True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Scarface

Re: True Blood

Post by Scarface » 12 Jul 2011, 18:28

Teški bućkuriš, ovo možeš dat i malom djetetu da piše scenarij, razlike ne bi ni bilo. Čisti primjer kako jedna serija s potencijalom i kultnim likovima iskoristi iste te likove kako bi napravila koktel običnog sranja. Ni ne čudi me šta ljudi koji nisu uživali u 1. sezoni sada uživaju, jer je ovo nešto sasvim drugo. Ista stvar se dogodila i Heroesima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Info

Post by Info » 12 Jul 2011, 19:33

Scarface wrote:Teški bućkuriš, ovo možeš dat i malom djetetu da piše scenarij, razlike ne bi ni bilo. Čisti primjer kako jedna serija s potencijalom i kultnim likovima iskoristi iste te likove kako bi napravila koktel običnog sranja. Ni ne čudi me šta ljudi koji nisu uživali u 1. sezoni sada uživaju, jer je ovo nešto sasvim drugo. Ista stvar se dogodila i Heroesima.
Potpisao bi samo što ću ja i dalje ovo pratit jer je u jednu ruku i zabavno :D

Što ti nećeš?
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Scarface

Post by Scarface » 12 Jul 2011, 20:27

Info wrote:
Scarface wrote:Teški bućkuriš, ovo možeš dat i malom djetetu da piše scenarij, razlike ne bi ni bilo. Čisti primjer kako jedna serija s potencijalom i kultnim likovima iskoristi iste te likove kako bi napravila koktel običnog sranja. Ni ne čudi me šta ljudi koji nisu uživali u 1. sezoni sada uživaju, jer je ovo nešto sasvim drugo. Ista stvar se dogodila i Heroesima.
Potpisao bi samo što ću ja i dalje ovo pratit jer je u jednu ruku i zabavno :D

Što ti nećeš?
Naravno da oću. :mrgreen: Ima puno gorih sranja šta pratin, ovo je još mila majka. I inače iman pravilo, da kad neku seriju zavolin, pratin do njenog kraja, ma u kakvo smeće se ona pretvorila, iz nekog rispekta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jul 2011, 20:28

eh, ja moram pogledati zadnje dvije epizode true blood, pa ću nastaviti dalje... ideja s vješticama izgleda interesatno.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 13 Jul 2011, 00:29

john_constantine wrote:eh, ja moram pogledati zadnje dvije epizode true blood, pa ću nastaviti dalje... ideja s vješticama izgleda interesatno.
ovo si možda trebao stavit pod spoiler, ali dobro. to je jedna od onih stvari koja me za sad najviše drži jer obožavam vještice i sve uz magiju :tonqe: mada se previše ne nadam, ipak su prve dvije savršene.
Image

elrania

Post by elrania » 19 Jul 2011, 02:52

meni ovo postaje sve zabavnije! pretpostavljam da je zato, jer sam se zaželila sapunjara što samoj sebi teško priznajem, al ne vidim drugi razlog. uglavnom, sve se više na taj dio u priči obazirem, nego na onaj nadnaravni.
SpoilerShow
hura za konačno i neki lez par. i jedva da postoji muški lik u seriji koji mi nije postao još bolji i milina mi je gledati onog vučka pa čak i malog shapeshiftera. :D
jedino što mi diže kosu na glavi su vještice čiju predvodnicu sve manje gledam bez mrštenja i osjećaja odbojnosti.

DEXTER

Post by DEXTER » 19 Jul 2011, 20:15

meni je ovo nenadjebivo, cak mi pocinje bit draza od dextera :oops:

ginger: http://www.youtube.com/watch?v=had_Wr61qSo :zubifale:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Jul 2011, 22:38

Nevezano za komentare, po TV.com još drži prvo mjesto na "TV.com's Top 100 Shows" listi.

Info

Post by Info » 20 Jul 2011, 14:30

top 100 najpopularnijih trenutno :)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2011, 16:27

ova četvrta sezona je dobro počela. :mrgreen: Moglo bi biti puno bolje od prošle sezone...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 24 Jul 2011, 20:28

Wee, super 3. i 4. :D
SpoilerShow
kako je eric slatkićki ovako zbunjen, ne znam zaš se sookie više ne spetlja s njim :o
a bill mi je sve odvratniji, nikad mi nije ni bio drag, sad pogotovo. i dođe mi da se ubijem svaki put kad se jessica pojavi na ekranu, koji ten, koja kosa, :prayer: :cry:
i pam mi je savršena u ovoj sezoni, ima neki posebni stav pa mi je sve ljepša, nadam se da ona glupa vještica to nije uništila trajno
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2011, 20:32

Bill mi je jedina pozitivna strana ove sezone, i serije trenutno.

callac

Post by callac » 24 Jul 2011, 21:05

Scarface wrote:Bill mi je jedina pozitivna strana ove sezone, i serije trenutno.
objasni
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2011, 21:25

callac wrote:
Scarface wrote:Bill mi je jedina pozitivna strana ove sezone, i serije trenutno.
objasni
Wtf? To je naredba? :mrgreen:

Jednostavno obožavan njegovu preobrazbu, svi drugi su se prominili na način koji mi se ne sviđa, jedino je on posta premoćan. Objašnjeno? :zubifale:

Josef K

Post by Josef K » 24 Jul 2011, 21:27

Ja stvarno neznam zašto ovo gledam. Tolko mi je jadno da sam u zadnjoj epizodi triput skoro ugasio, ali nemogu. Jednostavno moram gledat! :lol:
Možda zbog Jessice.

Post Reply