Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
-
john_constantine
elrania wrote:
john_constantine wrote:
E što je s Ruby? Potpuno sam zaboravio što je bilo s njom u prošloj sezoni, s obzirom da se više ne pojavljuje..."
pa ono, ubili su je

youtube - mrzim ona glazbena sranja, gdje uzmu scene iz serija i ubace svoju glazbu po nekom stupidnom ukusu...
ma pobrkao sam neke detalje, mislio sam da je to bila lilith... ma kad završi peta sezona, idem iznova sve gledati
Michel puši karu.
-
elrania
john_constantine wrote:
ma pobrkao sam neke detalje, mislio sam da je to bila lilith... ma kad završi peta sezona, idem iznova sve gledati
ubili su i jednu i drugu.
-
john_constantine
elrania wrote:
john_constantine wrote:
ubili su i jednu i drugu.
ma znam, ali mislio sam na onu scenu gdje ju Sam drži, a Dean probode nožem...

Michel puši karu.
-
Scarface
A jesi li siguran koji je od braće Sam, koji Dean? Ono, možda i njih pobrkaš...

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
Ghostface wrote:A jesi li siguran koji je od braće Sam, koji Dean? Ono, možda i njih pobrkaš...

ajde, skini se liijepo s mog kurca

Samo sam čekao tvoj blesavi post na moj račun...
Michel puši karu.
-
Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:A jesi li siguran koji je od braće Sam, koji Dean? Ono, možda i njih pobrkaš...

ajde, skini se liijepo s mog kurca

Samo sam čekao tvoj blesavi post na moj račun...
I nagledat ćeš ih se još, ne brini.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
elrania
i da, osvrt na seriju... bilo je ok. nije me bas odusevila ko ni paris, al ideja je fora.

jedino mi nije jasno zasto se prije neg se saznalo tko je glavni krivac javljao onaj znak hladnoce ko kad je o duhovima rijec. ne sjecam se da se prije zbog poganskih bogova tak nes dogodilo, a s 2-3 su se bili susreli.
-
john_constantine
elrania wrote:i da, osvrt na seriju... bilo je ok. nije me bas odusevila ko ni paris, al ideja je fora.

jedino mi nije jasno zasto se prije neg se saznalo tko je glavni krivac javljao onaj znak hladnoce ko kad je o duhovima rijec. ne sjecam se da se prije zbog poganskih bogova tak nes dogodilo, a s 2-3 su se bili susreli.
Niti meni nema logike. Čak dva puta se to pojavilo, a i sve se forsiralo na te duhove slavnih, kako su Sam i Dean mislili... I onda se dogodi taj obrat s sjemenjem... Već druga rupa u priči kao u slučaju s tetovažom koju Bobby nije imao, pa ga je opsjeo demon...
Michel puši karu.
-
Scarface
elrania wrote:i da, osvrt na seriju... bilo je ok. nije me bas odusevila ko ni paris, al ideja je fora.

Jedino logično objašnjenje (ako se već želi popunit rupu na silu) jest da je ovaj bog bija malo moćniji od ostalih, i ima je moć doslovnog kloniranja, tako da je mrtve ljude klonira ka duhove, sa svim elementima tih bića (izuzev slabe točke), dok je Paris bila od krvi i mesa jer nije mrtva. Ajmo reć da se braći posrećilo šta je bija u obliku kojem su mogli odrubit glavu, ka duh bi možda jednostavno nesta. Dakle, to je po meni as far as explanation can go.
-
John_Ryder
mene je paris hilton oduševila,odlično je odglumila

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Josef K
Počeo sam gledat ovo (six feet under ču kad sve sezone skinem)
Prve 4 epizode sam pogledao i fora je serija al nije ništa uber super zakon.
Nadam se da če ič na bolje.
-
Sammy
odlican lov u petoj, trebalo bi tu i tamo staviti nekoliko takovih epizoda za malo pauze od sve te strke s andjelima..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
John_Ryder
Sammy wrote:odlican lov u petoj, trebalo bi tu i tamo staviti nekoliko takovih epizoda za malo pauze od sve te strke s andjelima..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Scarface
John_Ryder wrote:Sammy wrote:odlican lov u petoj, trebalo bi tu i tamo staviti nekoliko takovih epizoda za malo pauze od sve te strke s andjelima..
Bit će ih još sigurno, nije tema Apokalipse toliko široka da se može razvlačit 20 epizoda.

-
daemon
-
Zadro wrote:Počeo sam gledat ovo (six feet under ču kad sve sezone skinem)
Prve 4 epizode sam pogledao i fora je serija al nije ništa uber super zakon.
Nadam se da če ič na bolje.
Kad pocnes sa drugom sezonom, biti ces navucen...

:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::