callac wrote:Koji kraj opet!!! Da, Cal je sumnjiv totalno, ali nije jedini koji mi je sumnjiv, nekako mi se čini da Abby nije kćer od šerifa nego od Wakefielda, a ubojica je sigurno njegov sin isto...lupam, al to mi se čini kao mogući razvoj događaja.. I još me zanima, ako se dobro sjećam, u prvoj epizodi je uncle Marty nosio onu torbu s novcem u kojoj je bio i pištolj. Na koju foru je ta torba završila kod onog Huntera? A jesu zbrčkali sve... A Cal iako sumnjiv, morao bi biti neki super ninja ili imati pomagača kada je onaj dan visio na drvetu dok su se događala ubojstva.
SPOILER
Dogodilo se samo jedno, kad su onu žensku zapalili ako se ne varan, i to je jedina rupa, pa i kažen da svi bar jednom imaju neki alibi (osim organizatorice vinčanja, al ona je ionako totalno nebitna), i naravno da je Abby Wakefieldova kći, pogotovo sad nakon onog dnevnika stvari su itekako jasne. Znan samo da mora bit baš 1 ubojica, nema sad šeme ka s Vriskom, 1 je i to je to. Šta se tiče Martyja, njegovi motivi s tom torbom ionako još nisu poznati, to se valjda sve skupa triba tek otkrit. Ubojica mora bit karizmatičan lik, jako bitan, ne može to bit ni Sally, ni Beth, ni Katherine, oni su samo topovsko meso u seriji, kažen, ili su Henry, Jimmy ili Cal, za žensko ne virujen da uopće postoji mogućnost da bude ubojica, možda se grdno varan, al vrime će pokazat, sve do 12. epizode nema više nagađanja, ionako nije puno likova ni ostalo.