Ovako je moralo završiti ako se snima šesta sezona. Al da je ovo kraj, bila bih jako razočarana.
Supernatural (2005-)
- callac
Re: Supernatural
Ja sam si sačuvala pet epzoda prije kraja i sinoć odgledala sve u komadu! Meni je iskreno drago što finale nije imalo nekih specijalno efektnih momenata i čak sam i malu suzicu pustila
Ovako je moralo završiti ako se snima šesta sezona. Al da je ovo kraj, bila bih jako razočarana.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
odličan završetak sezone,bolje nije moglo 
- one and only
E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to
SpoilerShow
bas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...
-
John_Ryder
one and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()
SpoilerShowbas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...
SpoilerShow
pa protiv Boga
-
olio
one and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()
SpoilerShowbas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...
SpoilerShow
pa smrt je jača
- one and only
John_Ryder wrote:one and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()
SpoilerShowbas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...SpoilerShowpa protiv Boga
SpoilerShow
pa ne znam bas jer recimo ako je Chuck Bog on je njima vise pomagao nego odmagao jedino sto nije bio uvjek uz njih ali ne vidim to bas kao povod za rat
- one and only
olio wrote:one and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()
SpoilerShowbas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...SpoilerShowpa smrt je jača
SpoilerShow
ako mislis na onog jahaca jeste na njega sam zaboravio mada je on sklopio onaj dogovor sa Deanom jedino ako ne krene na ljude sad kad je Lucifer gotov
- kraykulla
završio četvrtu sezonu i prve tri epizode pete.još uvijek mi je odlična serija i osjećam se kao supernatural addict.
- Scarface
Slažen se.one and only wrote:John_Ryder wrote:one and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()
SpoilerShowbas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...SpoilerShowpa protiv BogaSpoilerShowpa ne znam bas jer recimo ako je Chuck Bog on je njima vise pomagao nego odmagao jedino sto nije bio uvjek uz njih ali ne vidim to bas kao povod za rat
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Slažen se.[/quote]Ghostface wrote:John_Ryder wrote:one and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()
SpoilerShowbas me interesuje protiv cega ce se sad boriti kad je Lucifer gotov sumljam da mogu imati jaceg protivnika od njega...SpoilerShowpa protiv BogaSpoilerShowpa ne znam bas jer recimo ako je Chuck Bog on je njima vise pomagao nego odmagao jedino sto nije bio uvjek uz njih ali ne vidim to bas kao povod za rat
Također!
SpoilerShow
Način na koji je samo nestao totalno mi je sumnjiv...
Ja sam se tako nadala da će u zadnjim epizodama vratiti nekako Johna,al nisam ja te sreće, jedino da opet krenem gledat ispočetka pa malo da napasem oči
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
SpoilerShow
ma tko zna,možda su i sama braća bogovi
meni osobno bi nekako preglupo bilo da je geek chuck bog
- HorrorHR
- Site Admin
Upravo shippano :
Supernatural: The Complete Fourth Season [6 Discs]

Supernatural: The Complete Fourth Season [6 Discs]
- Decadentor
John_Ryder wrote:SpoilerShowma tko zna,možda su i sama braća bogovimeni osobno bi nekako preglupo bilo da je geek chuck bog
SpoilerShow
Bilo bi fora jer bi bog bio fan Sama i Deana

-
Absynthia
I to kaj veliš, ali meni počinje jedna serija u lipnju, a druga mi traje, tak da ću preživjet do rujnaone and only wrote:E sad treba docekati Septembar kada pocne 6. sezona dugo je to![]()