Supernatural (2005-)
- Decadentor
- john_constantine
Re: Supernatural
i meni je baš odlično sjela. Baš dobro viđenje raja (ja sam baš slično opisao u svom romanu), samo taj preokret s bogom podsjeća na strip Preacher, ali odličan preokret, iako očekivan. Biti će na kraju pete sezone chifflanger i vjerojatno će imati veze s Bogom...
Michel puši karu.
- Scarface
Ne virujen, Bog ima veze s Apokalipsom, a taj arc će bit dovršen, i rečeno je da će 6. bit koncentrirana na nešto manje epsko, te na sam odnos braće, tako da će se vjerojatno ticat njihova oca.john_constantine wrote:i meni je baš odlično sjela. Baš dobro viđenje raja (ja sam baš slično opisao u svom romanu), samo taj preokret s bogom podsjeća na strip Preacher, ali odličan preokret, iako očekivan. Biti će na kraju pete sezone chifflanger i vjerojatno će imati veze s Bogom...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
Decadentor wrote:ma meni je epizoda pasala jer volim razradu price
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Razrada je mogla bit i bolja, u tome je stvar. Sve šta se dosad napravilo je da su se svi konci prekinili i sve nade izgubile, a i prilično je jasno šta će na kraju bit. Fali malo začina, ako znate na šta mislin.Sammy wrote:Decadentor wrote:ma meni je epizoda pasala jer volim razradu price
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma u svakom slučaju će biti zanimljivo. Još ostaje dva jahača apokalipse: bolest (kuga) i Smrt. A to za smrću, baš me zanima kako će s njim. Da li je zapravo moguće ubiti smrt i da li će ljudi moći poslije umrijeti?
Michel puši karu.
- one and only
Serija mi je odlicna s obzirom da sam fan horor zanra ovo mi je bas leglo,stigao sam do 14 epizode 3 sezone posto sam malo kasnije poceo sa gledanjem same serije,citao sam malo sta ce se desiti tako da zaplet tek dolazi...
- Decadentor
I nemojte zaboravit na onog klinca...
@edit da budem malo odredeniji http://www.youtube.com/watch?v=TpDDGtcQwX4

- john_constantine
jep, potpuno sam zaboravio na tog klinca. Možda će on biti zadnja šansa, vidjeti ćemo što će smisliti na kraju.Decadentor wrote:I nemojte zaboravit na onog klinca...
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Pogledah i 2. sezonu, sve bolje i bolje.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- elrania
dobra 17.!
ok doza humora, dobra priča... jedino mi fali još 1-2 epizode za pogledati odmah nakon ove; pomalo je tlaka ovako razvlačiti jednu svakih tj dana
ok doza humora, dobra priča... jedino mi fali još 1-2 epizode za pogledati odmah nakon ove; pomalo je tlaka ovako razvlačiti jednu svakih tj dana
- one and only
Ufff ovo je prva serija nakon Smalvila koju sam za 7 dana odgledao 4 sezone,poceo sa 5. gledao sam malo ima IMDB o likovima i pise da se Lucifer pojavljuje samo 7 puta sto mi je nekako glupo i malo s obzirom da on treba da im bude najveci neprijatelj ali vidjecu jos kako ce se radnja razvijati....
- kraykulla
upravo završio treću.fenomenalna je.uskoro se bacam na četvrtu još uvijek mi je sve bolja i bolja serija. 
- Sammy
dobra 17., humor pogotovo..
Sam: What the hell happened to you?
Castiel: I found a liquor store.
Sam: And?
Castiel: And I drank it.

Sam: What the hell happened to you?
Castiel: I found a liquor store.
Sam: And?
Castiel: And I drank it.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
odlična 17 epizoda, baš mi se dopao taj preokret.
A tek dirljiva završnica...
Michel puši karu.