Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
one and only

Re: Supernatural

Post by one and only » 26 Apr 2010, 19:32

Dobra ova zadnja Lucifer je bas zeznut lik i mocan...

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Apr 2010, 19:51

one and only wrote:Dobra ova zadnja Lucifer je bas zeznut lik i mocan...
Hvala hvala :lol:
Image

one and only

Post by one and only » 26 Apr 2010, 20:56

Pazi se ipak sam ja Michaelovo prevozno sredstvo :lol: :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2010, 21:39

SpoilerShow
je, zato ne čudi što će "smrt" biti logičan izbor i vjerojatno jedini način da ga zaustave. Jbt, ako je mogao pobiti sve one bogove, pitanje je da li bi onaj dječak mogao što protiv njega... Samo što će cijena koštati.
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 26 Apr 2010, 21:46

po meni lucifer je pomalo pederkast,u zadnjoj seriji koristi sirovu snagu da bi ubio nista toliko mracno ,nego batinjanje kao u ninja filmovima
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

one and only

Post by one and only » 26 Apr 2010, 22:18

john_constantine wrote:
SpoilerShow
je, zato ne čudi što će "smrt" biti logičan izbor i vjerojatno jedini način da ga zaustave. Jbt, ako je mogao pobiti sve one bogove, pitanje je da li bi onaj dječak mogao što protiv njega... Samo što će cijena koštati.
SpoilerShow
Znas sta mene cudi,zar Lucifer ne upravlja i jahacima mislim on je prizvao Smrt kad je poklao ono selo i kako sada neki njegov sluga odnosno sluge mogu da ga ubiju?Sto se tice onog malog antihrista mislim da ce on biti mozda i veca prevaga od jahaca jer mali je je objektivno jaci od njih valjda....

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Apr 2010, 22:31

one and only wrote:
john_constantine wrote:
SpoilerShow
SpoilerShow
Znas sta mene cudi,zar Lucifer ne upravlja i jahacima mislim on je prizvao Smrt kad je poklao ono selo i kako sada neki njegov sluga odnosno sluge mogu da ga ubiju?Sto se tice onog malog antihrista mislim da ce on biti mozda i veca prevaga od jahaca jer mali je je objektivno jaci od njih valjda....
SpoilerShow
Polu demon polu covjek i jaci od obije vrste
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2010, 22:43

one and only wrote:
john_constantine wrote:
SpoilerShow
SpoilerShow
SpoilerShow
tu je ipak riječ o smrti. Kosci su sluge te Smrti, bar mislim... I vjerojatno će Sam ili Dean postići neku nagodbu pomoću kojega bi uništili Lucifera, jer Smrt ima jedinu mogućnost oduzeti život bilo kojem biću, tako sigurno i samom Bogu, koji je ipak izdao ljude. A dječak se ionako više ništa ne spominje, tako da nekako sumnjam u tu mogućnost... A i Bogovi su isto bili nadmoćna bića, a Lucifer ih je sve pobio s lakoćom...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Apr 2010, 22:58

Moran samo reagirat na ovu consovu glupost:
SpoilerShow
Smrt može ubit Boga? Bog je stvoritelj SVEGA, simple as that. Oni bogovi nisu u biti bogovi, samo supernatural crap koji su manipulirali masama. I ne, Horsemeni nisu u službi Lucifera, oni su u službi Apokalipse i cilj im je provesti ju do kraja. Smrt će vjerojatno sklopit sporazum s Deanom jer vrime za Apokalipsu još nije stiglo, unatoč razbijanju sealova, bez obzira šta Lucifer želi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

one and only

Post by one and only » 26 Apr 2010, 23:18

SpoilerShow
Ja sam procitao sta ce se desavati u narednim epizodama i tamo pise da ce oni uz pomoc onih prstenova pokusati da ubiju Lucifera kao sto im je i Gabriel i rekao u zadnjoj epizodi,medjutim procitajte na wikipedii sta ce se desiti izgleda da nas ceka jos dosta toga

Sammy

Post by Sammy » 27 Apr 2010, 00:05

vrhunska epizoda :)
SpoilerShow
iako mi je bilo preglupo sto je lucifer porazbaco one tzv. bogove s pol kurca..mislim ipak i oni imaju nekakve moci, nisu obicni pijuni..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Apr 2010, 11:29

jel ovaj lik (lucifer) na decovom avataru paul bennett iz dextera :?:

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Apr 2010, 11:30

Wendigo wrote:jel ovaj lik (lucifer) na decovom avataru paul bennett iz dextera :?:
da to je taj
Image

-fallen-one-

Post by -fallen-one- » 27 Apr 2010, 14:21

Sammy wrote:vrhunska epizoda :)
SpoilerShow
iako mi je bilo preglupo sto je lucifer porazbaco one tzv. bogove s pol kurca..mislim ipak i oni imaju nekakve moci, nisu obicni pijuni..
i mene je to pomalo zasmetalo ... :roll:
[img]http://img12.imageshack.us/img12/6443/innerdemon.png[/img]
[img]http://img140.imageshack.us/img140/7387/ucanthide.png[/img]

Decadentor

Post by Decadentor » 01 May 2010, 18:14

Ova 20ta mi nije bas neka (ili sam nesto bitno propustio jer sam bio pospan)
Image

Post Reply