The Thing Prequel

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Asfodel

Re: The Thing Prequel

Post by Asfodel » 04 Aug 2011, 15:54

Nisam nikad gledla ovaj topic, jer me taako ne zanima. Sad uz trailer (i pojavu žene :facepalm: ) vidim da mi se pojačala nezainteresiranost na ne znam koju potenciju. Imam osjećaj da će biti sve slične situacije kao iz originala, živo me zanima što se tu može novo od killova i situacija izmisliti (priča ima drukčiji kostur, al ovo..)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 08 Sep 2011, 10:56

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Andrej

Post by Andrej » 09 Sep 2011, 14:02

Čekaj? Nisam baš u toku, ali zar priča ne treba da prati dešavanja u Norveškom kampu? Nešto mi ovaj lik dobro osunčan za Norvežanina. :lol:
We're all mad here...

boyko

Post by boyko » 20 Sep 2011, 10:08

Red Band Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=NqnYZ1mM77U

rasturačina :supz:

Info

Post by Info » 20 Sep 2011, 17:12

Blah, CGI, CGI i CGI

Teško da će biti bolji od The Thinga, ustvari, uvjeren sam u to. Isto vrijedi i za efekte
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2011, 18:20

Info wrote:Blah, CGI, CGI i CGI

Teško da će biti bolji od The Thinga, ustvari, uvjeren sam u to. Isto vrijedi i za efekte
u svakom slučaju, očekuje se vrlo dobar akcijski horor s čudovištima, tako da neće biti loše.
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 20 Sep 2011, 19:09

john_constantine wrote:u svakom slučaju, očekuje se vrlo dobar akcijski horor s čudovištima, tako da neće biti loše.
potpis!

Info

Post by Info » 20 Sep 2011, 21:49

john_constantine wrote:
Info wrote:Blah, CGI, CGI i CGI

u svakom slučaju, očekuje se vrlo dobar akcijski horor s čudovištima, tako da neće biti loše.
Vjerujem da će biti u najmanju ruku dobro no ne očekujem nešto vauuu
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 Sep 2011, 19:00

boyko wrote:Red Band Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=NqnYZ1mM77U

:prayer: I meni smeta što je ženska u filmu, jer ako je ovo film što se dogodilo u Norveškom kampu onda ženskih nema. Ali ovo baš obećava... :prayer:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2011, 19:05

dr_gonzo wrote:
boyko wrote:Red Band Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=NqnYZ1mM77U

:prayer: I meni smeta što je ženska u filmu, jer ako je ovo film što se dogodilo u Norveškom kampu onda ženskih nema. Ali ovo baš obećava... :prayer:
no, ali mislim si, zašto misliš da nije bilo ženskih likova? Samo zato što nisu pronašli njezino tijelo u filmu ili iz nekog drugog razloga?
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Sep 2011, 02:15

Zato što na snimkama kad McReady i ostali gledaju Norvežane vidimo najvjerojatnije sve članove ekipe. Bilo ih je sve skupa 10, a za 6 je sigurno da ih vidimo i da su svi muškarci.
Stoga ostaje nam 4 neidentificirana, no predpostavljam da je i kod njih muška ekipa kao i kod McGredyja i ekipe.

Inače u nekim filmovima romantika nije potrebna jer samo remeti film (npr. 12 Žigosanih, Dobar, Loš i Zao), tako da mi je drago da Carpeneterov film nije imao ženskih likova zbog napetosti.

Ali uvijek postoji mogućnost da je bilo koje žensko na Norveškoj postaji, no teško da će glumica u ovom filmu biti neka nova Ripley....no kako god bilo vidjet ćemo kad pogledamo...nadam se da će me to razuvijeriti...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Deimos

Post by Deimos » 26 Sep 2011, 13:54

i po meni je ženska ne samo suvišna nego može i smetati. u originalu i nije bilo ženske osobe, pretpostavljam zbog nekakve romantične veze, kao tipa njezin partner bi znao dal je ona stvor ili ne. bolje je bilo ovak da niko nikom ne vjeruje. to mi je situacija jako slična Invasion of the body snatchers, gdje je radnja čak i malo slična i uvijek supružnici prvi skuže da nešto nije u redu s njihovim partnerima

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 28 Sep 2011, 13:59

Baš zbog toga...romantika zna usrati film. Zato mi se nije sviđalo da bude žena, ali i tu se da nešto napraviti. Uglavnom vijdet ćemo... još samo malo

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Sep 2011, 17:42

ne vjerujem da će biti romantike u filmu...
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 28 Sep 2011, 17:55

Iz tvoji ustiju u Božje uši...i ja se tome nadam.

- Charles Bukowski -

Post Reply