PA ZATO SAM I STAVIO POD SPOILER. Sam si kriv što si otvorio.Zadro wrote:A nama možeš spoilat?
Supernatural (2005-)
- Vermillion
Re: Supernatural
- callac
nisi ti stavio pod spojler već jaVermillion wrote:PA ZATO SAM I STAVIO POD SPOILER. Sam si kriv što si otvorio.Zadro wrote:A nama možeš spoilat?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
još gledam jesam luda, ak sam uvjerena da to 100% nije bilo pod spoilerom i da je meni išlo nakurac, a nigdje nema edita...
lol vermillion
lol vermillion
- yakkazu
pregledah sve sezone u cugu, i moram priznati da su me vincesterovi veliku vecinu vremena drzali prikovanog za ekran. Međutim, djelimično sam ostao razocaran na izvodjenje svih onih scena gdje su umijesani, gods characters, lucifer i andjeli. nekako mi je mali glupo gledati dva andjela kako se udaraju šakama i sl. ima propusta, ali serija je vrlo dobra. cekam osmu.
- Vermillion
Moje isprike onda.callac wrote:nisi ti stavio pod spojler već jaVermillion wrote:PA ZATO SAM I STAVIO POD SPOILER. Sam si kriv što si otvorio.Zadro wrote:A nama možeš spoilat?
- HorrorHR
- Site Admin
Video najava osme sezone: http://www.horrorhr.com/trailer-za-osmu ... ernatural/
- one and only
Prati li jos ko ovo?
Drago mi je da je krenula nova sezona,nije losa prva epizoda vidjecemo kako ce se kretati radnja mada mozda se vec i naslucuje sta bi trebalo da se odvija.
Drago mi je da je krenula nova sezona,nije losa prva epizoda vidjecemo kako ce se kretati radnja mada mozda se vec i naslucuje sta bi trebalo da se odvija.
- yakkazu
dobra prva epizoda, ali moze to puno bolje.
SpoilerShow
ocekivao sam da gledam deanov boravak i kreature u cistilistu ali opet su usrali s tim ff-om.
- Michel
Ma preloši su i to još tamo od 5. sezone.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
nešto u vezi pete sezone...
SpoilerShow
Sjećate se pri kraj sezone kada je Dean srebrnom oštricom ubio Zachariusa? Onog sijedoga anđela... u onoj sobi za anđele gdje je bio i njihov treći brat Adam. Ono, zna se da samo anđeo može ubiti anđela. A dean ga je ubio istom oštricom... To neka glupa fora zato jer je rekao Da Mihaelu da ga iskoristi kao prijevoz, pa se to kao računa da je već anđeo? I zato ga je uspio ubiti?
Michel puši karu.
-
olio
Da rečeno je
SpoilerShow
da samo anđel može anđela ubit,
ali čini se da može bilo tko sa tom oštricom
Koliko se sjećam čak je i Meg (demon) ubila anđela (onu neku žensku)
ali čini se da može bilo tko sa tom oštricom
Koliko se sjećam čak je i Meg (demon) ubila anđela (onu neku žensku)
- yakkazu
Ma sve je to nekako zamršeno što se tiče tih oštrica i čini.
SpoilerShow
Baš mi je glupo to jer navodno njih dvojca spašavaju ljude, a korištenjem te oštrice ubijaju ljude koji su prevoz demonima/anđelima, pa tako da bi spasili jednog čovjeka, ubiju njih pet.
- john_constantine
da, istina...yakkazu wrote:Ma sve je to nekako zamršeno što se tiče tih oštrica i čini.SpoilerShowBaš mi je glupo to jer navodno njih dvojca spašavaju ljude, a korištenjem te oštrice ubijaju ljude koji su prevoz demonima/anđelima, pa tako da bi spasili jednog čovjeka, ubiju njih pet.
SpoilerShow
S prevelikom lakoćom to rade kod ubijanja demona ili anđela... Ali jbg, prekomplicirano bi bilo baviti se time. Kako bi uopće istjerali anđela iz tijela? Koliko znam, nema egzorcizam za njih + i ovako su puno opasniji od demona. A za demone, odnosno, opsjednute ljude, su rekli negdje da se ne mogu više zamarati time. Ionako računaj to da su većinom ti ljudi u lošem stanju nakon brojnih situacija, a samo ih demon održava na životu kao što je bilo s Meg. A za anđele, vjerojatno još gore. Pitanje je da li bi se psihički i fizički oporavili od toga.
Michel puši karu.
- yakkazu
Mudro zboriš, no ipak nekako daje gorak okus.john_constantine wrote:da, istina...yakkazu wrote:Ma sve je to nekako zamršeno što se tiče tih oštrica i čini.SpoilerShowBaš mi je glupo to jer navodno njih dvojca spašavaju ljude, a korištenjem te oštrice ubijaju ljude koji su prevoz demonima/anđelima, pa tako da bi spasili jednog čovjeka, ubiju njih pet.
SpoilerShowS prevelikom lakoćom to rade kod ubijanja demona ili anđela... Ali jbg, prekomplicirano bi bilo baviti se time. Kako bi uopće istjerali anđela iz tijela? Koliko znam, nema egzorcizam za njih + i ovako su puno opasniji od demona. A za demone, odnosno, opsjednute ljude, su rekli negdje da se ne mogu više zamarati time. Ionako računaj to da su većinom ti ljudi u lošem stanju nakon brojnih situacija, a samo ih demon održava na životu kao što je bilo s Meg. A za anđele, vjerojatno još gore. Pitanje je da li bi se psihički i fizički oporavili od toga.
SpoilerShow
U čitavoj seriji mi je falila neka godlike žila, ono nešto da ti oči zastanu jer ovako je sve bilo nekako suhoparno, npr. trueforms nekih od demona, lucifera, pa i anđela, ili neki fight između demona i anđela a da se baš prikažu njihove prave moći, bez da se udaraju rukama, kao ljudi.
- john_constantine
da, tu se slažem.
SpoilerShow
Oko četiri jahača apokalipse su se baš potrudili iako War nije bio nešto posebno, ali bila je dobra epizoda. Ma nekako sam se navikao na to, s obzirom kakvi su vukodlaci ili druga stvorenja. Da se sve skoro bazira na zubima, više manje kratkim scenama stvorenja kao ona babilonska kurva ili fore u ogledalu kao ono stvorenje u ludnici.
Isto kao i to špricanje krvi po zidovima, prozorima, ogledalu i slično. Trademark.
Makar da, bilo je urnebesno pri kraj pete sezone kada Lucifer raznese Castiela.
Isto kao i to špricanje krvi po zidovima, prozorima, ogledalu i slično. Trademark.
Makar da, bilo je urnebesno pri kraj pete sezone kada Lucifer raznese Castiela.
Michel puši karu.