Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Vermillion

Re: Supernatural

Post by Vermillion » 25 Jul 2012, 19:41

Zadro wrote:A nama možeš spoilat?
PA ZATO SAM I STAVIO POD SPOILER. Sam si kriv što si otvorio.

callac

Post by callac » 26 Jul 2012, 10:52

Vermillion wrote:
nisi ti stavio pod spojler već ja :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Jul 2012, 13:58

još gledam jesam luda, ak sam uvjerena da to 100% nije bilo pod spoilerom i da je meni išlo nakurac, a nigdje nema edita...

lol vermillion

yakkazu

Post by yakkazu » 30 Jul 2012, 20:22

pregledah sve sezone u cugu, i moram priznati da su me vincesterovi veliku vecinu vremena drzali prikovanog za ekran. Međutim, djelimično sam ostao razocaran na izvodjenje svih onih scena gdje su umijesani, gods characters, lucifer i andjeli. nekako mi je mali glupo gledati dva andjela kako se udaraju šakama i sl. ima propusta, ali serija je vrlo dobra. cekam osmu.

Vermillion

Post by Vermillion » 03 Sep 2012, 13:15

callac wrote:
Vermillion wrote:
nisi ti stavio pod spojler već ja :lol:
Moje isprike onda. :cry: :cry:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Sep 2012, 00:12

one and only

Post by one and only » 06 Oct 2012, 01:26

Prati li jos ko ovo? :mrgreen:
Drago mi je da je krenula nova sezona,nije losa prva epizoda vidjecemo kako ce se kretati radnja mada mozda se vec i naslucuje sta bi trebalo da se odvija.

yakkazu

Post by yakkazu » 06 Oct 2012, 18:09

dobra prva epizoda, ali moze to puno bolje.
SpoilerShow
ocekivao sam da gledam deanov boravak i kreature u cistilistu ali opet su usrali s tim ff-om.

Michel

Post by Michel » 07 Oct 2012, 00:22

Ma preloši su i to još tamo od 5. sezone.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2012, 21:28

nešto u vezi pete sezone...
SpoilerShow
Sjećate se pri kraj sezone kada je Dean srebrnom oštricom ubio Zachariusa? Onog sijedoga anđela... u onoj sobi za anđele gdje je bio i njihov treći brat Adam. Ono, zna se da samo anđeo može ubiti anđela. A dean ga je ubio istom oštricom... To neka glupa fora zato jer je rekao Da Mihaelu da ga iskoristi kao prijevoz, pa se to kao računa da je već anđeo? I zato ga je uspio ubiti?
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 09 Oct 2012, 22:54

Da rečeno je
SpoilerShow
da samo anđel može anđela ubit,
ali čini se da može bilo tko sa tom oštricom

Koliko se sjećam čak je i Meg (demon) ubila anđela (onu neku žensku)

yakkazu

Post by yakkazu » 10 Oct 2012, 12:42

Ma sve je to nekako zamršeno što se tiče tih oštrica i čini.
SpoilerShow
Baš mi je glupo to jer navodno njih dvojca spašavaju ljude, a korištenjem te oštrice ubijaju ljude koji su prevoz demonima/anđelima, pa tako da bi spasili jednog čovjeka, ubiju njih pet.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2012, 17:49

yakkazu wrote:Ma sve je to nekako zamršeno što se tiče tih oštrica i čini.
SpoilerShow
Baš mi je glupo to jer navodno njih dvojca spašavaju ljude, a korištenjem te oštrice ubijaju ljude koji su prevoz demonima/anđelima, pa tako da bi spasili jednog čovjeka, ubiju njih pet.
da, istina...
SpoilerShow
S prevelikom lakoćom to rade kod ubijanja demona ili anđela... Ali jbg, prekomplicirano bi bilo baviti se time. Kako bi uopće istjerali anđela iz tijela? Koliko znam, nema egzorcizam za njih + i ovako su puno opasniji od demona. A za demone, odnosno, opsjednute ljude, su rekli negdje da se ne mogu više zamarati time. Ionako računaj to da su većinom ti ljudi u lošem stanju nakon brojnih situacija, a samo ih demon održava na životu kao što je bilo s Meg. A za anđele, vjerojatno još gore. Pitanje je da li bi se psihički i fizički oporavili od toga.
Michel puši karu.

yakkazu

Post by yakkazu » 10 Oct 2012, 18:12

john_constantine wrote:
yakkazu wrote:Ma sve je to nekako zamršeno što se tiče tih oštrica i čini.
SpoilerShow
da, istina...
SpoilerShow
S prevelikom lakoćom to rade kod ubijanja demona ili anđela... Ali jbg, prekomplicirano bi bilo baviti se time. Kako bi uopće istjerali anđela iz tijela? Koliko znam, nema egzorcizam za njih + i ovako su puno opasniji od demona. A za demone, odnosno, opsjednute ljude, su rekli negdje da se ne mogu više zamarati time. Ionako računaj to da su većinom ti ljudi u lošem stanju nakon brojnih situacija, a samo ih demon održava na životu kao što je bilo s Meg. A za anđele, vjerojatno još gore. Pitanje je da li bi se psihički i fizički oporavili od toga.
Mudro zboriš, no ipak nekako daje gorak okus.
SpoilerShow
U čitavoj seriji mi je falila neka godlike žila, ono nešto da ti oči zastanu jer ovako je sve bilo nekako suhoparno, npr. trueforms nekih od demona, lucifera, pa i anđela, ili neki fight između demona i anđela a da se baš prikažu njihove prave moći, bez da se udaraju rukama, kao ljudi.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2012, 18:44

da, tu se slažem.
SpoilerShow
Oko četiri jahača apokalipse su se baš potrudili iako War nije bio nešto posebno, ali bila je dobra epizoda. Ma nekako sam se navikao na to, s obzirom kakvi su vukodlaci ili druga stvorenja. Da se sve skoro bazira na zubima, više manje kratkim scenama stvorenja kao ona babilonska kurva ili fore u ogledalu kao ono stvorenje u ludnici.
Isto kao i to špricanje krvi po zidovima, prozorima, ogledalu i slično. Trademark. :mrgreen:
Makar da, bilo je urnebesno pri kraj pete sezone kada Lucifer raznese Castiela.
Michel puši karu.

Post Reply