True Blood
- Asfodel
- Sammy
evo, konacno pogledao devetu..Godric je car, glup kraj devete totalno..Eric mi je sad jos drazi lik nakon sto je onako sjebo Sookie
..onu Maryann nemogu podnjet
druga sezona je puno bolja, ocekujem jako dobro finale...
sad neznam kak cu se prilagodit ovome iscekivanju cekajuci na svaku epizodu po tjedan dana, kad sam sad naviko gledat po 2-3 epizode po danu lol..
druga sezona je puno bolja, ocekujem jako dobro finale...
sad neznam kak cu se prilagodit ovome iscekivanju cekajuci na svaku epizodu po tjedan dana, kad sam sad naviko gledat po 2-3 epizode po danu lol..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
- elrania
- -fallen-one-
- Asfodel
- callac
Do sada najslabija ep. u drugoj sezoni. Za Godrica sam sumnjala da to želi napraviti, sada je to samo potvrdio. Tara je totalna glupačica povodljiva, mada ako uzmemo u obzir što je sve prošla, teško da joj se može zamjeriti ako sada ovako reagira. O Sookie nikada nisam pisala jer mi je apsoutno sporedni lik što se mene tiče, i ona i priča njoj i Billu. Eric je ok i općenito mislim da su uloge fenomenalno raspoređene, svaki glumac točno paše svome liku kojeg glumi.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Gotova s prvom sezonom
Mogu reć: nice! I ja sam isto za malo više off screen seksa, al pohvalno da se nisu bazirali samo na tome, jer ima itekako kul stvari serija za ponudit... Dvije meni drage pojave su svakako bili Lizzy Caplan i Željko Ivanek (makar nakratko)
I dalje omiljeni lik Biiiiiiill
Biiiill sa svojom ofarbanom kosom
i zlim izgledom
. Mogao bi glumit nacista.
Mogu reć: nice! I ja sam isto za malo više off screen seksa, al pohvalno da se nisu bazirali samo na tome, jer ima itekako kul stvari serija za ponudit... Dvije meni drage pojave su svakako bili Lizzy Caplan i Željko Ivanek (makar nakratko)
I dalje omiljeni lik Biiiiiiill
Biiiill sa svojom ofarbanom kosom
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
- elrania