The Walking Dead (2010-)
- elrania
Re: The Walking Dead (2010)
@dd:
SpoilerShow
meni je to bilo nekako i taman. andrea se dokazala samoj sebi, iskočila je van iz ove svoje cvilave emotivnosti u samo neki drugi oblik impulzivnosti, a za njega mi je normalno da prihvati i hop.
- DeadDispatcher90
SpoilerShow
Well, ok... Ali ipak mi je to bila prokleto brza preobrazba. Očekivao bi da će biti malo potresenija i više u komi nakon što je upucala Daryla, a ne odmah nastaviti mahati pištoljem i "jahati" kao Annie Oakley.
Revenge solves everything
- elrania
- Otis.Driftwood
SpoilerShow
Prosto je neverovatno kako Dejl svakog procita koje su mu namere bilei kakva je osoba. Usprostavio se Shejnu i sada je njegova meta. He better watch his ass jer mislim da ce ga Sejn ubiti , ili ce pokusati.
- Asfodel
Meni je ono u autu bilo tako logično i nimalo isforsirano
SpoilerShow
ne samo zato što sam to pretpostavljala i prije, nego i što su se prije toga izluđivali i derali se jedno na drugo. Prirodan slijed događaja 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DeadDispatcher90
Ups... Ali kako god, odlična epizoda, jedva čekam iduću.daj stavi to u spoiler.
- Josef K
Ovo je sve bolje i bolje, ALI
SpoilerShow
Jebote onaj CGI zombie izgleda koda ga je 13ogodišnjak radio u fotošopu
Sad je jasno zašto se Darabont žalio na buđet, užas. Mislim da je to bio najgori CGI koji sam vidio uz onaj kraj Expendablesa (govorim o visokobuđetnim stvarima naravno).

Sad je jasno zašto se Darabont žalio na buđet, užas. Mislim da je to bio najgori CGI koji sam vidio uz onaj kraj Expendablesa (govorim o visokobuđetnim stvarima naravno).
- DeadDispatcher90
Daj me malo podsjeti koji je to i gdje se pojavljuje zato što stvarno nisam primjetio.
- nihil
[spoiler]kad napadne zenturacu dok prekapa po lijekovima[/spoiler]
dolor nil finis
- Josef K
Ja seriju gledam u blurayu pa se možda to bolje vidi, al svejedno 

- elrania
skužilo se i na mom net-gledanju, al trudim se ignorirati.
-
Sve je ispremještano tako da se ne može odredit, ali ova epizoda je imala dosta elemenata iz 4, 5, 6 i 7 broja stripaOtis.Driftwood wrote:Da li neko zna koja je ovo epizoda sad po stripu ?
strip je puno bolji

- callac
Uf, bit će tu žešćih sranja sve mi se čini
[spoiler]Shane je konačno pokazao svoje pravo lice, faca od dede nakon razgovora mi je bila predobra
I kraj!!! mislim da prvotna Rickova reakcije je samo to, a već će on nešto napraviti, ili se barem nadam jer u suprotnom mi pada u očima drastično. Mislim, nisam ja sad neka puritanka pa mislim da žena ne treba da se seksa nakon što joj muž umre, kao što je ona to mislila, ali ipak je muški mozak drugačiji od ženskog i svakoga će pogoditi saznanje da ti je žena spavala sa najboljim frendom i još je trudna! (kolko god ona tvrdila da je djete Rickovo, trunak sumnje postoji!!)
Onu u autu između Andree i Shanea je i meni logičan slijed, uopće me nije iznenadilo jer sam to očekavila još i prije, a nikako da se dogodi
[/spoiler]

[spoiler]Shane je konačno pokazao svoje pravo lice, faca od dede nakon razgovora mi je bila predobra

I kraj!!! mislim da prvotna Rickova reakcije je samo to, a već će on nešto napraviti, ili se barem nadam jer u suprotnom mi pada u očima drastično. Mislim, nisam ja sad neka puritanka pa mislim da žena ne treba da se seksa nakon što joj muž umre, kao što je ona to mislila, ali ipak je muški mozak drugačiji od ženskog i svakoga će pogoditi saznanje da ti je žena spavala sa najboljim frendom i još je trudna! (kolko god ona tvrdila da je djete Rickovo, trunak sumnje postoji!!)
Onu u autu između Andree i Shanea je i meni logičan slijed, uopće me nije iznenadilo jer sam to očekavila još i prije, a nikako da se dogodi

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
da ne pretjerujem sa filozofiranjemcallac wrote:Uf, bit će tu žešćih sranja sve mi se čini![]()
[spoiler]Shane je konačno pokazao svoje pravo lice, faca od dede nakon razgovora mi je bila predobra![]()
Onu u autu između Andree i Shanea je i meni logičan slijed, uopće me nije iznenadilo jer sam to očekavila još i prije, a nikako da se dogodi[/spoiler]
[spoiler]muški i ženski mozak ama baš isto razmišljaju to je teški bullshit kada kažu da su različita. Žene su samo odgajani da drugačije razmišljaju o nekim stvarima i da po prirodi smo osjetljiviji pa dva puta razmislimo. No Rick vjerujem da će preci preko toga što mu je žena prašil BFF (shane) jer ipak bih svatko svatio takvo izvaredno "zombie apokaliptički" scenariji, i ipak su svi bili 100% uvjereni da je mrtav

- Asfodel
[spoiler]Ne znam što Ricku preostaje da baš drastično napravi, ništa.
Sami su na svijetu i nije uobičajena situacija. Ne može se sad baš okrenuti i biti toliki šupak da ostavi trudnu ženu i dijete da skapaju od gladi (tj. prebaciti brigu za njih na nekog drugog), raskrstiti s cijelom grupom i otići sam u neki drugi grad.
Može jedino biti općenito jako neugodno u međuljudskim odnosima, svađe, napetost itd. Jedina neka promjena može biti između njega i Shanea, bar tako mislim..[/spoiler]
Sami su na svijetu i nije uobičajena situacija. Ne može se sad baš okrenuti i biti toliki šupak da ostavi trudnu ženu i dijete da skapaju od gladi (tj. prebaciti brigu za njih na nekog drugog), raskrstiti s cijelom grupom i otići sam u neki drugi grad.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out