The Thing Prequel
- Asfodel
Re: The Thing Prequel
Nisam nikad gledla ovaj topic, jer me taako ne zanima. Sad uz trailer (i pojavu žene
) vidim da mi se pojačala nezainteresiranost na ne znam koju potenciju. Imam osjećaj da će biti sve slične situacije kao iz originala, živo me zanima što se tu može novo od killova i situacija izmisliti (priča ima drukčiji kostur, al ovo..)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Andrej
Čekaj? Nisam baš u toku, ali zar priča ne treba da prati dešavanja u Norveškom kampu? Nešto mi ovaj lik dobro osunčan za Norvežanina. 
We're all mad here...
- boyko
- Info
Blah, CGI, CGI i CGI
Teško da će biti bolji od The Thinga, ustvari, uvjeren sam u to. Isto vrijedi i za efekte
Teško da će biti bolji od The Thinga, ustvari, uvjeren sam u to. Isto vrijedi i za efekte
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
u svakom slučaju, očekuje se vrlo dobar akcijski horor s čudovištima, tako da neće biti loše.Info wrote:Blah, CGI, CGI i CGI
Michel puši karu.
- boyko
potpis!john_constantine wrote:u svakom slučaju, očekuje se vrlo dobar akcijski horor s čudovištima, tako da neće biti loše.
- Info
Vjerujem da će biti u najmanju ruku dobro no ne očekujem nešto vauuujohn_constantine wrote:u svakom slučaju, očekuje se vrlo dobar akcijski horor s čudovištima, tako da neće biti loše.Info wrote:Blah, CGI, CGI i CGI
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- dr_gonzo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
no, ali mislim si, zašto misliš da nije bilo ženskih likova? Samo zato što nisu pronašli njezino tijelo u filmu ili iz nekog drugog razloga?dr_gonzo wrote:I meni smeta što je ženska u filmu, jer ako je ovo film što se dogodilo u Norveškom kampu onda ženskih nema. Ali ovo baš obećava...
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Zato što na snimkama kad McReady i ostali gledaju Norvežane vidimo najvjerojatnije sve članove ekipe. Bilo ih je sve skupa 10, a za 6 je sigurno da ih vidimo i da su svi muškarci.
Stoga ostaje nam 4 neidentificirana, no predpostavljam da je i kod njih muška ekipa kao i kod McGredyja i ekipe.
Inače u nekim filmovima romantika nije potrebna jer samo remeti film (npr. 12 Žigosanih, Dobar, Loš i Zao), tako da mi je drago da Carpeneterov film nije imao ženskih likova zbog napetosti.
Ali uvijek postoji mogućnost da je bilo koje žensko na Norveškoj postaji, no teško da će glumica u ovom filmu biti neka nova Ripley....no kako god bilo vidjet ćemo kad pogledamo...nadam se da će me to razuvijeriti...
Stoga ostaje nam 4 neidentificirana, no predpostavljam da je i kod njih muška ekipa kao i kod McGredyja i ekipe.
Inače u nekim filmovima romantika nije potrebna jer samo remeti film (npr. 12 Žigosanih, Dobar, Loš i Zao), tako da mi je drago da Carpeneterov film nije imao ženskih likova zbog napetosti.
Ali uvijek postoji mogućnost da je bilo koje žensko na Norveškoj postaji, no teško da će glumica u ovom filmu biti neka nova Ripley....no kako god bilo vidjet ćemo kad pogledamo...nadam se da će me to razuvijeriti...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Deimos
i po meni je ženska ne samo suvišna nego može i smetati. u originalu i nije bilo ženske osobe, pretpostavljam zbog nekakve romantične veze, kao tipa njezin partner bi znao dal je ona stvor ili ne. bolje je bilo ovak da niko nikom ne vjeruje. to mi je situacija jako slična Invasion of the body snatchers, gdje je radnja čak i malo slična i uvijek supružnici prvi skuže da nešto nije u redu s njihovim partnerima
- dr_gonzo
Baš zbog toga...romantika zna usrati film. Zato mi se nije sviđalo da bude žena, ali i tu se da nešto napraviti. Uglavnom vijdet ćemo... još samo malo
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- dr_gonzo