Prince Of Darkness (1987.)
- Sammy
Re: Prince Of Darkness (1987.)
Razočarenje, spor je ko muka Isusova, ništa se konkretno ne događa, a i to što se događa je poprilično nezanimljivo. – 4/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo

al dobro, svatko ima svoj ukus..
- Asfodel
Ja se isto slažem da se većinu filma ništa nije događalo, nije to neka tragedija/uvreda za primijetiti. Atmosfera i ono nešto, naravno stoje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Asfodel wrote:Ja se isto slažem da se većinu filma ništa nije događalo, nije to neka tragedija/uvreda za primijetiti. Atmosfera i ono nešto, naravno stoje.
mislim da kod ovog filma nije bit u nekim događanjima... nego baš u atmosferi... i bas je nekako naglasak na promjeni okoline , dok iščekuju anti boga... mislim čak da se carpenter namjerno poigrao sa sotonom tj , mislim da je publika htjela nesto sasvim drugo , od onog sta je dobila....
:supz: :supz:
- elrania
to. samo bez ovog 'mislim'.Wheel Smith wrote: mislim da kod ovog filma nije bit u nekim događanjima... nego baš u atmosferi... i bas je nekako naglasak na promjeni okoline , dok iščekuju anti boga... mislim čak da se carpenter namjerno poigrao sa sotonom tj , mislim da je publika htjela nesto sasvim drugo , od onog sta je dobila....
- Josef K
Sammy I'm with you. Ništa nisam očekivao, dobio sam precijenjen film kao i ostatak Carpenterove filmografije.
No hard feelings Karpenterovci
No hard feelings Karpenterovci

- Michel
Meni isto nije sjeo ovaj film. Atmosfera je stvarno dobra, ali ostatak mi nije sjeo. Što se tiče precjenjenosti. U smislu najvećeg horor redatelja shvaćam pošto ga se svako malo spominje da to je. Meni osobno i je. Ne znam, ne vidim ko mu je blizu. Romero ima zombije i to dva odlična filma, ali to je to. Zabavni creepshow. Craven ima jedan odličan film (NOES), Scream serijal mi je uvijek bio slab i brda imaju oči je dobar film. Ostalo nije vrijedno spomena.
Cormana ne računam. Del Toro prekičast. Ovi novi nezanimljivi izuzev par redatelja. Hooper mi je odličan recimo. TCM, Salem s Lot odlični i Poltergeist i Lifeforce dobri. Talijani Argento/Bava/Fulci su mi dobri sa odličnom atmosferom i jesu kičast, ali za razliku od Del Tora puno mi to bolje naprave.
Cronenberg mi je isto odličan. Ok, ima mi samo jedan odličan film (The Fly) i svi ostali HORORI su mi dobri, ali kako stvara tu uvrnutu priču mi je odlično. Stvarno kralj body horora.
I to je to. Ima ih još, ali ovi mi se ističu. I sad na kraju ostaje Carpenter i kužim ako je nekome precijenjen jer ga većina stavlja kao najboljeg. Moji razlozi su 3 remek djela horor žanra i 3 dobra horor filma. The Thing, Halloween i u raljama ludila. I dobri the fog, christine i vampiri.
They live, postaja 13, bijeg iz new yorka su mi isto jako kvalitetni filmovi, ali to nisu horori. Dakle, tip ima 9, 10 kvalitetnih filmova i od toga 3 horor remek djela. Govorim za sebe naravno.
I zato ne vidim nekog drugog na prvom mjestu. Carpenter mi baš ima savršenu atmosferu i maštovitost.
Polanskog sam zaboravio koji ima čak 4 horor filma
ili 5. On je isto pri vrhu iako ga malo ko smatra horor redateljem.
A najsmješnije od svega je što su mi najbolji horor filmovi od ne-horor redatelja
Spielberg, Hitch, Kubrick i Scott.
Cormana ne računam. Del Toro prekičast. Ovi novi nezanimljivi izuzev par redatelja. Hooper mi je odličan recimo. TCM, Salem s Lot odlični i Poltergeist i Lifeforce dobri. Talijani Argento/Bava/Fulci su mi dobri sa odličnom atmosferom i jesu kičast, ali za razliku od Del Tora puno mi to bolje naprave.
Cronenberg mi je isto odličan. Ok, ima mi samo jedan odličan film (The Fly) i svi ostali HORORI su mi dobri, ali kako stvara tu uvrnutu priču mi je odlično. Stvarno kralj body horora.
I to je to. Ima ih još, ali ovi mi se ističu. I sad na kraju ostaje Carpenter i kužim ako je nekome precijenjen jer ga većina stavlja kao najboljeg. Moji razlozi su 3 remek djela horor žanra i 3 dobra horor filma. The Thing, Halloween i u raljama ludila. I dobri the fog, christine i vampiri.
They live, postaja 13, bijeg iz new yorka su mi isto jako kvalitetni filmovi, ali to nisu horori. Dakle, tip ima 9, 10 kvalitetnih filmova i od toga 3 horor remek djela. Govorim za sebe naravno.
I zato ne vidim nekog drugog na prvom mjestu. Carpenter mi baš ima savršenu atmosferu i maštovitost.
Polanskog sam zaboravio koji ima čak 4 horor filma

A najsmješnije od svega je što su mi najbolji horor filmovi od ne-horor redatelja

Spielberg, Hitch, Kubrick i Scott.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Josef K
Ovo HORORI kod Cronenberga je odlično 

- Asfodel
- Michel
Jebi se

Nego, najbolji horor redatelj?
Mislim da je bilo jako malo rasprava na ovu temu.

Nego, najbolji horor redatelj?
Mislim da je bilo jako malo rasprava na ovu temu.
- Sammy
film sucka, jako je precijenjen i to samo zato što ga je Carpenter snimio..da ga je snimio neki Uwe Boll pljuvali bi ga, taki sam dojam dobio 

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Michel
Pa prince of darkness nikad nije ni imao status ne znam kak odličnog filma. Nikad se nije ni smatrao među boljim Carpenterovim filmovima. A ovo za Uwea Bolla
Pa to bi bila posve dva različita filma. Ne možeš postaviti što bi bilo kad bi bilo i misliti kako bi bili identični filmovi. Carpenter zna odlično režirati film i odlično napraviti atmosferu u filmu i to sve imamo u princu tame, ali nije jednostavno sjeo film. Nije ni meni.

Pa to bi bila posve dva različita filma. Ne možeš postaviti što bi bilo kad bi bilo i misliti kako bi bili identični filmovi. Carpenter zna odlično režirati film i odlično napraviti atmosferu u filmu i to sve imamo u princu tame, ali nije jednostavno sjeo film. Nije ni meni.
- Sammy
ma dobro, to karikiram, bit je da piše bilo koje drugo ime pored filma
ja sam čuo samo pozitivne kritike o njemu, možda sam zato i previše očekivao

ja sam čuo samo pozitivne kritike o njemu, možda sam zato i previše očekivao
- Michel
Moguće.
Jesi pogledao od Carpentera onu epizodu Cigarrete Burns iz Masters of Horror? Pogledaj ako nisi. Sat vremena traje, odlična i uvrnuta priča
Jesi pogledao od Carpentera onu epizodu Cigarrete Burns iz Masters of Horror? Pogledaj ako nisi. Sat vremena traje, odlična i uvrnuta priča

- john_constantine
ma precjenjen film, da, ali ima ono svoju publiku koja voli takve horore kojima ne smeta jeftini budžet, nego uživaju u atmosferi i scenariju...
SpoilerShow
I danas se naježim od one scene kada se onaj žuti skriva u sobi, i promatra demona u sobi...