Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 27 Mar 2026, 15:47

The Ascent - simpatična top down shooter igra, uvelike inspirirana balde runnerom ; bar što se tiče izgleda. Priča je zaboravljaiva, akcija solidna. Ima i co-op opcija, ali nemam nikoga s kime bi to probao, makar po komentarima vidim da ljudi nisu bas oduševljeni coopom. Trebalo mi je 20ak sati da je prijeđem skup s heist DLCom.  Generalno sam zadovoljan, pogotovo jer sam je kupio za siću u bundleu.  Postane malo repetetivna, pogotovo kada vas stalno napadaju neprijatelji koje ubijete pogledom, a morate putovati / kretati se tim putevima.
Preporučam uzeti na povećem popustu.
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Apr 2026, 23:00

Back 4 blood- nakon samo 13h igre mi je dojadila; sva sreća sam sam je kupio za nekih 6€. Odigro kampanju, i dopi*dilo mi. Rjetko sam kad mogao upasti u neku grupu , a nije mi se dalo igrat s botovima, a najbolja stvar da je igra crossplatform . Igra nije loša, imala je potencijala, ali su po meni zasrali s tim kartama. Iako vizualno ljepa, specialni zombiji su zaboravljivi, a pošto je glavni "seling point" bio da je od autora left 4 deada  (ako se nevaram nekih 5 od njih 200tinjak) logično je bilo da ce ljudi uspoređivatit će dvije igre. Mape su u načelu ok.  Ako imate 4 osobe voljne ovo igrati, isplati se uzeti kada je na akciji za cca 7€, inače reinstalirajte left 4 dead i guštajte. 
Sada sam odučio odmorit od pucačina i konacno odigrati inscryption.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Apr 2026, 12:18

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Apr 2026, 17:17

Inscryption - odlična igra (iako su segmenti s live -actionom bili "bez veze"). Dekovi karata su interesanti, ima dosta RNGa, ali generalno igra nije bila pretjerano teška. Vizualni stil(ovi) su dobri.
Za one koji žele izazov, kada završite igru, imate opciju raznih modifikatora da si zapaprite igru. Ako želite sve ačivmente budete za namučili.
​​​​​​​Svakako preporučam.

Post Reply