pumpkin girl wrote:Ne znam, meni nisu ona policajka, kondukter i posebno flesh eatersi na kraju bili bas ocekivani :S
SPOILER
za policajku se moglo skuzit po privjesku koji nosi, mada nisam sigurna jel ga od pocetka imala oko vrata. za konduktera mi nije jasno kak se nije skuzilo; pa od prvog pojavljivanja se vidi da je neka veca faca u svemu tome, da se tak izrazim. dosetavanje do vagona, obrana mahoganya od onog crnca i sama recenica koji je uputio mahoganyu da ih je razocarao il nes sl.
fresh eating monsteri su se pojavili na par trenutala u snu doticnog fotografa negdje na sredini filma. ne moze se bas ocekivati da se u filmu takvo nesto bezveze ubaci na random bez da u nekom trenutku kasnije ne bude ukljuceno u radnju pa sam vecinu vremena cekala da se to zbilja realizira.
ja sam bila spomenula hostel jednom, jer sam imala dojam da ce mi ovo isto bit tak nekak bljutavo. najvise me iziritirala scena kad lupa zenu maljem pa oci iskacu van, tj. cijela ta scena s ona 2 lika i tom zenom kad ih je poceo mlatarati. nije neko forsiranje, al sam prakticki zijevala od neuzbudenosti.
END
super sto se vecini svida i sto film uveseljava mase. sad bih rekla steta za mene sto sam davala pare za kino ulaznicu, al se sjetih upravo da sam se provukla free of cost