Harper's Island (2009) - SPOILERS
- goonies
da...to mi je odlicno što nadopunjavaju likoveGhostface wrote:5. epizoda nastavlja u istom tonu, koncentriraju se na razvoj likova, ubojstva su malo usporila, al i to jedno je dosta kul. Uglavnom, po završetku ove epizode vidi se da sad počinje urnebes, pa će stvari postat dinamičnije.
„This Is It“
- Asfodel
- Asfodel
- callac
imaš ih na tv.subtitles http://www.tvsubtitles.net/tvshow-406-1.html
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
hvala, hvala.callac wrote:imaš ih na tv.subtitles http://www.tvsubtitles.net/tvshow-406-1.html
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
Meni je lik preodvratan! Ne znam samo po kojoj logici bi on trebao biti mlađi brat od onog ljepotanaGhostface wrote:Volija bi da ubrzo ubiju J.D.-ja, lik nenormalno živcira, i još izvodi neka sranja i baca na pedofila.

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
upravo pogledah tu fabuloznu 5. epizodu..odlicna..
i meni onaj JD tak ide na zivac, i stvarno se nikako ne uklapa u tu pricu..mogu samo reci da sam na kraju osto kako se kaze "paf"..stvarno sokantan kraj..
i meni onaj JD tak ide na zivac, i stvarno se nikako ne uklapa u tu pricu..mogu samo reci da sam na kraju osto kako se kaze "paf"..stvarno sokantan kraj..

Last edited by Sammy on 12 May 2009, 13:59, edited 1 time in total.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- cactus
Malo je to sve skupa razvučeno i mjestimično loša gluma ali postoji vjerovatnost da ću pogledati sve do kraja. Dobro je što ima hr titlova. I da,iako nije u direktnoj vezi nikako da smetnem povezanost sa "10 malih crnaca"
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- HorrorHR
- Site Admin
to je i dobro, druga opcija je bila da prekinu emitiranje. kako su epizode izgleda snimljene unaprijed, nisu je otkazali radi lose gledanosti nego maknuli na taj "lošiji" dan...Ghostface wrote:Šteta šta se sad mora čekat 24.5. kad 6. epizoda izlazi na torrentima, dakle, prebacili su termin s četvrtka na subotu.
- Scarface
HorrorHR wrote:to je i dobro, druga opcija je bila da prekinu emitiranje. kako su epizode izgleda snimljene unaprijed, nisu je otkazali radi lose gledanosti nego maknuli na taj "lošiji" dan...Ghostface wrote:Šteta šta se sad mora čekat 24.5. kad 6. epizoda izlazi na torrentima, dakle, prebacili su termin s četvrtka na subotu.
Da, primijetija san da je gledanost jako opala u ovih par epizoda, izgleda da ipak ništa od ostalih sezona.