Otišla druga sezona
Jako sam žalostan jer je ovo jedna od najboljih sezona neke serije.
A Room with No View - odlična epizoda gdje se pojavljuje ponovno ona žena iz prve sezone koja spada u grupu Legion. Zarobljava dva momka i drži ih u kući te ne mogu pobjeći. Ona je nekakva metafora za vraga, ali možda i je nekakvo biće u obliku žene. A pjesma tek kroz čitavu epizpdu nevjerojatno
9/10
Somehow, Satan Got Behind Me - to je to, sada mogu umrijeti. Najbolja epizoda serije i jedna od najboljih koje sam pogledao. Nema baš puno veze sa Frankom i grupom već on je samo tu sporedna uloga već se serija bavi pazite sad ovo
"Four devils gather at a donut shop and swap stories about their dealings with mankind." četiri vraga sjede, svaki drugačije izgleda, ali te maske

i pričaju svoju priču. Oni su tu odavno na zemlji i sčetiri priče za 45 minuta. Vrhunski puno socijalne kritike, a priče su baš depresivne, a jedna je i urnebesno smiješna. Nevjerojatno je kako je epizoda napisana tako da za sve naše posljedice su krivi ti vragovi kao uzrok pa tako jedan misli da halucinira jer vidi malog minijaturnog vraga, i tako on postaje lud jer ga taj vrag zajebava

a tek reference na x-files
10/10
The Fourth Horseman/
The Time Is Now - grande vrhunsko finale. Virus dolazi, ebole jebote spominju je

millennium grupa se polagano raspada, a Frank i Piter moraju odlučiti što će. Polako se okreću protiv grupe, hoće li se proročanstvo ispuniti, ljudi umiru i polako dolazi apokalipsa. Najbolja scena u finalu
https://www.youtube.com/watch?v=I3-n8eDVPfE uz glazbu od Pati Smith

Laura je već ušla i prihvaćena u Millennium grupu i postala je ovisna o onome što zna, i polako ludi jer u ovoj sezoni se saznalo da je Millennium grupa jedna od mnogih i da se bore protiv drugih kao što su Legion, Owls i još mnogo njih koje su uvedene, ali Millennium grupa zbog ove sezone mi se čini da uopće nije tako dobra već tipična sekta koja voli sve kontrolirati.
9/10
Za treću posljednju sezonu čujem da je najslabija. Krenut ću uskoro pa da vidim.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"