Info wrote:Al jebote na što je ovo spalo![]()
SpoilerShowali kako su je se riješili tako brzo, a prikazana tako moćna. Izgleda da su braća turbo jaka
Supernatural (2005-)
- john_constantine
Re: Supernatural
SpoilerShow
ma više glupa ideja koja se na kraju njima isplatila - mislim, feniksov pepeo...
Sigurno se smatrala moćnom i besmrtnom jer je posljednji fenix ubijen na divljem zapadu, pa nije očekivala da će oni još ići na divlji zapad. Pa je bila previše umišljena i taj famozni ugriz u vrat. Ali svejedno je glupo, prebrzo su se riješili tog lika koji je obećavao nešto veliko... Ne bi me začudilo da sada i oslobode Lucifera, ili da će se Samov zid u glavi probiti...
Michel puši karu.
- Josef K
SpoilerShow
Meni se sviđa kaj su ju tak brzo riješili.
- john_constantine
da, onaj završni preokret u ovoj epizodi baš ne oduševljava previše... neočekivano da, ali i blesavo...Zadro wrote:Ali je serija svejedno odlutala i mislim da nema povratka.SpoilerShowMeni se sviđa kaj su ju tak brzo riješili.
Michel puši karu.
-
pierre
u sta se ovo pretvorilo... a islo mi je iznenadjujuce dobro do sredine sezone negdje... stvarno vise nemaju ideja scenaristi, ali otvorili su nove mogucnosti: svi se vracaju iz mrtvih, pa mogu popunit i sljedecu sezonu vracanjem i ponovnim upokojavanjem boljih negativaca. a kako im ni humor nije bas vise nesto, mogli bi vratit i trickstera...
- A$H
- Scarface
Bezveze. Za Eve san totalno predvidija da je preloš lik u seriji i da ne vridi ni 5 lipa. Još jednom pokazuju kako nemaju pojma u kojem smjeru da serija ide ( a malo Purgatory, a malo rat u Raju, a malo Alphe, a malo duše, a malo preokreti već dovoljno stabiliziranih likova...). Očito je da će cliffhanger sezone bit Samovo prisjećanje svega šta je radija bez duše (give a guy a break, jebote, nema šta nije proša, od odabranika od strane zla, ovisnika o demonskoj krvi do prazne ljušture). Castiel je očito smeten, al njegova dvojba i moralna produbljenost baš i nisu zanimljive. Crowley mi je slabašan negativac jer je u 5. sezoni igra ulogu comic relief demona, a sad je odjednom big baddie-neće ići. Uglavnom, serija je postala katastrofalno loša i kao što rekoh, neće se nikad vratit na stazu stare slave, bar dok ova glupača Sera bude showrunner. John Winchester je jedina stvar koja seriju može spasit, al toj kučki triba zahvalit šta se to neće dogodit (ili možda oće, ako pukne pod pritiskom fanova).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
Da,više se nezna ko pije ko plaća,mislim da cu sa ovom sezonom zakljucit gledanje nadnaravnog
- Sammy
da i ja progovorim sto mislim o 6. sezoni i mislim da bi bilo bolje da su završili s 5. sezonom
al ajd, serija mi je bar jos uvijek zanimljiva i zabavna, pa daj pokido sam se na Jefferson Starships

al ajd, serija mi je bar jos uvijek zanimljiva i zabavna, pa daj pokido sam se na Jefferson Starships
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Jako lipo složena nova epizoda. Iako je story arc malo nategnut, sve je fino sjelo na svoje misto.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ja sam u nedjelju u arena centru vidjela Sama, malo nižu i manju verziju, ali faca, pogled, frizura, identično!!! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Nova epizoda
Samo neka i sljedeče dvije budu takve i nastavljam gledat.
-
John_Ryder
da,ova zadnja ep daje nadu da ima spasa 
- john_constantine
da, ta epizoda me baš iznenadila, sada se već popravlja radnja i ima više smisla...Zadro wrote:Nova epizoda![]()
Michel puši karu.
- Decadentor