Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
John_Ryder

Re: Supernatural

Post by John_Ryder » 02 Feb 2011, 22:49

ah...jedva čekam subotu,odmaranje i supernatural napokon :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

elrania

Post by elrania » 04 Feb 2011, 00:13

zečja šapica epizoda na tvu :D :supz:

callac

Post by callac » 04 Feb 2011, 00:40

jedva čekam da se nastavi.....taman se opet navukla i onda pauza :|
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 04 Feb 2011, 08:33

Evo ja sinoć nisam mogao zaspat kad ono prebacim i ta epizoda sa zečijom šapom. Prvi put sam pogledao seriju, možda ne mogu suditi po jednoj epizodi, ali ja ne vidim uopće čemu toliki hype oko ove serije, nekako mi je u rangu s "Dark Angel", može se pogledat, ali da je nešto ekstra nije.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Feb 2011, 10:23

mene ni malo ne privlači. gledao sam jednu epizodu na TV-u još prije 2 godine (tako nešto..) i nije mi se dopalo uopće. podsjeća ma na angela, buffy i sl. serije.
jednostavno ne volim takve "teen" likove, demone, lucifere, kurce palce....

Bub

Post by Bub » 04 Feb 2011, 10:26

E tako sam i ja to nekako doživio.

elrania

Post by elrania » 04 Feb 2011, 12:30

ja sam odbijala seriju jako dugo zbog te predrasude da će takva ispasti kakvom ju je dingo opisao i držalo me to mišljenje tokom prvih nekoliko epizoda i onda sam uvidjela da sam bila debelo u krivu.
zbilja fantastična serija s uglavnom izuzetno dobrim epizodama i svega 2-3 loše u preko 5 sezona, preugodnom atmosferom i jednom od najuvjerljivijih odnosa i karakterizacija likova.
teško se navučem na serije, al ovu sam usvojila s nevjerojatnom lakoćom.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Feb 2011, 12:46

pa nemre se na temelju 1-2 epizode iz sredine ko zna koje sezone doč do nekakvog točnog zaključka o čemu se radi...
uzmimo tako bilo koju seriju (osim onih što su snimane da je svaka epizoda totalno zasebno). ja sam tako prije, ono, aha, danas igra neka tamo serija i pogledam epizodu (neznam ni koju) ono, nije loše, pa pogledam tamo nakon 3 tjedna još jednu koja se trenutno prikazuje.... niš od toga.
ja ak ću čemu dat šansu, skinem si od prve sezone neke 3-4 epizode, pa ak me zaokupira, ok, ak ne, idemo dalje....
ali sam-a i dean-a usporedit s buffy i angel :facepalm: - nema ljutnje sad, znam da niste gledali pa eto ajde, ali to je miljama daleko jedno od drugog
Image

Bub

Post by Bub » 04 Feb 2011, 13:16

Jane Doe wrote:pa nemre se na temelju 1-2 epizode iz sredine ko zna koje sezone doč do nekakvog točnog zaključka o čemu se radi...
Ma naravno, ali nisam o tome ni pričao, nego gluma i sve to što ide okolo toga mi je 'nak srednje normalno, ništa što bi me sad fasciniralo, čak ni ta dva glumca...okay kužim možda žensku populaciju da su im dobri u nekom drugom smislu, ali meni čist prosjek glume.

elrania

Post by elrania » 04 Feb 2011, 13:21

Bub wrote:
Jane Doe wrote:pa nemre se na temelju 1-2 epizode iz sredine ko zna koje sezone doč do nekakvog točnog zaključka o čemu se radi...
Ma naravno, ali nisam o tome ni pričao, nego gluma i sve to što ide okolo toga mi je 'nak srednje normalno, ništa što bi me sad fasciniralo, čak ni ta dva glumca...okay kužim možda žensku populaciju da su im dobri u nekom drugom smislu, ali meni čist prosjek glume.
kako nemam fiksacije za takve nestvarne likove i miljama udaljene glumce, ovo kod mene zaista nije slučaj.
serija ima tendenciju zavuć se pod kožu i kako je se prati od početka, dobiva se jako lijep uvid u tu glumu i razvoj svake pojedine ličnosti što je zbilja super napravljeno.
nisu dečki bogovi, ali imaju uvjerljiv odnos koji dosta digne i fore u seriji, radnju itd.

Bub

Post by Bub » 04 Feb 2011, 13:41

Nisam ja rekao da je loša, ali ne kužim čemu toliki hype, kad nije ni nešto ekstra, kao što sam naveo u rangu s "Dark Angel" samo drugačija tematika. Dark Angel serija isto koja je navlakuša i u ono vrijeme sam sve gledao pogotovo zbog Albe, te tako razumijem ako neko ima fiksaciju prema ovoj dvojici. Osim tih supernaturalnih fora i ponekad humora ove dvojice, ne vidim ništa pametno što bi mene osobno privuklo seriji, čak ni to što sam naveo mi je samo okay.

elrania

Post by elrania » 04 Feb 2011, 13:51

ja znam da sam bacila oko na taj dark angel, al se ne sjećam apsolutno ničeg koliko me zadivila :lol:

a pametno, heh, bubu, a koja to serija ima nešto pravo pametno i poučno u sebi vrijedno gledanja?
ni one medicinske i psihološke koje su nam još i najbliže ne sadrže veliku pamet u sebi i nemaju previše doticaja sa stvarnošću.

ova ovdje je čista razonoda + po mom, lijepo razrađena kombinacija humora, priče i duha. i to je to.

možda biste je ti i dingo lakše usvojili da niste morali prožvakati sav ovaj hype oko nje.
meni su ekstra dobri komentari drugih u vezi nekih filmova (ili serija) dosta znali narušiti dojam, jer bih nesvjesno očekivala nešto abnormalno dobro i ništa što bih vidjela ne bi bilo dovoljno ok.

drago mi je što mi je ova serija bila izuzetak :)

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Feb 2011, 13:53

malo smo prestare da bi gledale seriju radi nekog lika tamo :facepalm: :lol:
pa čak niti onu britansku, oko koje se cons sekira :zubifale:
nego točno što je elrania rekla, zavuče ti se serija pod kožu, a njih dvojica su me 100 puta podsjetili na mene i buraza.... tako da, nije sad vrhunski, ali je jako dobro odglumljeno...
isto kad sam počela bilo mi je, ajd ok, gledat će se, zanimljivo je i niš više, ali onda s vremenom sam skužila da je serija puno više od toga...
i nemoj se tolko čudit iz svega, počni gledat i zarazi se, pa čemo zajedno komentirat :partyman:
Image

Bub

Post by Bub » 04 Feb 2011, 14:13

Mah, Dark Angel u ono vrijeme mi je bila wow serija, sad je čisti prosjek.

Imaš pravo, možda sam se krivo izrazio, možda "pamtno" nije dobra riječ, nego recimo poučno. Da ima nešto primjer povjesno što će me privući ili tako nešto slično. Ovakve sve stvari mi dođu na isto jer ima masa sličnih serija.

Ne povodim se baš ostalim komentarima ili nekim review-ovima, tako da mi to ne smeta, volim pogledat sve pa sam dati svoje mišljenje. Da se opet ponovim, nije serija loša, ali nije ni sad nešto što će me ostaviti paf. Zato vjerojatno i preskačem hrpu serija i općenito mi serije više baš ne pašu iz tih razloga.

Josef K

Post by Josef K » 04 Feb 2011, 14:55

Ma prvih 5 sezona su savršenstvo, a za dalje čemo vidit.
Prvo pogledajte bar jednu sezonu pa procjenjujte kvalitetu serije :P

Post Reply