Grindhouse

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Apr 2007, 14:41

Aryx wrote:ja se zbilja nadam da ce doci sto prije kod nas u kinu jer nemogu vise cekati,
sin city je isto kasnio gro kod nas pa sam ga prvo pogledao negdje 20 puta na divxu pa tek onda u kinu :D
Eh...taj Sin City je vjerojatno jedini film koji se ja nisam mogao strpjeti da dođe u kino nego sam ga išao gledati na divixu...no, imao sam tu sreću da sam ga gledao na projektoru na faxu, pa je to bilo kao da ga gledam u mini kinu hehehe... :D :D

Aryx

Post by Aryx » 12 Apr 2007, 14:42

Dragonrage wrote:
Aryx wrote:ja se zbilja nadam da ce doci sto prije kod nas u kinu jer nemogu vise cekati,
sin city je isto kasnio gro kod nas pa sam ga prvo pogledao negdje 20 puta na divxu pa tek onda u kinu :D
Eh...taj Sin City je vjerojatno jedini film koji se ja nisam mogao strpjeti da dođe u kino nego sam ga išao gledati na divixu...no, imao sam tu sreću da sam ga gledao na projektoru na faxu, pa je to bilo kao da ga gledam u mini kinu hehehe... :D :D
tak i meni, mozda jedini film kojeg nisam mogao ne skinuti i pogledat na divxu
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Apr 2007, 23:10

Upravo na HRT 2 Vrtoglavica 2, počela sa grindhouse trailerom

edit: evo pričaju njih dva o grindhouseu inače, ajd bar nešto od naše televizije

edit 2: grindhouse stiže u Hrvatsku u osmom mjesecu... hm hm, moš mislit koliko ću čekati :D

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 13 Apr 2007, 00:58

gledo i ja vrtoglavicu..to se skida s neta cim dođe film mi izgleda prejeebeno
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Apr 2007, 09:56

HorrorHR wrote:Upravo na HRT 2 Vrtoglavica 2, počela sa grindhouse trailerom

edit: evo pričaju njih dva o grindhouseu inače, ajd bar nešto od naše televizije

edit 2: grindhouse stiže u Hrvatsku u osmom mjesecu... hm hm, moš mislit koliko ću čekati :D
Baš sam ja htio to spomenuti...zbilja...tek u 8 mjesecu...čovječe...do tada će u Americi već izaći i na DVD-u.
Inače, brijem si da će ovo biti jedan od rijetkih filmova za koji će biti potrebno nabaviti više DVD izdanja...ono gdje će oba filma biti u cijelosti, te ono gdje će svaki film biti zaseban sa još dodatnim scenama...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Apr 2007, 11:06

Dragonrage wrote:Baš sam ja htio to spomenuti...zbilja...tek u 8 mjesecu...čovječe...do tada će u Americi već izaći i na DVD-u.
Inače, brijem si da će ovo biti jedan od rijetkih filmova za koji će biti potrebno nabaviti više DVD izdanja...ono gdje će oba filma biti u cijelosti, te ono gdje će svaki film biti zaseban sa još dodatnim scenama...
Ako pratiš horror žanr na ovo bi bio naviknut. Mislim da se jedino u horrorima konstantno nekim klasicima kreiraju nova DVD izdanja koje ti mame novac iz novčanika.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Apr 2007, 11:10

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:Baš sam ja htio to spomenuti...zbilja...tek u 8 mjesecu...čovječe...do tada će u Americi već izaći i na DVD-u.
Ako pratiš horror žanr na ovo bi bio naviknut. Mislim da se jedino u horrorima konstantno nekim klasicima kreiraju nova DVD izdanja koje ti mame novac iz novčanika.
ma dobro...to imaš kod filmova raznih žanrova...ono nova izdanja sa novim bonusima ili produžene verzije filmova...no ovo je drugačije. Jer u Americi će onda možda izdati verziju gdje su oba filma u komadu, a u Europi odvojeno, dakle produžene verzije, kao što (ih jesu) će ih puštati u kina. Ista stvar kao i sa Kill Billom...imaš za nabaviti DVD izdanje gdje su oba filma spojena u jedan, te zasebna...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Apr 2007, 22:18

http://www.joblo.com/grindhouse-split-update

We received some reports over the weekend and yesterday from some readers saying their local theaters were running the GRINDHOUSE films separately or running them together with an intermission instead of the fake trailers. Curious, we did our best Carl Monday impression and did some investigative reporting. Was this the case of some rogue theater owners splitting GRINDHOUSE on their own? Had The Weinstein Co. officially re-released GRINDHOUSE as two separate films - "Planet Terror" and "Death Proof." After some digging and talking and e-mailing and harassing, we were able to find out the truth. It seems in the wake of the opening weekend disaster, the Weinsteins, as they widely admitted to, considered splitting the films. Being the Weinsteins, they did what they do best: they tested. Last weekend they tested various concepts of improving GRINDHOUSE business in select theaters including two of the various methods above. None of the methods seemed to have any positive effect on box-office receipts and word I got from inside the Weinstein Co. last night was that the plan to split GRINDHOUSE in two and re-release was very likely kiboshed. So that could be it for the GRINDHOUSE experiment folks. Just left to die a slow death and develop a cult following on home video, not unlike....well grindhouse movies.

Hm, propadanje u kinu se nastavlja?

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Apr 2007, 12:41

evo rapidshare linkova za ovaj film
http://rslinks.org/?q=node/995
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Apr 2007, 12:53

hm, pa ne bi bilo čudno da propadne u kinima. Amerikanci ne vole baš takve filmove. Sjetimo se Ed wood koji je jedan od najboljih filmova tima Burtona, skoro remek djelo i propalo zato jer je sniman u crno bijeloj tehnici. :roll: A ovaj film je homage filmovima iz 50 - tih.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Apr 2007, 16:52

Evo jedna od prvih recenzija (i još k tome domaća) na koju sam naletio)

http://brejn.blog.hr/arhiva-2007-04.html#dan23

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Apr 2007, 17:14

no, kvragu, sada još stvarno moram nabaviti kompletno izdanje da imam obadva filma odjednom i te fake trailere. A ne što ćemo gledati dva filma odvojeno. :?
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Apr 2007, 09:53

Code: Select all

After the mediocre take at the box-office, GRINDHOUSE's release in the UK is going to be held back as the Weinsteins and Momentum Pictures contemplate what the best course of action would be.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Apr 2007, 10:13

HorrorHR wrote:

After the mediocre take at the box-office, GRINDHOUSE's release in the UK is going to be held back as the Weinsteins and Momentum Pictures contemplate what the best course of action would be.
A jebo ih zadržavanje...baš pod svaku cijenu žele izmusti neku lovu iz filma na bilo koji način i bez obzira na to kaj publika želi :evil: :evil: :evil:

FilmTV

Post by FilmTV » 26 Apr 2007, 12:05

Dragonrage wrote:
HorrorHR wrote:

A jebo ih zadržavanje...baš pod svaku cijenu žele izmusti neku lovu iz filma na bilo koji način i bez obzira na to kaj publika želi :evil: :evil: :evil:
Gledaj, publika je za sada pokazala da joj se sere od ovog koncepta i općenito od filma s obzirom na mizernu zaradu. Da su svi brijali na film kao nas 5 ovdje na forumu bio bi prvi na box officeu.

Post Reply