Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Sammy

Post by Sammy » 11 May 2009, 13:59

ah..evo fala bogu, konacno sam vas stigo..pogledo sam juce 21. epizodu..nemogu sad docekat Lucifer Rising :)

edit i SPOILER BTW. :
ona tucnjava na kraju 21. epizode..kaka je to glupost, znam da su sve tucnjave u filmovima totalno nerealne...al ovo je bilo strasno..sam je deana tako ispi*ko, sakom ga je bar desetak puta udario i to onako dobrano..a deanu nes malo krvi na nos procurilo..tek tako da se primjeti da ga je udario...
cito sam malo sto se vas dvoje pisali (cons i ghost)..jebemu sad ste mi spoilali iako ste stavili spoiler :D...uopce nisam razmisljo na taj nacin da bi lucifer doso u samovo tijelo, i sva ta predvidjanja za petu sezonu.. :lol:
al dobro sad mi je sve to jos zanimljivije i bolje od boljeg..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 15 May 2009, 12:17

SPOILER

I to je to!!! Sve se zna, Azazelov plan sa Samom i End game, Lilithino nastojanje da Deana pošalje u pakao kako bi tamo razbija prvi seal (mada je prije njega to moga učinit njegov otac), i na kraju Rubyna izdaja. Moran priznat da san pogodija gotovo sve (Lilith je zadnji seal, Sam je onaj koji ga razbije, Ruby je izdajnica koju na kraju ubijaju oba brata- premoćna scena), samo nisan bija načisto s anđelima za koje je sad očito da su u istom košu s demonima (samo šta se žele riješit Lucifera i sami vladat Zemljom- za šta im triba Dean), a i Boby je preživija. Ne znan, neman riči kojima bi opisa koliko je ova serija pretekla sve Heroese, Lost, Prison break i bilo šta drugo svojom sjajnom pričom, preokretima i zakon cliffhangerima. I sad, sve izgleda tako smisleno i razumljivo, sva žrtva njihove majke (i njene obitelji), oca i njih samih, obitelj koja je bila označena da donese Apokalipsu na Zemlju (mada, to je samo zasad, na kraju će Lucifer sigurno bit uništen). Jedina pojava koja još nedostaje- Bog, i mislin da će on bit glavni preokret na samom kraju serije, sve je ovo sudbinski označeno, i Lucifer kao i svi anđeli izdajice ispast će izigrani od strane samog Glavešine. Zamišljan već sam kraj s pojavom Mary, Johna, Sama, Deana i svih ostalih na strani dobra kako odigravaju zadnji potez u ovoj igri i tako zadaju točku na i pokušaju vladavine zla. Malo je reć da san preuživljen.

olio

Post by olio » 15 May 2009, 13:08

SPOILER

Pogledao sam season finale :D
totalno sam oduševljen
odliène scene, smrt ruby i nun slaughter
Anðeli ispadaju isti shit kao i demoni, sve se povezalo od prve epizode prve sezone do zadnje i to na odlièan naèin
Castiel vs. arkanðeli :( jadan izginit æe
trnci me prolaze još

john_constantine

Post by john_constantine » 15 May 2009, 16:39

pm... gamad, pogledate prije mene zadnju epizodu. :axe: :axe: A neka, sada ću ja skinuti posljednju epizodu, pa i ja kažem mišljenje, jedva čekam.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 May 2009, 18:16

john_constantine wrote:pm... gamad, pogledate prije mene zadnju epizodu. :axe: :axe: A neka, sada ću ja skinuti posljednju epizodu, pa i ja kažem mišljenje, jedva čekam.
što se žališ, ja sam stao na 13 epizode 4. sezone

btw, bude li se i peta sezona snimala?
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 15 May 2009, 18:24

ja ju pogledah jutro..kad sma sa posla dosao..nisam mogao cekad da se popodne zbudim..epizoda je super..ali znali su imat i bolje zavrsnice(ne mislim na pricu..nego samo zadnja scena)..ali sve u svemu super..

i da bit ce 5. sezona..bolje im je da bude :P :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 15 May 2009, 18:36

Meni je ovo osobno daleko najbolja završnica, i naravno da će bit 5. sezona, vjerojatno i posljednja.

A$H

Post by A$H » 15 May 2009, 18:48

i trebala bi bit zadnja..da je ne razvodne kao vecinu drugih dobrih serija...

ma ionako su im uvijek bile bolje pocetne scene..kad se sjetim pocetka ove sezone..najezim se one scene koje savrseno pasu uz You Shook Me All Night Long od AD/DC..i ostale su super..ali ovo.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 May 2009, 19:08

uf kakav završetak sezone,ko će sad dočekat petu, stvarno se nisam nadao ovakvom obratu
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 May 2009, 21:59

Ghostface wrote:SPOILER

I to je to!!! Sve se zna, Azazelov plan sa Samom i End game, Lilithino nastojanje da Deana pošalje u pakao kako bi tamo razbija prvi seal (mada je prije njega to moga učinit njegov otac), i na kraju Rubyna izdaja. Moran priznat da san pogodija gotovo sve (Lilith je zadnji seal, Sam je onaj koji ga razbije, Ruby je izdajnica koju na kraju ubijaju oba brata- premoćna scena), samo nisan bija načisto s anđelima za koje je sad očito da su u istom košu s demonima (samo šta se žele riješit Lucifera i sami vladat Zemljom- za šta im triba Dean), a i Boby je preživija. Ne znan, neman riči kojima bi opisa koliko je ova serija pretekla sve Heroese, Lost, Prison break i bilo šta drugo svojom sjajnom pričom, preokretima i zakon cliffhangerima. I sad, sve izgleda tako smisleno i razumljivo, sva žrtva njihove majke (i njene obitelji), oca i njih samih, obitelj koja je bila označena da donese Apokalipsu na Zemlju (mada, to je samo zasad, na kraju će Lucifer sigurno bit uništen). Jedina pojava koja još nedostaje- Bog, i mislin da će on bit glavni preokret na samom kraju serije, sve je ovo sudbinski označeno, i Lucifer kao i svi anđeli izdajice ispast će izigrani od strane samog Glavešine. Zamišljan već sam kraj s pojavom Mary, Johna, Sama, Deana i svih ostalih na strani dobra kako odigravaju zadnji potez u ovoj igri i tako zadaju točku na i pokušaju vladavine zla. Malo je reć da san preuživljen.
odlično si to napisao kao što je bila preodlična epizoda.

SPOILER

Jbt, stvarno premoćna scena kako su sredili Ruby. Drago mi je što su braća opet spojena i opet u akciji. A to za važnim likovima, da, i meni je drago što Bobby nije poginuo. Za Ruby je pomalo šteta, ipak je već tri sezone prošla. Castiel je odličan lik, ali vjerujem da nije poginuo u borbi protiv Arhanđela i da će se još pojaviti. Vjerujem da će u petoj sezoni i anđeli biti jedan od negativaca zbog kojih će morati naći načine da ih ubiju. No, zanimljivo to što je rekao onaj debeli anđeo, da je Bog napustio zgradu - taj dio me podsjetio na strip Preacher. Je li moguće da je Bog napustio svoj tron i ostavio Anđele da sami vode raj? Sigurno će biti gadan okršaj, ali anđeli su previše samouvjereni. Taj njihov plan da će s lakoćom istrijebiti demone i stvoriti novi raj, nadam se da će u petoj sezoni, makar preko Lucifera, naći njihovu slabu točku i srušiti im to njihovo samopouzdanje. Eh, zadnja scena nije bila tako šokatna kao u prve tri sezone, jer se ionako sve to očekivalo...
A najluđe mi je ono kada Dean hoće zagristi burger... :lol: :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 May 2009, 01:46

Samo mali ispravak johne, Ruby je u seriji od treće sezone, dakle dvije, ne tri.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 May 2009, 10:48

Ghostface wrote:Samo mali ispravak johne, Ruby je u seriji od treće sezone, dakle dvije, ne tri.
jep, da... ma nisam bio siguran, he. :wink:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 May 2009, 13:28

john daj neku recenziju na blogu nabaci za supernatural ak već nisi :wink:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 16 May 2009, 15:37

John_Ryder wrote:john daj neku recenziju na blogu nabaci za supernatural ak već nisi :wink:
hm, je, sada bi bila prilika. Recenziju imam, svih tri sezone, samo na papiru, ali mislim da ću napisati sve to zajedno, i obraditi sve četiri sezone. Upravo krećem s pisanjem. :wink:
Objavljeno

Supernatural
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 17 May 2009, 18:38

konacno pogledao to finale..odusevljen totalno..sve pohvale..i kako je Ghostface rekao sad sve ima smisla..peta sezona ce bit predobra...
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply