Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 25 May 2009, 21:18

cactus wrote:Epizoda je dobra sa čudnim krajem koji ovdje nitko ne spominje.

Aj pogledaj opet malo postove. U konačnici šta bi triba reć za taj kraj kad će se o njemu znat tek u idućoj epizodi.

Inače, u Harper's Globeu su ubačene dvi odlične nove misterije, tj. osobe Dangerous wreck i Cheshire cat, baš me zanima kako će sve to uklopit.

Šteta šta se serija neće nastavljat u ostale sezone, jer ako neko od vas ne zna, plan je bija radit potpuno druge priče čak i s promjenom naziva serije (ostalo bi ime Harper, npr. iduća bi se mogla zvat Harper's mountain, ili Harper's cavern), tako bi dobili serijsku verziju horror serijala punog raznih sequela, i zbog loše gledanosti definitivno je otkazana.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 May 2009, 22:30

Ne dira me taj kraj uopće, jer se mogu kladit da će to "prijateljstvo" ispast bezazleno i objašnjivo..
Malo proričem :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 25 May 2009, 23:52

Asfodel wrote:
Ne dira me taj kraj uopće, jer se mogu kladit da će to "prijateljstvo" ispast bezazleno i objašnjivo..
Malo proričem :lol:
Slažem se sa tobom! Obično tako nabrijavaju i žele stvoriti napetost do sljedeće epizode, a onda kita lastina :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Sammy

Post by Sammy » 25 May 2009, 23:59

predobra šesta..totalno me zbunila, sad su mi svi full sumnjivi..mala me zivcirala odkad sam ju prvi put vidio a sad ju nemogu podnjet..

@Ghostface: steta stvarno sto se ne rade ostale sezone..:(
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 29 May 2009, 13:59

Sedma epizoda je isto odlična, samo mi smeta šta nema više višestrukih ubojstava po epizodi, konačno su prikazani i flashbackovi od prije 7 godina, i sad stvarno neman pojma ko je ubojica.

Asfodel

Post by Asfodel » 30 May 2009, 16:57

Vrlo dobra sedma
Isto pozdravljam flashbackove i kul završetak

cactus

Post by cactus » 02 Jun 2009, 21:52

Pogledao sedmu ep.,pa nije baš da je napeto ali gledaćemo dalje
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Sammy

Post by Sammy » 03 Jun 2009, 01:39

pogledao sedmu, isto dobra, nemam puno komentara.. :P
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 03 Jun 2009, 10:28

Seadma budi sumnju u još neke likove.. meni najslabija ep. što se ubojstava tiče, al da su nastavili prvotnim tempom, na otoku ne bi bilo nikoga više za ubiti :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 05 Jun 2009, 18:04

Osma ide dalje odličnim tonom, tempo je sad ultrabrz, 3 su ubojstva u igri, i ne znan kako će ubojicu otrkit a da ima pravi alibi za sva ubojstva, jer su u ovoj epizodi svi bar u jednoj sceni zajedno šta svakoga elimira ka ubojicu koji je čas ode- čas onde, ali ako se nekako izvuče činjenica da se na moment neko od njih izdvojia, moj je prvi sumnjivac Cal- baš mi vuče na pretvarača, a i neke odluke koje je donija u ovoj epizodi su sumnjive.

callac

Post by callac » 05 Jun 2009, 20:23

Koji kraj opet!!! Da, Cal je sumnjiv totalno, ali nije jedini koji mi je sumnjiv, nekako mi se čini da Abby nije kćer od šerifa nego od Wakefielda, a ubojica je sigurno njegov sin isto...lupam, al to mi se čini kao mogući razvoj događaja.. I još me zanima, ako se dobro sjećam, u prvoj epizodi je uncle Marty nosio onu torbu s novcem u kojoj je bio i pištolj. Na koju foru je ta torba završila kod onog Huntera? A jesu zbrčkali sve... A Cal iako sumnjiv, morao bi biti neki super ninja ili imati pomagača kada je onaj dan visio na drvetu dok su se događala ubojstva.
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 06 Jun 2009, 00:59

callac wrote:Koji kraj opet!!! Da, Cal je sumnjiv totalno, ali nije jedini koji mi je sumnjiv, nekako mi se čini da Abby nije kćer od šerifa nego od Wakefielda, a ubojica je sigurno njegov sin isto...lupam, al to mi se čini kao mogući razvoj događaja.. I još me zanima, ako se dobro sjećam, u prvoj epizodi je uncle Marty nosio onu torbu s novcem u kojoj je bio i pištolj. Na koju foru je ta torba završila kod onog Huntera? A jesu zbrčkali sve... A Cal iako sumnjiv, morao bi biti neki super ninja ili imati pomagača kada je onaj dan visio na drvetu dok su se događala ubojstva.

SPOILER

Dogodilo se samo jedno, kad su onu žensku zapalili ako se ne varan, i to je jedina rupa, pa i kažen da svi bar jednom imaju neki alibi (osim organizatorice vinčanja, al ona je ionako totalno nebitna), i naravno da je Abby Wakefieldova kći, pogotovo sad nakon onog dnevnika stvari su itekako jasne. Znan samo da mora bit baš 1 ubojica, nema sad šeme ka s Vriskom, 1 je i to je to. Šta se tiče Martyja, njegovi motivi s tom torbom ionako još nisu poznati, to se valjda sve skupa triba tek otkrit. Ubojica mora bit karizmatičan lik, jako bitan, ne može to bit ni Sally, ni Beth, ni Katherine, oni su samo topovsko meso u seriji, kažen, ili su Henry, Jimmy ili Cal, za žensko ne virujen da uopće postoji mogućnost da bude ubojica, možda se grdno varan, al vrime će pokazat, sve do 12. epizode nema više nagađanja, ionako nije puno likova ni ostalo.

cactus

Post by cactus » 06 Jun 2009, 01:33

Velo dobra epizoda,krivac može biti netko tko se još nije pojavio jer sumnjam da do kraja neće još biti još puno obrata.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Jun 2009, 12:06

Jako dobra i nabrijavajuća epizodaaa 8)

A sad mi fino recite, tko je osoba u zadnjoj sceni koju Abby vidi? Meni je sunce malo išlo u monitor, ai mračna je scana pa mi se nije dalo proučavat. Ili se to ni ne bi trebalo vidjet tko je?

Scarface

Post by Scarface » 06 Jun 2009, 14:53

Asfodel wrote:Jako dobra i nabrijavajuća epizodaaa 8)

A sad mi fino recite, tko je osoba u zadnjoj sceni koju Abby vidi? Meni je sunce malo išlo u monitor, ai mračna je scana pa mi se nije dalo proučavat. Ili se to ni ne bi trebalo vidjet tko je?

Henry, i to se prilično jasno vidi.

Post Reply