LOL! Ti prošao dobar dio igre sa najjadnijim likom LOL". Anyway...igra za sada rula...jedino mi kamera u kurcu...nit je stalno iza lika, nit ju možeš sam okrenut i namjestit kak tebi treba, već se ona sama namješta po potrebi, samo kaj to nije uvijek najidealnije rješenje...
- DEXTER
Manhunt - Executions - http://www.youtube.com/watch?v=PGuhX5AmjuA 2:20 is my favourite 
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]