I ja sam ju odmah skinula. Druge njegove pjesme nisam čula, ne zanima me country previše... osim Trace Adkinsa... to je komad i polGhrall wrote: Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
True Blood
-
Absynthia
Re: True Blood
- john_constantine
je, što radnja sve više kreće, to postaje sve bolje i zanimljivije.
Totalno sam nabrijan na seriju i vampire 
Michel puši karu.
-
Ghrall
Ladies Love Country BoysAbsynthia wrote:I ja sam ju odmah skinula. Druge njegove pjesme nisam čula, ne zanima me country previše... osim Trace Adkinsa... to je komad i polGhrall wrote: Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
- john_constantine
koji fantastični završetak pete epizode.
A i jako mi se dopala ta njegova prošlost + ona scena s hamburgerom, brutala.
Kada završim s sezonom, mogao bi potražiti i knjigu (ako nema u knjižnici, onda ću je nabaviti, nego čekati da debil konačno vrati knjigu nakon 3 mjeseca)...
Michel puši karu.
-
Absynthia
Oh... they do indeedGhrall wrote:
Ladies Love Country Boys
- elrania
ja sam ga isto zbog te stvari išla skidati, al nije me oduševioGhrall wrote:
Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
- metallicat
takođerelrania wrote:ja sam ga isto zbog te stvari išla skidati, al nije me oduševioGhrall wrote:
Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.

- john_constantine
uživam jbt u toj seriji
SpoilerShow
He, tek sam sada shvatio da je Sam zapravo vukodlak - što objašnjava onu završnu scenu kada se nađe gol u krevetu pred Sophie.... Ali onda sam se već sjetio psa i već mi je ideja o liku koji se može pretvarati u psa nekako bedasta čak i za tu seriju... radi toga odgađam sljedeću epizodu, ali gledati će se danas navečer. 
Michel puši karu.
- Asfodel
john_constantine wrote:uživam jbt u toj seriji![]()
SpoilerShowHe, tek sam sada shvatio da je Sam zapravo vukodlak - što objašnjava onu završnu scenu kada se nađe gol u krevetu pred Sophie.... Ali onda sam se već sjetio psa i već mi je ideja o liku koji se može pretvarati u psa nekako bedasta čak i za tu seriju... radi toga odgađam sljedeću epizodu, ali gledati će se danas navečer.
SpoilerShow
Nije vukodlak, nego shapeshifter.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ah.. nije niti to loše.Asfodel wrote:john_constantine wrote:uživam jbt u toj seriji![]()
SpoilerShowHe, tek sam sada shvatio da je Sam zapravo vukodlak - što objašnjava onu završnu scenu kada se nađe gol u krevetu pred Sophie.... Ali onda sam se već sjetio psa i već mi je ideja o liku koji se može pretvarati u psa nekako bedasta čak i za tu seriju... radi toga odgađam sljedeću epizodu, ali gledati će se danas navečer.SpoilerShowNije vukodlak, nego shapeshifter.
SpoilerShow
ne mogu smisliti ili povezati ubojstvo njezine bake i one dvije žrtve.
Last edited by john_constantine on 11 Jun 2010, 19:52, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Asfodel
john_constantine wrote:ah.. nije niti to loše.Asfodel wrote:john_constantine wrote:uživam jbt u toj seriji![]()
SpoilerShowHe, tek sam sada shvatio da je Sam zapravo vukodlak - što objašnjava onu završnu scenu kada se nađe gol u krevetu pred Sophie.... Ali onda sam se već sjetio psa i već mi je ideja o liku koji se može pretvarati u psa nekako bedasta čak i za tu seriju... radi toga odgađam sljedeću epizodu, ali gledati će se danas navečer.SpoilerShowNije vukodlak, nego shapeshifter.
SpoilerShow
Pa da, jedna od vrsta bića u seriji, kao vampiri, mind readeri(Suki) i sl.. 
- Scarface
Vukodlaci su u biti podvrsta shapeshiftera, bar u univerzumu Southern Vampire Mysteries.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
vezano uz sama...
SpoilerShow
dakle, tip je shapeshifter. i koliko sam shvatio, mora imati "fokus" na životinju čiji lik želi preuzeti. npr. kao dijete se prvi put preobrazio u kućnog ljubimca beaglea, kasnije u onog svog šarenog mješanca, pa u šumi u sovu. e sad...ne kužim kako se shiftao u velikog bijelog bika na kraju 2. sezone.
koliko sam primjetio, nije bilo bikova u blizini.
- Asfodel
Wendigo wrote:vezano uz sama...
SpoilerShowdakle, tip je shapeshifter. i koliko sam shvatio, mora imati "fokus" na životinju čiji lik želi preuzeti. npr. kao dijete se prvi put preobrazio u kućnog ljubimca beaglea, kasnije u onog svog šarenog mješanca, pa u šumi u sovu. e sad...ne kužim kako se shiftao u velikog bijelog bika na kraju 2. sezone.koliko sam primjetio, nije bilo bikova u blizini.
SpoilerShow
I u muhu jednom 
- elrania
SpoilerShow
upravo me obradovao jedan mali trailer za novu sezonu koji služi ko intro za vukodlake
konačno nešto zanimljivo (uz standardne shiftere).
konačno nešto zanimljivo (uz standardne shiftere).