True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
elrania

Re: True Blood

Post by elrania » 19 Aug 2011, 19:16

SpoilerShow
callac wrote:jako me zanima priča one crnkinje koja je ušla u lafayetta, šta li je to izrodila :tonqe:
pa u pitanju je obično dijete, al su ubili nju i dijete i onda se samo zakačila ko duh na ovo novorođeno od arlene misleći da je njeno, kaj ne?

kad malo bolje razmislim, jedino što me drži sad nakon sveg i svačeg u seriji (slažem se za jasona i jessicu i erica i sookie itd.) su vukodlački likovi i sam i veselim se trenutku kad će netko smaknuti one vještice.
i bilo mi je lijepo vidjeti kako je eric prestao biti micica i počupao ono srce pred kraj epizode. oću to natrag!

callac

Post by callac » 19 Aug 2011, 19:50

elrania wrote:
SpoilerShow
callac wrote:jako me zanima priča one crnkinje koja je ušla u lafayetta, šta li je to izrodila :tonqe:
pa u pitanju je obično dijete, al su ubili nju i dijete i onda se samo zakačila ko duh na ovo novorođeno od arlene misleći da je njeno, kaj ne?

kad malo bolje razmislim, jedino što me drži sad nakon sveg i svačeg u seriji (slažem se za jasona i jessicu i erica i sookie itd.) su vukodlački likovi i sam i veselim se trenutku kad će netko smaknuti one vještice.
i bilo mi je lijepo vidjeti kako je eric prestao biti micica i počupao ono srce pred kraj epizode. oću to natrag!
SpoilerShow
ne znam jel u pitanju obično dijete, onaj lik koji ju je zaustavio pred kućom dok je nosila igračku je spomenuo da to stvorenje ne smije živjeti i zato ga je ubio, i njena priča nije dovršena u smislu da smo vidjeli da ju je netko ubio, netko očito jeste, ali tko i zašto?? skužila sam da se nakačila na malog zbog igračke. mene vukodlaci uopće ne zanimaju i moglo bi komotno bez njih, kao i bez pantera. šifteri su mi super. i stvarno su u ovoj sezoni svi vampiri poispadali pičkice, vrijeme je da se to promjeni :supz: :supz:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 Aug 2011, 19:56

SpoilerShow
ma vukodlaci as in alcide :lol: a i debbie mi je fora skoz postala :D i zanima što bude sa samom i onim alfa vukom :D
pantere sam već zaboravila, preloše mi je to od samog početka.

a glede one žene, kak je u pitanju još robovlasničko društvo, ima mi smisla da je tip jednostavno ubio to dijete poteklo od crne žene i onda vjerojatno bude i nju, jer će stvarati probleme zbog toga. no ajde, kakva je serija u pitanju, može bit svašta :lol:

copycat

Post by copycat » 19 Aug 2011, 20:36

SpoilerShow
Koliko god mi je Eric također drag kao ovaj novi lik nadam se da će barem dio njegove ličnosti se vratiti. tj. vjerujem da će mu na kraju biti vraćeno cijelo pamćenje tako da će imati neku tematiku za 5 sezonu. Sve u svemu ova sezona mi je tak tak. Vještice su mi malo jadne. Ova priča sa onim duhom i djetetom se previše razvlači. No kao i sa prijašnjim sezonama najzanimljivije epizode su od 8 pa na dalje. Prije toga je sve tak - tak

metallicat

Post by metallicat » 20 Aug 2011, 00:51

još samo dan i pol i napokon pada prva epka, kao breaking bada 8)
Image

callac

Post by callac » 23 Aug 2011, 19:58

ah, morala je bar jedna glupa epizoda biti u ovoj sezoni.. apsolutno razočarenje!
SpoilerShow
elri, ipak si bila u pravu, riječ je o običnom djetetu... preglupa muzika mi sve više para uši, ko da gledam vampire diaries :lol: jedino je sookien san bio dobar, samo bi ja umjesto bill-a uvalila sama i dodala alcida :mrgreen:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 23 Aug 2011, 21:04

njega treba dodati u bilo što :lol: :D
ja si je taman sad skidam i nekak mi se baš i ne gleda, ak ispada da je loša. budem onda pričekala da dođe i sljedeća pa ih u komadu.

Josef K

Post by Josef K » 23 Aug 2011, 22:03

Napokon sam se uspio oduprijet i ugasit epizodu nakon prvih 5 minuta.
Ovo više nema nikakvog smisla.
Možda jednog dana nastavim. Nadam se da ne.

Sammy

Post by Sammy » 24 Aug 2011, 21:34

SpoilerShow
ako na kraju sezone neko ne bude drobio kičmu ovoj Marnie/Antoniji prestat cu gledat :facepalm:
pa kako me živcira to nije normalno, Maryann mi je bila podnošljiva ali ovo :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

alecto

Post by alecto » 29 Aug 2011, 16:53

odličan mi je kraj ove desete!
we are such stuff as dreams are made on

metallicat

Post by metallicat » 01 Sep 2011, 18:02

evo da se i ja napokon ukljičim u raspravu :lol: nisam zadnje dvije pogledala jer nismo imali skinuto, tako da moram koji dan pričekat.
svaka epizoda mi je bila super, puno akcije, raznih događanja..fora mi je sve s onom ''zlom'' bebom, vješticama i čarolijama, eric ali samo u početku preobražaja, lafayette, pam mi je od samog početka bila najdrža i sad je samo sve bolja, obožavam ju :prayer: to njeno držanje i govor :tonqe: veliki minus su mi sookie i eric, jer su stvarno odvratni, i jessica i
SpoilerShow
jason
:? bilo bi zanimljivije da je
SpoilerShow
postao pantera, ili were-panther :lol: :lol:

ja navijam za vještice :mrgreen:
Image

Scarface

Post by Scarface » 01 Sep 2011, 23:42

Zapravo se sad radujen 11. epizodi. Ovakav trash kraj 10. jednostavno moraš volit. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 02 Sep 2011, 00:46

imat će više od 10 epizoda?? nisam znala
Image

Info

Post by Info » 02 Sep 2011, 03:04

Ma serija rastura i dalje sa odličnim likovima, pričom itd. :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 05 Sep 2011, 13:46

Scarface wrote:Zapravo se sad radujen 11. epizodi. Ovakav trash kraj 10. jednostavno moraš volit. :mrgreen:
potpis :mrgreen:
If one of them is dead.

Post Reply