Page 1 of 1

The Sandman (TV Series 2022– ) NETFLIX

Posted: 06 Jun 2022, 21:40
by Michel
Drama, Fantasy, Horror
Image

Imdb
Wiki

Creators: Neil Gaiman, David S. Goyer, Allan Heinberg
Stars: Kirby Howell-Baptiste, Jenna Coleman, Boyd Holbrook

Sandman je nadolazeća američka fantastična televizijska serija koja se temelji na stripu iz 1989.-1996. koji je napisao Neil Gaiman, a objavio DC Comics. Seriju su razvili Gaiman, David S. Goyer i Allan Heinberg za streaming servis Netflix, a produciraju DC Entertainment i Warner Bros. Television. Poput stripa, Sandman priča priču o Snu, naslovnom Sandmanu. Glumi Tom Sturridge kao Dream, s Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boydom Holbrookom, Charlesom Danceom, Asimom Chaudhryjem i Sanjeev Bhaskar u sporednim ulogama.

Napori da se Sandman prilagodi filmu započeli su 1991. i propali su u razvojnom paklu dugi niz godina. Godine 2013. Goyer je predstavio filmsku adaptaciju serije Warner Brosu. Goyer i Gaiman su trebali producirati uz Josepha Gordona-Levitta, koji je trebao glumiti, a možda i režirati. Međutim, Gordon-Levitt je odustao zbog kreativnih razlika 2016. Zbog dugotrajnog razvoja filma, Warner Bros je svoj fokus prebacio na televiziju. Netflix je potpisao ugovor o produkciji serije u lipnju 2019., a snimanje je trajalo od listopada 2020. do kolovoza 2021. Serija bi trebala biti debitirana na Netflixu 5. kolovoza 2022. godine.

Godine 1916. Morpheus, kralj snova i jedan od sedam Beskonačnih, zarobljen je u okultnom ritualu. Nakon što je bio zatočen 105 godina, on bježi i kreće uspostaviti red u svom kraljevstvu Snova.Re: The Sandman (TV Series 2022– ) NETFLIX

Posted: 06 Jun 2022, 21:41
by Michel
Pogledajte kreatore :supz:

Strip serijal imam, još mi fale šesti i sedmi dio ali čitao nisam no čuo sve najbolje. Počinje u 8. mjesecu, mislim da ću dotad počet čitat pa da taman stignem barem prva dva albuma. Jedva čekam ovo.