Ghostface wrote:SPOILER
I to je to!!! Sve se zna, Azazelov plan sa Samom i End game, Lilithino nastojanje da Deana pošalje u pakao kako bi tamo razbija prvi seal (mada je prije njega to moga učinit njegov otac), i na kraju Rubyna izdaja. Moran priznat da san pogodija gotovo sve (Lilith je zadnji seal, Sam je onaj koji ga razbije, Ruby je izdajnica koju na kraju ubijaju oba brata- premoćna scena), samo nisan bija načisto s anđelima za koje je sad očito da su u istom košu s demonima (samo šta se žele riješit Lucifera i sami vladat Zemljom- za šta im triba Dean), a i Boby je preživija. Ne znan, neman riči kojima bi opisa koliko je ova serija pretekla sve Heroese, Lost, Prison break i bilo šta drugo svojom sjajnom pričom, preokretima i zakon cliffhangerima. I sad, sve izgleda tako smisleno i razumljivo, sva žrtva njihove majke (i njene obitelji), oca i njih samih, obitelj koja je bila označena da donese Apokalipsu na Zemlju (mada, to je samo zasad, na kraju će Lucifer sigurno bit uništen). Jedina pojava koja još nedostaje- Bog, i mislin da će on bit glavni preokret na samom kraju serije, sve je ovo sudbinski označeno, i Lucifer kao i svi anđeli izdajice ispast će izigrani od strane samog Glavešine. Zamišljan već sam kraj s pojavom Mary, Johna, Sama, Deana i svih ostalih na strani dobra kako odigravaju zadnji potez u ovoj igri i tako zadaju točku na i pokušaju vladavine zla. Malo je reć da san preuživljen.
odlično si to napisao kao što je bila preodlična epizoda.
SPOILER
Jbt, stvarno premoćna scena kako su sredili Ruby. Drago mi je što su braća opet spojena i opet u akciji. A to za važnim likovima, da, i meni je drago što Bobby nije poginuo. Za Ruby je pomalo šteta, ipak je već tri sezone prošla. Castiel je odličan lik, ali vjerujem da nije poginuo u borbi protiv Arhanđela i da će se još pojaviti. Vjerujem da će u petoj sezoni i anđeli biti jedan od negativaca zbog kojih će morati naći načine da ih ubiju. No, zanimljivo to što je rekao onaj debeli anđeo, da je Bog napustio zgradu - taj dio me podsjetio na strip Preacher. Je li moguće da je Bog napustio svoj tron i ostavio Anđele da sami vode raj? Sigurno će biti gadan okršaj, ali anđeli su previše samouvjereni. Taj njihov plan da će s lakoćom istrijebiti demone i stvoriti novi raj, nadam se da će u petoj sezoni, makar preko Lucifera, naći njihovu slabu točku i srušiti im to njihovo samopouzdanje. Eh, zadnja scena nije bila tako šokatna kao u prve tri sezone, jer se ionako sve to očekivalo...
A najluđe mi je ono kada Dean hoće zagristi burger...

Michel puši karu.