Supernatural (2005-)
- Scarface
Re: Supernatural
Da, jako napeta i nepredvidiva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
predložak za 15 epizodu - izgleda da nas opet očekuje specijalno "zabavna" epizoda
Raphael launches an attack on Castiel and his allies, sending a particularly frightening angelic hitman after Balthazar, Sam and Dean. In an effort to protect the brothers, Balthazar sends them to an alternate universe where they are the stars of a TV show called "Supernatural" and they are actors named "Jensen Ackles" and "Jared Padalecki." The brothers are confused when Castiel appears to be a tweet-happy actor named Misha Collins and Sam is married to Ruby.
Michel puši karu.
- elrania
meni ova zadnja nije nikako sjela... al jedva čekam pogledati današnju!
- john_constantine
- Jane Doe
super, sad zbilja jedva čekam da se skine i da idem gledat....john_constantine wrote:ova 14 epizoda je bila stvarno odlična.
al prije toga po pivu i kokice

- john_constantine
pivo mi baš nikako ne paše uz kokice. Ali cola, savršenstvo...Jane Doe wrote:super, sad zbilja jedva čekam da se skine i da idem gledat....john_constantine wrote:ova 14 epizoda je bila stvarno odlična.
al prije toga po pivu i kokice![]()
Michel puši karu.
- Scarface
Sad kad je obrađena tematika Deana i njegove obitelji s Lisom, baš se pitan kako bi zapravo ova seirja mogla završit na kraju 7. il 8. sezone (koja već bude posljednja). Kraj 5. je stvarno bija kraj prije kraja, teško da će smislit nešto bolje i drugačije. Zato ja stalno govorin kako je povratak Johna neminovna stvare ukoliko žele finalizirat seriju kako spada.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jane Doe
meni je epizoda bila tako tako, malo mi je taj slučaj već praviše puta viđen, al ajd dobro. ovo ostalo što se događalo je bilo ok da se potegnulo i riješilo. također se nadam se će uplest još toga, jer ovako bi bilo samo lupanje u prazno.
@cons, meni ti svašta paše, npr. meni je čips idealan s čajem od mente, e jebga sad
@cons, meni ti svašta paše, npr. meni je čips idealan s čajem od mente, e jebga sad

-
John_Ryder
dost dobra nova epizoda,ali onaj lik na kraju,we need to move on

- Horrorist
Mislim da je vrijeme da se ovaj odličan serijal privede dostojno do kraja...

When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- john_constantine
he, koja zabavna epizoda, baš konačno da vidimo kako ti izgleda na setu.
Sljedeća epizoda obećava
Sljedeća epizoda obećava
Sam, Dean and Bobby set out in search of The Mother of All's latest monster. While investigating, they run into Samuel and Gwen, who are also hunting the creature. Samuel and Bobby get into a heated fight about how to handle the case.
Michel puši karu.
- Josef K
Fora epizoda, ali bi bila još bolja da je orginal odglumio sebe
Na šefa mislim.
Presmješno ono sa Mishom i twitterom
-
jeba
Baš sam sinoć gledao, skroz foraZadro wrote:Fora epizoda, ali bi bila još bolja da je orginal odglumio sebeNa šefa mislim.
- elrania
mislila sam da mi neće valjati kad sam čula o čem se radi, al da, skroz zabavna epizoda. 
-
John_Ryder
ma nema većih careva od njih