I meni je smješan zbog Sama koji je tako očito nacrtan, još Dean izgleda dobro, ali Samova poza, izraz lica i ova zmija oko rukeelrania wrote:a očito jer je meni prekomičan i bezvezan.Scarface wrote:Poster je predobar, ne znan čemu toliko ismijavanje.
Supernatural (2005-)
- callac
Re: Supernatural
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
+ 1. Ali bolji mi je ovaj poster.Scarface wrote:Poster je predobar, ne znan čemu toliko ismijavanje.

Michel puši karu.
- Scarface
Vidi se da niste odrasle na ovakvim stripovskim coverima i pozama. Šteta, jer poster je jako dobro odrađen za ono šta ova serija predstavlja.callac wrote:I meni je smješan zbog Sama koji je tako očito nacrtan, još Dean izgleda dobro, ali Samova poza, izraz lica i ova zmija oko rukeelrania wrote:a očito jer je meni prekomičan i bezvezan.Scarface wrote:
Poster je predobar, ne znan čemu toliko ismijavanje.i nije ismijavanje nego iskreni smjeh koji ne umanjuje moju ljubav prema seriji, ako to možeš shvatiti..
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- elrania
jao. to na čem sam odrasla tak malo znači kad treba prepoznati jel nešto jednostavno nakaradno izgleda. meni je zmija glupost na slici, al njih dvoje su pak ok.Scarface wrote: Vidi se da niste odrasle na ovakvim stripovskim coverima i pozama. Šteta, jer poster je jako dobro odrađen za ono šta ova serija predstavlja.
- Decadentor
- Scarface
aj ajelrania wrote:jao. to na čem sam odrasla tak malo znači kad treba prepoznati jel nešto jednostavno nakaradno izgleda. meni je zmija glupost na slici, al njih dvoje su pak ok.Scarface wrote: Vidi se da niste odrasle na ovakvim stripovskim coverima i pozama. Šteta, jer poster je jako dobro odrađen za ono šta ova serija predstavlja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
hahahaha, e noćas sam se naglas smijala valjda u pol tri na onu ep. kad "glume sami sebe" jao, majko mila koja pišurija
Kad je tek počela ep. mislim si ja, ne, evo sranje od epizode, ali preugodno sam se iznenadila i tako pošteno nasmijala, svaka čast
Kad je tek počela ep. mislim si ja, ne, evo sranje od epizode, ali preugodno sam se iznenadila i tako pošteno nasmijala, svaka čast
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- JohnDoe
Btw.danas kreće 4.sezona na HTV ak netko ne zna već 
- Josef K
Ma dobro sve ih obožavam osim ove nove
- john_constantine
uf, gleda mi se opet iznova supernatural.
ionako moram složiti za frendicu, pa će se poslije farscapea sve iznova pogledati.
Sorry, opet ništa od losta.
ionako moram složiti za frendicu, pa će se poslije farscapea sve iznova pogledati.
Michel puši karu.
- JohnDoe
LOST isto rula, bar do meni megarazočaravajućeg kraja (zadnje 2 sezone)john_constantine wrote:uf, gleda mi se opet iznova supernatural.![]()
![]()
Kad već offtopičarim, dobio sam info da bi se 6.sezona LOST-a trebala u prodaji kod nas pojavit sad početkom travnja
- metallicat
SpoilerShow
ja kad sam pitala, rekli da u hrv bilo do 4.sezone
kako god, najviše se isplati preko amazona.

- JohnDoe
O čemu pričaš? Supernaturalu?metallicat wrote:SpoilerShowja kad sam pitala, rekli da u hrv bilo do 4.sezonekako god, najviše se isplati preko amazona.
Pa da, prije ca.mjesec dana kod nas je završila 3. sezona, znači do 4. sezone.
Jučer je krenula 4. sezona.
A ako i dalje offtopičarimo, zadnja sezona LOSTa koja je na našim televizijama prikazana bila je 3.sezona i to su se sezone razbacivale po nekakvim mutavim terminima, u biti ništa neobično za novu tv. Continental-film je međutim redovito sve sezone izbacivao na dvd-e i sad će izbacit zadnju.
Ne znam za Amazon, ne naručujem baš iz vana nešto previše, al kad se uračuna poštarina i eventualno nekakva carina koju bi ti mogli lupit ako kupiš neki veći box set, pretpostavljam da je cijena tu negdje kao i kod nas ako ne i veća. A tih nešto ispod 200 kn koliko su koštale 4. i 5. sezona, a i ova 6. će vjerovatno isto tolko koštat, mi nije pretjerano puno. Tako da ne vidim zašto bi netko naručivao diskove izvana a ima pod nosom iste te diskove sa domaćim titlovima.
- metallicat