meni je bas bila odlicna zavrsnica sa Maryann, i to sveelrania wrote:notDecadentor wrote:vjerovatno ce na kraju sezone postat jebeno (isto ko u drugoj)
True Blood
- Decadentor
Re: True Blood

- john_constantine
+ 1. Ma dok je serija gledljiva, meni je dobro. I dalje mi je prilično zabavna serija iako ima par bezveznih likova kao Tara. Malo sam drukčije zamišljao Samovu obitelj, ali biti će zanimljivo. Treća sezona ima potencijala, samo treba vremena da se zagrije...Decadentor wrote:meni je bas bila odlicna zavrsnica sa Maryann, i to sveelrania wrote:notDecadentor wrote:vjerovatno ce na kraju sezone postat jebeno (isto ko u drugoj)
Michel puši karu.
- Decadentor
- john_constantine
- DEXTER
prejebena scena na kraju 3..
btw, fali mi maryann
btw, fali mi maryann
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- callac
a ja nisam mogla dočekati da je se riješeDEXTER wrote:prejebena scena na kraju 3..![]()
btw, fali mi maryann
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
I Lorenu, pun mi ju je k****.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
pred kraj mi je bas jebena postalacallac wrote:a ja nisam mogla dočekati da je se riješeDEXTER wrote:prejebena scena na kraju 3..![]()
btw, fali mi maryannjoš da Taru izbace i postaje još gledljivija serija!!!
yep.. al moras priznat da zenska dobro glumiGhostface wrote:I Lorenu, pun mi ju je k****.
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- Wendigo
potpis. tara mi opasno ide na jetra.callac wrote:a ja nisam mogla dočekati da je se riješeDEXTER wrote:prejebena scena na kraju 3..![]()
- Josef K
Mene također dosta likova počinje živcirat.
Možda to namjerno rade da bi nakraju neki masovni pokolj napravili da nas razvesele
Možda to namjerno rade da bi nakraju neki masovni pokolj napravili da nas razvesele
- Asfodel
Amencallac wrote:a ja nisam mogla dočekati da je se riješeDEXTER wrote:prejebena scena na kraju 3..![]()
..samo što je meni Tara debil još od prve moguće epizode
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ne želim biti rasist, ali kada je i prikazana kao nepismena crnkinja bez budućnosti i škole... Kao što već napomenuh, nepostojeći lik iz knjige koji je dodatno ubačen i na kraju živcira poslije prve sezone.Asfodel wrote:Amencallac wrote:a ja nisam mogla dočekati da je se riješeDEXTER wrote:prejebena scena na kraju 3..![]()
Michel puši karu.
- Jandra
Već sam se bojao da sam jediniAsfodel wrote:Amencallac wrote:a ja nisam mogla dočekati da je se riješeDEXTER wrote:prejebena scena na kraju 3..![]()
- Asfodel
Ti tvoji stavovi o nepismenosti su zbilja frapantni.. ne vidim kako se Tara razlikuje od drugih likova, i kakvu oni svijetlu akademsku budućnost imaju.. jer nitko bogme tamo ne studira baš medicinu.. svi konobare nešto, kopaju kanale i sl.. Dakle, ljudi koji imaju otprilike srednjoškolsko obrazovanje su nepismeni?john_constantine wrote:ne želim biti rasist, ali kada je i prikazana kao nepismena crnkinja bez budućnosti i škole...
Ne to, nego ne volim ju zato se od početka serije samo dere i dere, ljuta je na cijeli svijet..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ah da, istina... niti ostali nisu ništa bolji slučaj od nje.Asfodel wrote:Ti tvoji stavovi o nepismenosti su zbilja frapantni.. ne vidim kako se Tara razlikuje od drugih likova, i kakvu oni svijetlu akademsku budućnost imaju.. jer nitko bogme tamo ne studira baš medicinu.. svi konobare nešto, kopaju kanale i sl.. Dakle, ljudi koji imaju otprilike srednjoškolsko obrazovanje su nepismeni?john_constantine wrote:ne želim biti rasist, ali kada je i prikazana kao nepismena crnkinja bez budućnosti i škole...
Ne to, nego ne volim ju zato se od početka serije samo dere i dere, ljuta je na cijeli svijet..
Michel puši karu.