The Walking Dead (2010-)
- callac
Re: The Walking Dead (2010)
Ma meni je serija genijalna i uopće ju ne gledam zbog zombija, čak su mi scene sa njima boooring. Meni je to čista drama sa elementima "horrora" i kao takva mi savršeno odgovara. Ali da, zombiji su super napravljeni i općenito atmosfera postapokalističnog svijeta mi je odlično pogođena!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
također. ovo za ovu zadnju velim zbog sveg skupa da se nekako premalo dogodilo. nadala sam se da će se ona dvojica barem vratiti do kraja.callac wrote:Ma meni je serija genijalna i uopće ju ne gledam zbog zombija
- ZeroX
A konačno da je netko rekaocallac wrote:Ma meni je serija genijalna i uopće ju ne gledam zbog zombija, čak su mi scene sa njima boooring. Meni je to čista drama sa elementima "horrora" i kao takva mi savršeno odgovara. Ali da, zombiji su super napravljeni i općenito atmosfera postapokalističnog svijeta mi je odlično pogođena!!

ima milijardu filmova sa makljažom zombija i sad napokon da je netko napravio nešt malo drugačije, gdje zombiji nisu u prvom planu.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- metallicat
nije to problem, ja sam očekivala drukčije, zato mi se trenutno manje sviđa.

- Sammy
SpoilerShow
ak mali ne umre, bit ce fejl..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- ZeroX
Sve u svemu, zasad mi je puno lošije od prve sezone.
- Asfodel
Ja s koje god da je strane promatram, kao dramu s primjesom zombija ili obrnuto - svejedno je mišljenje isto ...nikad mi nije uspjela doći do stadija "genijalnosti"ZeroX wrote:A konačno da je netko rekaocallac wrote:Ma meni je serija genijalna i uopće ju ne gledam zbog zombija, čak su mi scene sa njima boooring. Meni je to čista drama sa elementima "horrora" i kao takva mi savršeno odgovara. Ali da, zombiji su super napravljeni i općenito atmosfera postapokalističnog svijeta mi je odlično pogođena!!![]()
ima milijardu filmova sa makljažom zombija i sad napokon da je netko napravio nešt malo drugačije, gdje zombiji nisu u prvom planu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Otis.Driftwood
Ma ljudi serija je super ! Ne znam zasto si ocekuju kidanje udova ,glava , eksplodirajucih mozgova , explozija itd , takvih filmova ima previse.
Jako mi se svidja kako su uradili zombije , jako mi se svidja ta post apokalipticna atmosfera i jednostavno me tera da se zamislim da sam tamo sa ljudima , sam , okruzen mrtvima
Jako mi se svidja kako su uradili zombije , jako mi se svidja ta post apokalipticna atmosfera i jednostavno me tera da se zamislim da sam tamo sa ljudima , sam , okruzen mrtvima
- boyko
trenutno čekam da se nakupi par epizoda, pa da bacim oko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- ZeroX
Pogledo jučer 3. epizodu i mogu reći da je stvarno odlična. Definitivno najbolja u ovoj sezoni i jedna od najboljih u serijalu 

- popayy
Ja sam planirao pričekati da sezona završi pa pogledati sve u šutu ali ipak ću početi s gledanjem danas ili sutra. Inače slažem se s konstatacijom kako ima previše običnih zombie-makljaža filmova tako da je ovo unijelo malo svježine u žanr ( a ni Romerovi zombie filmovi nisu stavljali akciju na prvo mjesto pa su legendarni ).
Što se tiče prve sezone zadovoljan sam i dao bi joj ocjenu dobar ( 7/10 ). Dosta stvari je uzeto iz stripa koji sam počeo pratiti pred jedno tri godine pa me vjerojatno radi toga serija nije baš izula iz cipela, kako se kaže. I tu nisam jedini jer sam pročitao kako i još nekima smeta upravo ista stvar. Ako zadrže seriju na nivou prve sezone biti ću zadovoljan.
Što se tiče prve sezone zadovoljan sam i dao bi joj ocjenu dobar ( 7/10 ). Dosta stvari je uzeto iz stripa koji sam počeo pratiti pred jedno tri godine pa me vjerojatno radi toga serija nije baš izula iz cipela, kako se kaže. I tu nisam jedini jer sam pročitao kako i još nekima smeta upravo ista stvar. Ako zadrže seriju na nivou prve sezone biti ću zadovoljan.
- callac
Odlična zadnja! Kad sam vidjela početak pretpostavila
sam i kraj
sam i kraj

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je ovo sad tak sporo nakon što sam prvu sezonu pogledala u jednoj večeri.
al dobro je. bude se repriziralo sve jednom u komadu da si udovoljim
al dobro je. bude se repriziralo sve jednom u komadu da si udovoljim

- HorrorHR
- Site Admin
Najava za The Walking Dead s02e04
http://www.horrorhr.com/najava-nove-epi ... epizoda-4/
http://www.horrorhr.com/najava-nove-epi ... epizoda-4/