True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Absynthia

Re: True Blood

Post by Absynthia » 07 Jun 2010, 15:05

Ghrall wrote: Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
I ja sam ju odmah skinula. Druge njegove pjesme nisam čula, ne zanima me country previše... osim Trace Adkinsa... to je komad i pol 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jun 2010, 18:00

je, što radnja sve više kreće, to postaje sve bolje i zanimljivije. :mrgreen: Totalno sam nabrijan na seriju i vampire :rock:
Michel puši karu.

Ghrall

Post by Ghrall » 07 Jun 2010, 20:23

Absynthia wrote:
Ghrall wrote: Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
I ja sam ju odmah skinula. Druge njegove pjesme nisam čula, ne zanima me country previše... osim Trace Adkinsa... to je komad i pol 8)
Ladies Love Country Boys :D

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jun 2010, 21:10

koji fantastični završetak pete epizode. :D A i jako mi se dopala ta njegova prošlost + ona scena s hamburgerom, brutala. :mrgreen: Kada završim s sezonom, mogao bi potražiti i knjigu (ako nema u knjižnici, onda ću je nabaviti, nego čekati da debil konačno vrati knjigu nakon 3 mjeseca)...
Michel puši karu.

Absynthia

Post by Absynthia » 08 Jun 2010, 01:36

Ghrall wrote:
Ladies Love Country Boys :D
Oh... they do indeed :twisted:

elrania

Post by elrania » 08 Jun 2010, 02:03

Ghrall wrote:
Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
ja sam ga isto zbog te stvari išla skidati, al nije me oduševio :lol:

metallicat

Post by metallicat » 09 Jun 2010, 00:26

elrania wrote:
Ghrall wrote:
Je genijalna je stvar. Odmah sam to išel skidat. Ima on još dobrih stvari ali ova je ipak naj.
ja sam ga isto zbog te stvari išla skidati, al nije me oduševio :lol:
također :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jun 2010, 19:38

uživam jbt u toj seriji :mrgreen:
SpoilerShow
He, tek sam sada shvatio da je Sam zapravo vukodlak - što objašnjava onu završnu scenu kada se nađe gol u krevetu pred Sophie.... Ali onda sam se već sjetio psa i već mi je ideja o liku koji se može pretvarati u psa nekako bedasta čak i za tu seriju... radi toga odgađam sljedeću epizodu, ali gledati će se danas navečer. :rock:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Jun 2010, 19:42

john_constantine wrote:uživam jbt u toj seriji :mrgreen:
SpoilerShow
He, tek sam sada shvatio da je Sam zapravo vukodlak - što objašnjava onu završnu scenu kada se nađe gol u krevetu pred Sophie.... Ali onda sam se već sjetio psa i već mi je ideja o liku koji se može pretvarati u psa nekako bedasta čak i za tu seriju... radi toga odgađam sljedeću epizodu, ali gledati će se danas navečer. :rock:
SpoilerShow
Nije vukodlak, nego shapeshifter.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jun 2010, 19:49

Asfodel wrote:
SpoilerShow
SpoilerShow
ah.. nije niti to loše. :mrgreen: Kada se samo smislim kako je Sookie mislila da je jedina "čudna" s obzirom na sposobnost telepatije. :) Počeo sam čitati knjigu i dobro je pisana, ali ostavljam ju dok ne dovršim prvu sezonu (još 3 epizode). Ostaju naravno još neodgovorena pitanja
SpoilerShow
ne mogu smisliti ili povezati ubojstvo njezine bake i one dvije žrtve.
Bez spoilera na taj spoiler... Hoću uživati u ovoj seriji i drugoj sezoni... :heart: :heart: :heart:
Last edited by john_constantine on 11 Jun 2010, 19:52, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Jun 2010, 19:51

john_constantine wrote:
Asfodel wrote:
SpoilerShow
SpoilerShow
ah.. nije niti to loše. :mrgreen:
SpoilerShow
Pa da, jedna od vrsta bića u seriji, kao vampiri, mind readeri(Suki) i sl.. :D

Scarface

Post by Scarface » 11 Jun 2010, 23:36

Vukodlaci su u biti podvrsta shapeshiftera, bar u univerzumu Southern Vampire Mysteries.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jun 2010, 16:06

vezano uz sama...
SpoilerShow
dakle, tip je shapeshifter. i koliko sam shvatio, mora imati "fokus" na životinju čiji lik želi preuzeti. npr. kao dijete se prvi put preobrazio u kućnog ljubimca beaglea, kasnije u onog svog šarenog mješanca, pa u šumi u sovu. e sad...ne kužim kako se shiftao u velikog bijelog bika na kraju 2. sezone. :? koliko sam primjetio, nije bilo bikova u blizini.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Jun 2010, 16:10

Wendigo wrote:vezano uz sama...
SpoilerShow
dakle, tip je shapeshifter. i koliko sam shvatio, mora imati "fokus" na životinju čiji lik želi preuzeti. npr. kao dijete se prvi put preobrazio u kućnog ljubimca beaglea, kasnije u onog svog šarenog mješanca, pa u šumi u sovu. e sad...ne kužim kako se shiftao u velikog bijelog bika na kraju 2. sezone. :? koliko sam primjetio, nije bilo bikova u blizini.
SpoilerShow
I u muhu jednom :lol:

elrania

Post by elrania » 13 Jun 2010, 23:09

SpoilerShow
upravo me obradovao jedan mali trailer za novu sezonu koji služi ko intro za vukodlake :D
konačno nešto zanimljivo (uz standardne shiftere).

Post Reply