American Horror Story (2011-)
- yakkazu
Re: American Horror Story (serija)
znam, ali ovdje nema niti tog psihološkog horrora, zapravo, nema horrora nikako. Mislim, davno sam ja prestao da ograničavam horror žanr samo na krv, znam ja šta je horror a šta ne, samo mi ovo eto nema horrora nikako u posljednjim epizodama.
- copycat
imam "horrora" zbog slika tj. likova itd.. No ovo ti je horror za masu znači triller/horror tj. razvodnjeno što osobno volim za serije jer da ima išta više horrora onda serija nebih preživjela 2 sezone.yakkazu wrote:znam, ali ovdje nema niti tog psihološkog horrora, zapravo, nema horrora nikako. Mislim, davno sam ja prestao da ograničavam horror žanr samo na krv, znam ja šta je horror a šta ne, samo mi ovo eto nema horrora nikako u posljednjim epizodama.
Pravi horrori ne prožive dugo jer manjina ih gleda dok psihološki "triler/horrori" kao AHS gleda masa i to je tip "horrora"
Znam da kužiš što govorim, ali sam samo htjela iznjeti svoje mišljenje
-
pierre
meni odlicna serija. bas me iznenadilo kada se u zadnjoj epizodi pojavio Ian McShane... odmah sam dobio zelju skinit Lovejoya.
- yakkazu
svakakocopycat wrote:imam "horrora" zbog slika tj. likova itd.. No ovo ti je horror za masu znači triller/horror tj. razvodnjeno što osobno volim za serije jer da ima išta više horrora onda serija nebih preživjela 2 sezone.yakkazu wrote:znam, ali ovdje nema niti tog psihološkog horrora, zapravo, nema horrora nikako. Mislim, davno sam ja prestao da ograničavam horror žanr samo na krv, znam ja šta je horror a šta ne, samo mi ovo eto nema horrora nikako u posljednjim epizodama.
Pravi horrori ne prožive dugo jer manjina ih gleda dok psihološki "triler/horrori" kao AHS gleda masa i to je tip "horrora"
- Salvador
Ovo sezona nikako ne može biti za masu. Znam ljude koji gledaju drame i ljubiće a gledali su s guštom prvu sezonu, a druga sezonu im se ne sviđa niti malo. Kažu da je brutalna i mračna.copycat wrote:imam "horrora" zbog slika tj. likova itd.. No ovo ti je horror za masu znači triller/horror tj. razvodnjeno što osobno volim za serije jer da ima išta više horrora onda serija nebih preživjela 2 sezone.yakkazu wrote:znam, ali ovdje nema niti tog psihološkog horrora, zapravo, nema horrora nikako. Mislim, davno sam ja prestao da ograničavam horror žanr samo na krv, znam ja šta je horror a šta ne, samo mi ovo eto nema horrora nikako u posljednjim epizodama.
- yakkazu
kao što sam i rekao, horrora uopće više nema u posljednjim epizodama. Možda djelomično radi atmosfere se može opravdati naziv, ali ovo je daleko od horrora. Ne znam, po meni je serija u nekom solidnom padu u proteklih par epizoda.
SpoilerShow
ali se veselim povratku mr harmona 
- hitman_4
nikako se ne mogu složiti da je ovo horror za masu.šta je onda the walking dead
meni je ovo omiljena horror serija
ne znam šta se mora desiti da padne u mojim oćima 
http://www.youtube.com/watch?v=NBblq6AxYlY Promo za 10. ep
SpoilerShow
predobra mi je uvodna scena u 9. epki 

- copycat
pa iskreno je brutalnija ali je prva bila daleko mračnija meniSalvador wrote:Ovo sezona nikako ne može biti za masu. Znam ljude koji gledaju drame i ljubiće a gledali su s guštom prvu sezonu, a druga sezonu im se ne sviđa niti malo. Kažu da je brutalna i mračna.copycat wrote:imam "horrora" zbog slika tj. likova itd.. No ovo ti je horror za masu znači triller/horror tj. razvodnjeno što osobno volim za serije jer da ima išta više horrora onda serija nebih preživjela 2 sezone.yakkazu wrote:znam, ali ovdje nema niti tog psihološkog horrora, zapravo, nema horrora nikako. Mislim, davno sam ja prestao da ograničavam horror žanr samo na krv, znam ja šta je horror a šta ne, samo mi ovo eto nema horrora nikako u posljednjim epizodama.
- hitman_4
koji vam je lik najzanimljiviji u ovoj sezoni?meni se stvarno teško odlučiti.
možda Sister Mary Eunice.

- HorrorHR
- Site Admin
ja zapeo na prvoj epizodi...
morati ću neki maraton lupiti
morati ću neki maraton lupiti
- yakkazu
10. epizoda dobra. Još uvijek mi neke stvari nisu jasne, ali mi je kraj efektan 
- Michel
Dajte molim vas pogledajte desetu epizodu
strašno
SpoilerShow
onaj ples i pjesma 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4