True Blood
- Scarface
SPOILER
Ja san očekiva malo zreliju kraljicu, a ne neku teen bitch.
Inače, ako nekog zanima, načuja san da bi se u budućnosti plot moga odvijat oko Sophie-Ann, Erica i Billa, a neki spominju i Billovu izdaju prema Sookie, jer je tako u knjigama (a serija ih zasad dosta vjerno prati, detalj više-manje). U drugoj knjizi umire Lafayette, al ne mora nužno značit da će tako bit i ode. Dakle, ka šta se pri kraju 1. sezone otvorija plot s Maryann, ode je kraljica otvorila sljedeći, koji će uključivat i šverc V-blood-a. Al to su zasad samo glasine.
Inače, ako nekog zanima, načuja san da bi se u budućnosti plot moga odvijat oko Sophie-Ann, Erica i Billa, a neki spominju i Billovu izdaju prema Sookie, jer je tako u knjigama (a serija ih zasad dosta vjerno prati, detalj više-manje). U drugoj knjizi umire Lafayette, al ne mora nužno značit da će tako bit i ode. Dakle, ka šta se pri kraju 1. sezone otvorija plot s Maryann, ode je kraljica otvorila sljedeći, koji će uključivat i šverc V-blood-a. Al to su zasad samo glasine.
- Aryx
s ovim se moram sloziti . kraljica mi je nekako meh ....Ghostface wrote:SPOILER
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
sto ocekivat od zenske koja je hodala s mansonom i oponasala mu bivsuAryx wrote:s ovim se moram sloziti . kraljica mi je nekako meh ....Ghostface wrote:SPOILER
.
jednako mi balavo izgleda na platnu ko u stvarnom zivotu.
al ima divnu kosu.
- Josef K
SPOILER
Upravo odgledao zadnju epizodu i razočaran sam
Ovo mi je čak najgora epizoda u sezoni.
Nekak su se prelako i jednostavno riješili Maryann.
Onaj kraj je kao trebao bit neki šok al je bio predvidljiv totalno
Jedino mi je žao Tare... Ona če proulpat
Al pošto su sve epizode do sad bile odlične i dalje imam super mišljenje o seriji i sigrugno gledam treću sezonu.
Ukupna ocjena: 9/10
Upravo odgledao zadnju epizodu i razočaran sam
Ovo mi je čak najgora epizoda u sezoni.
Nekak su se prelako i jednostavno riješili Maryann.
Onaj kraj je kao trebao bit neki šok al je bio predvidljiv totalno
Jedino mi je žao Tare... Ona če proulpat
Al pošto su sve epizode do sad bile odlične i dalje imam super mišljenje o seriji i sigrugno gledam treću sezonu.
Ukupna ocjena: 9/10
- Scarface
SPOILER
Meni je finale ok, al cila serija mi je naglo počela stagnirat nakon 8. epizode i rješenja s Godricom koje je, po meni, iako pametno napravljeno s ciljem da oslikava umor od vampirskog života, došlo prerano.
2. sezona je počela tako dobro, a završila tako prosječno, i to je velika šteta.
Ono čime san doista razočaran je stage za 3. sezonu- Eric, Sophie-Ann i dilanje V-soka. Prilično nezanimljivo, šta se mene tiče. Al ionako uskoro nabavljan sve knjige iz serijala po kojem je serija nastala i bacan se na čitanje, taman dok ne izađe 3. sezona. Ovako mi je serija pri nekoj zlatnoj sredini, ima puuuuuno, puuuuno boljih, al i gorih. Ocjena: 7.5/10- da je 2. sezona nastavila kako je počela, bila bi devetka sigurno.
Meni je finale ok, al cila serija mi je naglo počela stagnirat nakon 8. epizode i rješenja s Godricom koje je, po meni, iako pametno napravljeno s ciljem da oslikava umor od vampirskog života, došlo prerano.
2. sezona je počela tako dobro, a završila tako prosječno, i to je velika šteta.
Ono čime san doista razočaran je stage za 3. sezonu- Eric, Sophie-Ann i dilanje V-soka. Prilično nezanimljivo, šta se mene tiče. Al ionako uskoro nabavljan sve knjige iz serijala po kojem je serija nastala i bacan se na čitanje, taman dok ne izađe 3. sezona. Ovako mi je serija pri nekoj zlatnoj sredini, ima puuuuuno, puuuuno boljih, al i gorih. Ocjena: 7.5/10- da je 2. sezona nastavila kako je počela, bila bi devetka sigurno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
E ovo ni mene ne veseli previše...Ghostface wrote:SPOILER
- DEXTER
- elrania
-
Ghrall
Točno tako, druga sezona je počela nekako dinamičnije i svakom epizodom sve bolja i kako Ghost kaže negdje oko 8 epizode je postalo nekako nezanimljivo. No usprkos tome čekam 3. sezonu ali ne nadam se nečem ekstra dobrom.elrania wrote:a tak.
2. je sezona krenula puno bolje al mi je opet na kraju sve mlako.
6,5/10
- horkolerbus