The Walking Dead (2010-)
- alecto
Re: The Walking Dead (2010)
nije mi epizoda baš nešto..
SpoilerShow
carl i majčica mu standardno iritantni, jedino me pojava one žene zainteresirala za daljnje gledanje
we are such stuff as dreams are made on
- electric_eye
ali ipak ces gledati i 3 sezonu ?skitkid wrote:jesen što dalje to bolje

- callac
skitkid wrote:moram!
ja bi da walking dead ukinu a da se vrati terra nova! to je smiješna emisija!

a sad budi ozbiljan

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- xEdgex
SpoilerShow
Oba zombi-roba su crnci
trololololol

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- electric_eye
xEdgex wrote:SpoilerShowOba zombi-roba su crncitrololololol
SpoilerShow
pa i ona je crnkinja
- xEdgex
Nisam to upratioelectric_eye wrote:xEdgex wrote:SpoilerShowOba zombi-roba su crncitrololololol
SpoilerShowpa i ona je crnkinja

SpoilerShow
A citao sam nesto po netu da je autor stripa optuzivan za rasizam. Jedino sto sam u seriji mogao upratiti su malo "drugaciji" stavovi Dixona ( jednoruki brat je bas bio zestok u prvoj epizodi ) i SS oznaku na Daryl-ovom motoru. Al' opet kad skontas Daryl je par tih rasistickih sala uvijek izgovarao u nekom komedijaskom tonu. Uglavnom, do jeseni ima sto godina pa bi da pricam o bilo cemu vezanom za seriju. 

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- DeadDispatcher90
Ne znam zašto ali taj SS na Merlovom motoru mi je uvijek djelovao lagano uznemirujuće, tim više što ga sada Daryl vozi.
Revenge solves everything
- copycat
Evo jedan o Lori
Hahahha

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

- xEdgex
Mislio sam da je samo meni to zapalo za oko.DeadDispatcher90 wrote:Ne znam zašto ali taj SS na Merlovom motoru mi je uvijek djelovao lagano uznemirujuće, tim više što ga sada Daryl vozi.

- alecto
- boyko
alecto wrote:ovi 9gagovi su zakon
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
SpoilerShow
meni odličan kraj sezone, Rick me dobio svojim govorom, Hershel mi je isto badass postao, pucnjava na farmi sprdačina, oni zombiji na lancima fejl i tak..i čak mi je logičan onaj dio da su svi zaraženi..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
SpoilerShow
Ja sam se sva naživcirala po običaju, glupa Lori i mali su mi krv popili, ja sam samo vikala na glas daj da ih netko našamara!!!! Meni ona crnkinja sa zombijima na lancima baš dobro sjela, nasmijala sam se na prvu, al kad sam kasnije saznala da je lik iz stripa i da ima neku veću ulogu, baš mi se sviđa ideja. Onaj zatvor u daljini budi nadu u sljedeću sezonu, bit će novih likova
Rick je bio i ostao totalna faca u mojim očima, svaki njegov potez do sada je naišao na moje odobravanje, čak i kad sam bila ljuta jer nije izreagirao na jebačinu od Lori i Shanea, mogla sam shvatit zašto je "prešao" preko toga. On je taman ona fina granica između pretjerivanja(Shane) i preidealističkog pogleda na svijet (Dale) Definitivno mi je ova sezona bolja od prve, ne smeta mi što su se (po nekima predugo) zadržali toliko na farmi, to mi je skroz logično jer su tamo osjećali svojevrsnu sigurnost, pa ne bi ni ja sigurno išla dalje kad mi je ponuđen krov nad glavom, hrana, voda i danije bilo Shanea čak i nekakva zajednica koja prerasta u društvo. I još mi je drago što se nije dogodilo ono što sam prvotno očekivala, a to je da će se ona grupa pojaviti i u njoj Darylov brat, a čak sam pomišljala i na onog crnca i sina iz prve sezone. Malo je reći da jedva čekam jesen!!!! 

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.